Takmamak icin anca narkoz almamiz gerekiyorDaha da takılmayı düşünmüyorum canım örgü örmeye başlıycam Allah ne verdiyse :)
Evet salı regl günüm ama dediğim gibi sancılarım şimdiden başladıyine de yapıcam bi tane :) Ya nasip deyip
Gunaydin bat nezaman kuzum senide ekliyim listeye. İnsallah hep beraber hamis haberlerini veririz :)Gümaydın kızlar sizin yazılarınızı okudukça ayrı bir mutlu oluyorum bu heyecanızıo gördükçe ... İnşAallah hepimiz en kısa sürede hamiş oluruzz :))
Benimde safak cok ama belki p.tesi veya sali test yaparimGunaydin kizlar safak 6...ignenin 10. Gunu test yapacam bakalim sonuc ne cikacak :)
Maşallah kızlar arabada kullaniyosunuz Hella size valla darısı başıma inşallah buarada burda bat en gec gelecek benim beklemek zor yaaa ı salla güzel haberler verisin GülşahGünaydinlar hatunlar bnde arabayi servise getirdm bugün günümde böyle gecer.benim sadece belimde ağrı var bata 12 gün var belirti olmaz diye dusunuyorm şimdiden ama bu ay insallah olur gelir yavrum umitliyim ☺
Cnm esim çalışıyo mecbur ben getirdim arabayi servise istanbul da zor ya araba kullnmak trafik Çok oluyo.bi eksiğimiz bebis RABBİM insallah nasıl edicek ben inanıyorum buna.snden de inşallah guzel haberler alicaz tatlimMaşallah kızlar arabada kullaniyosunuz Hella size valla darısı başıma inşallah buarada burda bat en gec gelecek benim beklemek zor yaaa ı salla güzel haberler verisin Gülşah
İnşallah kuzum insallah istanbul aynen çok kalabalık neresinde otrysn istanbulun ben sürekli gelirim istnbla amcamlar ordaCnm esim çalışıyo mecbur ben getirdim arabayi servise istanbul da zor ya araba kullnmak trafik Çok oluyo.bi eksiğimiz bebis RABBİM insallah nasıl edicek ben inanıyorum buna.snden de inşallah guzel haberler alicaz tatlim
Halkalida yim cnm Atatur havaalanina yakınim.sen nerdesn cnmİnşallah kuzum insallah istanbul aynen çok kalabalık neresinde otrysn istanbulun ben sürekli gelirim istnbla amcamlar orda
Benim de bat yakin senle ama hiiic bisi yok simdilikGünaydinlar hatunlar bnde arabayi servise getirdm bugün günümde böyle gecer.benim sadece belimde ağrı var bata 12 gün var belirti olmaz diye dusunuyorm şimdiden ama bu ay insallah olur gelir yavrum umitliyim ☺
Takmamak icin anca narkoz almamiz gerekiyoren azindan benim icin gecerli olan bu.
Bnde de yok ki cnm bi belim ağrıyo hiç geçmio inanki 1 haftadir.inş hamile kalırız bacim bu ayBenim de bat yakin senle ama hiiic bisi yok simdilik
Uyu uyu bebek olunca Zor uyursun :)Güya sarma saracaktım olduğum yerde uyuya kalmışım
İnsallah. Test fln dusunuyormusun yakinda ? :)Bnde de yok ki cnm bi belim ağrıyo hiç geçmio inanki 1 haftadir.inş hamile kalırız bacim bu ay
Ağzın bal yesinUyu uyu bebek olunca Zor uyursun :)
Hayir kuzum mubasir eşim sen nerde gorevdesin canmIncitanesi35 canım eşin katip mi öyle bir yazı okudum da ben Katibim adliyede :)
Hayir kuzum mubasir eşim sen nerde gorevdesin canmIncitanesi35 canım eşin katip mi öyle bir yazı okudum da ben Katibim adliyede :)
Allah büyüktür umudunu kaybetme belki.mucize olur beklemediğini andaBenim bu ay pek ümidim yok ama yine de bekliyor insan işte
Hayırlısı cnm adana daAllah büyüktür umudunu kaybetme belki.mucize olur beklemediğini anda
Anladım canm hayirlisi olurinsalalhHayırlısı cnm adana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?