Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sagol canisi şimdide odev zamanı ela şimdide un elemeye başladı ne hamarat bizim elaaaa :KK66:
Biz yaptik artik akel ali kenan cikti baya kalabaliklastik durmadan birseyleri eleyip elliyoruz :D imdat diye bagirasim var sesler cok tuhaf bizim zamanimizdaki gibi degil cocuk sesi cikaracam diye ikinip duruyor:KK12::KK14:

Biz yaptik artik akel ali kenan cikti baya kalabaliklastik durmadan birseyleri eleyip elliyoruz :KK70: imdat diye bagirasim var sesler cok tuhaf bizim zamanimizdaki gibi degil cocuk sesi cikaracam diye ikinip duruyor:KK12::KK14:
Allah seni kuzum ya koptum resmen gülcem diye :KK70::KK70:
Ben şimdi gülüyom ama seneye ben halt yiycem çok merak ediyom:KK70:

Allah seni kuzum ya koptum resmen gülcem diye :KK70::KK70:
Ben şimdi gülüyom ama seneye ben halt yiycem çok merak ediyom:KK70:
Gul valla simdilik gul :D l yazip n okuyacak cunki seslendirmesi cok benzer. İnsallah hemen soker seninki yoksa birazcik hopluyor sinirler :) benim kiz masallah iyide oglan azcik geriden geliyor erkek milleti iste :)

Gul valla simdilik gul :KK70: l yazip n okuyacak cunki seslendirmesi cok benzer. İnsallah hemen soker seninki yoksa birazcik hopluyor sinirler :) benim kiz masallah iyide oglan azcik geriden geliyor erkek milleti iste :)
Inşallah canım :) hemen nasi erkek milleti der ya :KK70:

Biz yaptik artik akel ali kenan cikti baya kalabaliklastik durmadan birseyleri eleyip elliyoruz :KK70: imdat diye bagirasim var sesler cok tuhaf bizim zamanimizdaki gibi degil cocuk sesi cikaracam diye ikinip duruyor:KK12::KK14:
Ayyy hiç sorma bizimkisi bogurur gibi k sesini çıkarıyor garibimmm kurban olurum ona ben oda olmasa geçmez valla annesinin bal oglusu

Ayyy hiç sorma bizimkisi bogurur gibi k sesini çıkarıyor garibimmm kurban olurum ona ben oda olmasa geçmez valla annesinin bal oglusu
Esim kuplere biniyor valla bu nasil sistem diye :) mebi ara sikayetini anlara et beni ne azarliyorsun dedim sustu :) iyiki varlar rabbim uzun omurler versin kuzulara

Esim kuplere biniyor valla bu nasil sistem diye :) mebi ara sikayetini anlara et beni ne azarliyorsun dedim sustu :) iyiki varlar rabbim uzun omurler versin kuzulara
Kızlar yeni isim bitti hersey hazır temizlik tam anlamıyla bitti şükür yeni otrdum ki..Mn üstüne valla baya yoruldum ama değdi çok güzel. Oldu hersey bi balkon kaldı sabah erkenden orayı yapıcam tamamdır

Kızlar yeni isim bitti hersey hazır temizlik tam anlamıyla bitti şükür yeni otrdum ki..Mn üstüne valla baya yoruldum ama değdi çok güzel. Oldu hersey bi balkon kaldı sabah erkenden orayı yapıcam tamamdır
Gunaydin :)Benimde misafirim var bugun bende kosturacagim sanirim. Eline saglik seninde canim

Vee cümleten hayırlı cumalar iyi sabahlar ❤️❤️☯️

Son 4 gün. Dün gece alt karnıma felaket sancı saplandı acilliktim ama eşim hasta olduğu için evden çıkarmaya kıyamadım :)

Regl sancılarım galiba :cry::KK42:

Back