Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya benim internetim kafayi yedi mesaji gondermiyor sonra iki kez uc kez yolluyor deli etti dunden beri

Geldim canım @GaSeLLe :)) Günaydın hepinize kızlar :)) Bu haftayıda atlattıkmı ufak ufak test günleri başlar artık sabrımızı ne kadar zorlayabilirsek:))

Yarın kv gidiyoruz en azından orda oyalanırım :)

Ama teste gerek yok sanırım artık :)

Sarma sarıcam şimdi Tıkıncam akşama kadar

Geldim canım @GaSeLLe :)) Günaydın hepinize kızlar :)) Bu haftayıda atlattıkmı ufak ufak test günleri başlar artık sabrımızı ne kadar zorlayabilirsek:))
Aynen ya :) test yapmayi dusunmek bile heyecan veriyor nasil bir psikolojideyiz :) adet gelince balon gibi tum havamiz sonuyor uslu uslu hic o heyecani yasamamisiz gibi oluyoruz :)
Bende de hiçbir belirti yok canımaadece sağ göğsünde yumurtlama gününden beri bir hassasiyet ce şişkinlik var o kadar.
Gecen aya gore cok sakin vucudum :) insallah hayra alamettir

Bende arkadasima gidicem kahvaltiya. Okul saatine gelirim artik belki onuda getiririm bana aksam gider baska turlu zaman gecmiyor valla :)

Ben Ekim umresi yaptım, çok gezdim misafir ağırladım ama vakit gene geçmedi canım şimdi düşünüyorum ne çok şey yaşadım ekimde ama yine de geçmemiş zaman :)

Ben Ekim umresi yaptım, çok gezdim misafir ağırladım ama vakit gene geçmedi canım şimdi düşünüyorum ne çok şey yaşadım ekimde ama yine de geçmemiş zaman :)
Takilma zamana kuzum bosver. Naparsak yapalim kafamizin icindeki dusunce anca adet olunca gidiyor baska turlu en meskul anda bile susmuyor mubarek. Napalim bizde boyle boyle gecircez vakti. Sen paazartesi test yapacakmisin gunune az kaliyor?

Takilma zamana kuzum bosver. Naparsak yapalim kafamizin icindeki dusunce anca adet olunca gidiyor baska turlu en meskul anda bile susmuyor mubarek. Napalim bizde boyle boyle gecircez vakti. Sen paazartesi test yapacakmisin gunune az kaliyor?

Daha da takılmayı düşünmüyorum canım örgü örmeye başlıycam Allah ne verdiyse :)

Evet salı regl günüm ama dediğim gibi sancılarım şimdiden başladı yine de yapıcam bi tane :) Ya nasip deyip

Allah sagsalim kavustursun kuzum

Yaa ben sana ne demistim dimi :) hadi bakalim yeniden calismalara devamm

Yok anam sakaydi daha varsada anca kendine geliyordur minigim zamana var ama haftaya yapa bilirim test
Canm inşallah vardir inşallah bu ay olur

Gümaydın kızlar sizin yazılarınızı okudukça ayrı bir mutlu oluyorum bu heyecanızıo gördükçe ... İnşAallah hepimiz en kısa sürede hamiş oluruzz :))
Gunaydin kuzum inşallah canm heycanlı olmasa birbirimize sohbetimiz olmasa zManda geçmez canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…