Gunaydin. Bende simdilik hiicbir belirti yok bakalim hayirlisiGünaydın tatlışlar
Regl sancılarım başlamış durumda
Kaldı 5 güüüünn
Amin canımGunaydin. Bende simdilik hiicbir belirti yok bakalim hayirlisi
Geldim canım @GaSeLLe :)) Günaydın hepinize kızlar :)) Bu haftayıda atlattıkmı ufak ufak test günleri başlar artık sabrımızı ne kadar zorlayabilirsek:))
Gunaydin. Bende simdilik hiicbir belirti yok bakalim hayirlisiGünaydın tatlışlar
Regl sancılarım başlamış durumda
Kaldı 5 güüüünn
Bende de hiçbir belirti yok canımaadece sağ göğsünde yumurtlama gününden beri bir hassasiyet ce şişkinlik var o kadar.Gunaydin. Bende simdilik hiicbir belirti yok bakalim hayirlisi
Geldim canım @GaSeLLe :)) Günaydın hepinize kızlar :)) Bu haftayıda atlattıkmı ufak ufak test günleri başlar artık sabrımızı ne kadar zorlayabilirsek:))
Aynen ya :) test yapmayi dusunmek bile heyecan veriyor nasil bir psikolojideyiz :) adet gelince balon gibi tum havamiz sonuyor uslu uslu hic o heyecani yasamamisiz gibi oluyoruz :)Geldim canım @GaSeLLe :)) Günaydın hepinize kızlar :)) Bu haftayıda atlattıkmı ufak ufak test günleri başlar artık sabrımızı ne kadar zorlayabilirsek:))
Gecen aya gore cok sakin vucudum :) insallah hayra alamettirBende de hiçbir belirti yok canımaadece sağ göğsünde yumurtlama gününden beri bir hassasiyet ce şişkinlik var o kadar.
Bende arkadasima gidicem kahvaltiya. Okul saatine gelirim artik belki onuda getiririm bana aksam giderSarma sarıcam şimdiTıkıncam akşama kadar
Bende arkadasima gidicem kahvaltiya. Okul saatine gelirim artik belki onuda getiririm bana aksam giderbaska turlu zaman gecmiyor valla :)
Takilma zamana kuzum bosver. Naparsak yapalim kafamizin icindeki dusunce anca adet olunca gidiyor baska turlu en meskul anda bile susmuyor mubarek. Napalim bizde boyle boyle gecircez vakti. Sen paazartesi test yapacakmisin gunune az kaliyor?Ben Ekim umresi yaptım, çok gezdim misafir ağırladım ama vakit gene geçmedi canım şimdi düşünüyorum ne çok şey yaşadım ekimde ama yine de geçmemiş zaman :)
Takilma zamana kuzum bosver. Naparsak yapalim kafamizin icindeki dusunce anca adet olunca gidiyor baska turlu en meskul anda bile susmuyor mubarek. Napalim bizde boyle boyle gecircez vakti. Sen paazartesi test yapacakmisin gunune az kaliyor?
Canm inşallah vardir inşallah bu ay olurAllah sagsalim kavustursun kuzum
Yaa ben sana ne demistim dimi :) hadi bakalim yeniden calismalara devamm
Yok anam sakaydi daha varsada anca kendine geliyordur minigimzamana var ama haftaya yapa bilirim test
Gunaydin kuzum inşallah canm heycanlı olmasa birbirimize sohbetimiz olmasa zManda geçmez canmGümaydın kızlar sizin yazılarınızı okudukça ayrı bir mutlu oluyorum bu heyecanızıo gördükçe ... İnşAallah hepimiz en kısa sürede hamiş oluruzz :))
Cnm bugünmü 10. Gün canm 16. Gündemi yapacksn testiGunaydin kizlar safak 6...ignenin 10. Gunu test yapacam bakalim sonuc ne cikacak :)
Cnm bugünmü 10. Gün canm 16. Gündemi yapacksn testiGunaydin kizlar safak 6...ignenin 10. Gunu test yapacam bakalim sonuc ne cikacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?