- 13 Mart 2011
- 4.641
- 7.610
- 158
Sagol canim benim allah razi olsunGaSeLLe çok geçmiş olsun..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canim benim allah razi olsunGaSeLLe çok geçmiş olsun..
Peap diye uygulama var orda gun gun belirtileri yazip birdahaki ay takip edebilirsin. Tavsiye ederim bende indirdim cok guzel bakiyorum gecenki belirtilerin hicbiri yokVücudumuzu tanıyalım derslerine basladim ben du bakalim :)
Peap diye uygulama var orda gun gun belirtileri yazip birdahaki ay takip edebilirsin. Tavsiye ederim bende indirdim cok guzel bakiyorum gecenki belirtilerin hicbiri yok
Peap diye uygulama var orda gun gun belirtileri yazip birdahaki ay takip edebilirsin. Tavsiye ederim bende indirdim cok guzel bakiyorum gecenki belirtilerin hicbiri yok
Pepapp bende var ama benim yumurtlama gününü bilemiyor ki o. Flo biliyordu hemde flo belirtiye göre şekillendiriyo herseyi
Ozaman onuda deniyim. Hos benim adet yumurtlama duzeni daha yeni yeni oturuyor dogumdan sonra. Oyuzden 30gun yazinca yalnis gune hesapladi yumurtlamami. 28gune dusurunce tutturdu. Simdi buayda bakicam duzenime artik ona gore kesinlesirPepapp bende var ama benim yumurtlama gününü bilemiyor ki o. Flo biliyordu hemde flo belirtiye göre şekillendiriyo herseyi
Kuzum duan için çok çok amin ben nigdeliyim nigdede yaşıyorum kardeşimi askere yolladık bugün çok fena oldum aglamaktan helak olduk resmen inşallah tez zamanda gider gelirBide kızlar sizlern memleket nere merak ettim neelisinz canlar @GaSeLLeErva Yaren
R4bi4
Removeben @Elmira2017 ve diger kizlar
Iyi kuzum bende bi panik yasamistim erken yumurtladim gunu kacirdim diye sukur ki yanlis alarmmis yeniden koyulasti bugun ovulasyon testimAynen kuzum eee sen napiyon nelerbyspiyodn varmı gelişmeler![]()
Allah kavustursun canim..Kuzum duan için çok çok amin ben nigdeliyim nigdede yaşıyorum kardeşimi askere yolladık bugün çok fena oldum aglamaktan helak olduk resmen inşallah tez zamanda gider gelir![]()
Hadi hayırlısı canisi ya inşallah bu çabalar boşa çıkmazIyi kuzum bende bi panik yasamistim erken yumurtladim gunu kacirdim diye sukur ki yanlis alarmmis yeniden koyulasti bugun ovulasyon testimcalismalar tam gaz devam
![]()
Kıyamam ya rabbim koRuşun kollasin bütün askerlerimizi rabbim tex zamanda kavstrsnKuzum duan için çok çok amin ben nigdeliyim nigdede yaşıyorum kardeşimi askere yolladık bugün çok fena oldum aglamaktan helak olduk resmen inşallah tez zamanda gider gelir![]()
Kıyamam ya rabbim koRuşun kollasin bütün askerlerimizi rabbim tex zamanda kavstrsnKuzum duan için çok çok amin ben nigdeliyim nigdede yaşıyorum kardeşimi askere yolladık bugün çok fena oldum aglamaktan helak olduk resmen inşallah tez zamanda gider gelir![]()
Kız dur hele bekle inşallah bu ay senden kocaman güzel bi haber alırız canm benmAyy regl haftaya diyo :) heyecan basti test yapasim geldi![]()
Amin canım amin çok sağol ❤Kıyamam ya rabbim koRuşun kollasin bütün askerlerimizi rabbim tex zamanda kavstrsn
Amin canım sağol ❤Allah kavustursun canim..
Allah sagsalim kavustursun kuzumKuzum duan için çok çok amin ben nigdeliyim nigdede yaşıyorum kardeşimi askere yolladık bugün çok fena oldum aglamaktan helak olduk resmen inşallah tez zamanda gider gelir![]()
Yaa ben sana ne demistim dimi :) hadi bakalim yeniden calismalara devammIyi kuzum bende bi panik yasamistim erken yumurtladim gunu kacirdim diye sukur ki yanlis alarmmis yeniden koyulasti bugun ovulasyon testimcalismalar tam gaz devam
![]()
Yok anam sakaydi daha varsada anca kendine geliyordur minigimKız dur hele bekle inşallah bu ay senden kocaman güzel bi haber alırız canm benm