Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Peap diye uygulama var orda gun gun belirtileri yazip birdahaki ay takip edebilirsin. Tavsiye ederim bende indirdim cok guzel bakiyorum gecenki belirtilerin hicbiri yok

Pepapp bende var ama benim yumurtlama gününü bilemiyor ki o. Flo biliyordu hemde flo belirtiye göre şekillendiriyo herseyi

Peap diye uygulama var orda gun gun belirtileri yazip birdahaki ay takip edebilirsin. Tavsiye ederim bende indirdim cok guzel bakiyorum gecenki belirtilerin hicbiri yok

Pepapp bende var ama benim yumurtlama gününü bilemiyor ki o. Flo biliyordu hemde flo belirtiye göre şekillendiriyo herseyi

Ozaman onuda deniyim. Hos benim adet yumurtlama duzeni daha yeni yeni oturuyor dogumdan sonra. Oyuzden 30gun yazinca yalnis gune hesapladi yumurtlamami. 28gune dusurunce tutturdu. Simdi buayda bakicam duzenime artik ona gore kesinlesir

Ayy regl haftaya diyo :) heyecan basti test yapasim geldi :21:

Eklentiler

• IMG_20171101_230548_952.jpg
    IMG_20171101_230548_952.jpg
    24,7 KB · Görüntüleme: 32
Kuzum duan için çok çok amin ben nigdeliyim nigdede yaşıyorum kardeşimi askere yolladık bugün çok fena oldum aglamaktan helak olduk resmen inşallah tez zamanda gider gelir :dua::KK200:
Kıyamam ya rabbim koRuşun kollasin bütün askerlerimizi rabbim tex zamanda kavstrsn

Kuzum duan için çok çok amin ben nigdeliyim nigdede yaşıyorum kardeşimi askere yolladık bugün çok fena oldum aglamaktan helak olduk resmen inşallah tez zamanda gider gelir :dua::KK200:
Kıyamam ya rabbim koRuşun kollasin bütün askerlerimizi rabbim tex zamanda kavstrsn

Allah sagsalim kavustursun kuzum
Iyi kuzum bende bi panik yasamistim erken yumurtladim gunu kacirdim diye sukur ki yanlis alarmmis yeniden koyulasti bugun ovulasyon testim :halay:calismalar tam gaz devam:KK49::KK49:
Yaa ben sana ne demistim dimi :) hadi bakalim yeniden calismalara devamm
Kız dur hele bekle inşallah bu ay senden kocaman güzel bi haber alırız canm benm
Yok anam sakaydi daha varsada anca kendine geliyordur minigim:KK200: zamana var ama haftaya yapa bilirim test :KK51:

Günaydın tatlışlar :KK54:
Regl sancılarım başlamış durumda :mad:

Kaldı 5 güüüünn :-):sampiyon:

Back