Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha da takılmayı düşünmüyorum canım örgü örmeye başlıycam Allah ne verdiyse :)

Evet salı regl günüm ama dediğim gibi sancılarım şimdiden başladı :KK43: yine de yapıcam bi tane :) Ya nasip deyip
Takmamak icin anca narkoz almamiz gerekiyor :D en azindan benim icin gecerli olan bu.
Gümaydın kızlar sizin yazılarınızı okudukça ayrı bir mutlu oluyorum bu heyecanızıo gördükçe ... İnşAallah hepimiz en kısa sürede hamiş oluruzz :))
Gunaydin bat nezaman kuzum senide ekliyim listeye. İnsallah hep beraber hamis haberlerini veririz :)
Gunaydin kizlar safak 6...ignenin 10. Gunu test yapacam bakalim sonuc ne cikacak :)
Benimde safak cok ama belki p.tesi veya sali test yaparim

Günaydinlar hatunlar bnde arabayi servise getirdm bugün günümde böyle gecer.benim sadece belimde ağrı var bata 12 gün var belirti olmaz diye dusunuyorm şimdiden ama bu ay insallah olur gelir yavrum umitliyim ☺

Günaydinlar hatunlar bnde arabayi servise getirdm bugün günümde böyle gecer.benim sadece belimde ağrı var bata 12 gün var belirti olmaz diye dusunuyorm şimdiden ama bu ay insallah olur gelir yavrum umitliyim ☺
Maşallah kızlar arabada kullaniyosunuz Hella size valla darısı başıma inşallah buarada burda bat en gec gelecek benim beklemek zor yaaa ı salla güzel haberler verisin Gülşah

Maşallah kızlar arabada kullaniyosunuz Hella size valla darısı başıma inşallah buarada burda bat en gec gelecek benim beklemek zor yaaa ı salla güzel haberler verisin Gülşah
Cnm esim çalışıyo mecbur ben getirdim arabayi servise istanbul da zor ya araba kullnmak trafik Çok oluyo.bi eksiğimiz bebis RABBİM insallah nasıl edicek ben inanıyorum buna.snden de inşallah guzel haberler alicaz tatlim

Cnm esim çalışıyo mecbur ben getirdim arabayi servise istanbul da zor ya araba kullnmak trafik Çok oluyo.bi eksiğimiz bebis RABBİM insallah nasıl edicek ben inanıyorum buna.snden de inşallah guzel haberler alicaz tatlim
İnşallah kuzum insallah istanbul aynen çok kalabalık neresinde otrysn istanbulun ben sürekli gelirim istnbla amcamlar orda

Back