- 26 Nisan 2017
- 147
- 63
- 13
- 32
İnşAallah canım bekliyelim bakalım senin bat ne zamandıAnladım canm hayirlisi olurinsalalh
Yok cnm bu ay yapmamaya karar verdim cok uzuluyorum cikmayincaİnsallah. Test fln dusunuyormusun yakinda ? :)
Yok cnm bugun 6. Gun .10 .gun baslarim teste su an kendimi temizlige vurdum cok guzel zaman gecioCnm bugünmü 10. Gün canm 16. Gündemi yapacksn testi
Hadi hayirli haberlerle gel.insalahYok cnm bugun 6. Gun .10 .gun baslarim teste su an kendimi temizlige vurdum cok guzel zaman geciotavsiye ederim
Ya ben bugun nette bakindim birazda idrarda anca 15 gun sonra cikar diyor. Erken yapmanin mantiksiz oldugunu, dollenmeden anca 6-10 gun arasinda rahme yerlestigini okudum. Bide her bebek rahme tutunur tutunmaz hcg salgilamazmis bazen gec salgidan dolayi gecikmeli sonuc verirmis testler. Nekadar dogru bilemedim ben oglumda 4. Haftam bittigi gun subheli iliskinin 14. Gun 120 cikti kanim. Demekki 3-4 gun oncesinde yapsam gene silikte olsa cikardi. Ama her bebek farkli oldugu icin birde Bu yaziyi okuduktan sonra testi adete bir iki gun kala yapmaya karar verdim. Havaya uzulucem yoksaYok cnm bugun 6. Gun .10 .gun baslarim teste su an kendimi temizlige vurdum cok guzel zaman geciotavsiye ederim
Hosgeldin canim. Tesekkur ederim kendi adima insallah buay olumlu haberlerimizide okursun burdan :)Selam kizlar! Ne kadar neşeli ve canlı bir topik bu. Bayagidir okuyorum, takipteyim sizi. İnsallah hepiniz tez zamanda eresiniz muradınıza.
Ah ah her adette yapiyorum bende bunu kalsam su aya denk gelir diye dusunuyorum hayal kuruyorum ama malesef devami gelmiyor. Bazi bayanlar mevsim secerek gebelik planliyor yok yaza gelsin yok kisa gelsin diye nede Cok sanslilar. Bizde biran once hamile kalsakta ayina gunune takilmicam vallaKızlar şimdi baktımda 2018 Temmuz anneleri topiği açılmış dün:) Ben hesaplayıcıdan baktım 16.Ekim son adet tarihim tutarsa doğum 23 temmuz gösteriyor diyorum 18.Temmuz.2018 güzel tarih o gün yaparım:)) hayallere gel:))
Selam kizlar! Ne kadar neşeli ve
Hosgeldin canim. Tesekkur ederim kendi adima insallah buay olumlu haberlerimizide okursun burdan :)
Ayy sagol canim benim:)İnsallah canim :) Senin enerjin yeter bence bu topige :)
İnşallah kuzum ne güzel olur buarada oglusum benim 21 temmuzda doğdu bende eğer kasimda hamile kalırsam benimde sat 29 ekim temmuz sonları gibi doğum gözüküyor heleki benmkide sezeryan 1 hafta öne alınır ayyy hayali bile muhteşem yaKızlar şimdi baktımda 2018 Temmuz anneleri topiği açılmış dün:) Ben hesaplayıcıdan baktım 16.Ekim son adet tarihim tutarsa doğum 23 temmuz gösteriyor diyorum 18.Temmuz.2018 güzel tarih o gün yaparım:)) hayallere gel:))
Mesela ben okadar cabaladim yapmadığım şey kalmadı bitek amuda kalkmadigim kaldıki yine olmadi niyetim mayıs haziran bebeği olsun istedim ama nasip pp belki bu ay olurda balım abisi gibi temmuz bebeği olurAh ah her adette yapiyorum bende bunu kalsam su aya denk gelir diye dusunuyorum hayal kuruyorum ama malesef devami gelmiyor. Bazi bayanlar mevsim secerek gebelik planliyor yok yaza gelsin yok kisa gelsin diye nede Cok sanslilar. Bizde biran once hamile kalsakta ayina gunune takilmicam valla
Bakarsin olur bellimi olur. Sans ve ugur kelimelerini sevmem pek oyuzden bizimde hayirli mucize kapimiz acilirda geli verir bebislerimiz:)Mesela ben okadar cabaladim yapmadığım şey kalmadı bitek amuda kalkmadigim kaldıki yine olmadi niyetim mayıs haziran bebeği olsun istedim ama nasip pp belki bu ay olurda balım abisi gibi temmuz bebeği olur
İnşallah canisi inşallah ya buarada aksilik böreği bitirdim tam firina verdim elektrik gitti olmaz böyle bir şey yaBakarsin olur bellimi olur. Sans ve ugur kelimelerini sevmem pek oyuzden bizimde hayirli mucize kapimiz acilirda geli verir bebislerimiz:)
Insallah hepimiz bu ay hayirli haberler verelim kizlarHadi hayirli haberlerle gel.insalah
Dayanamadim sirf cift cizgi gormek icin test yaptim..bu mile mutlu etti vucudum su an hamile gibi ayy ne guzelYa ben bugun nette bakindim birazda idrarda anca 15 gun sonra cikar diyor. Erken yapmanin mantiksiz oldugunu, dollenmeden anca 6-10 gun arasinda rahme yerlestigini okudum. Bide her bebek rahme tutunur tutunmaz hcg salgilamazmis bazen gec salgidan dolayi gecikmeli sonuc verirmis testler. Nekadar dogru bilemedim ben oglumda 4. Haftam bittigi gun subheli iliskinin 14. Gun 120 cikti kanim. Demekki 3-4 gun oncesinde yapsam gene silikte olsa cikardi. Ama her bebek farkli oldugu icin birde Bu yaziyi okuduktan sonra testi adete bir iki gun kala yapmaya karar verdim. Havaya uzulucem yoksa
Anaa kiz bu igne bukadar etkilermintesti resmen hamile gibisin kiz acaba hamilemisinki :)Dayanamadim sirf cift cizgi gormek icin test yaptim..bu mile mutlu etti vucudum su an hamile gibi ayy ne guzel
Eee napcanİnşallah canisi inşallah ya buarada aksilik böreği bitirdim tam firina verdim elektrik gitti olmaz böyle bir şey ya
Ayy bilmiyorunki cnm bu kadar net cikio konulara baktim bulamadim bisey ayy ins ama bu kadar erken cikmaz ...simdi bakacam artis olacakmi olmayacakmi yeni merak :)Anaa kiz bu igne bukadar etkilermintesti resmen hamile gibisin kiz acaba hamilemisinki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?