Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlaar ya ne buldum nette adetin 21-23 gunleri arasi progesteron testi yapiliyormuss. 10ve uzeri iyiye isaretmis catladi demekmis. Ama 30 ve uzeri ise gebelik ihtimali yuksekmiss tabi bende atladim hemen sizce nasil yaptirmak mantiklimi?
Cnm ben geçen Ay yaptırmıştm 29.83 çıkmıştı dr yumurtan çatlamış dedi ama değer kaç olmalı ben pek anlamadm

@GaSeLLe senin su anda uzayan akintın var mi ? Benim atesim var biraz ve bu akintisan gördüm az önce. Gecen ay da böyle oldu. Acaba yumurta dollenmeyince mi oluyor?

Ufff cok uzun bi zman ya sirf cift cizgi ciksin diye yapasim gelio azicik sevinirim :)
Sen bilirsin pazartesi yap ozaman :) ne heyecan yapiyoruz varya eksin eksik olmuyor bizde :)
Sabir mi o da ne ?? Bi sürü test var napsak başka yapmayıp. Yenmez içilmez sonuçta :)
Yap gitsin ama negatif cikarsa uzulmek yok
Ben ysptirmistim canm iyi cikmisti
Kacti degerin?
Yumurta 24 saat yasiyor eger dollenirse ne ala dollenmezse 24 saat sonunda öluyormus. Yani dollenme olduysa sende artik rahme dogru yol almistir :)
Cnm ben geçen Ay yaptırmıştm 29.83 çıkmıştı dr yumurtan çatlamış dedi ama değer kaç olmalı ben pek anlamadm
10 ve uzeri yaziyor nette. Birinde 40 cikmis hamile imis o ay bende bilemedim.
@GaSeLLe senin su anda uzayan akintın var mi ? Benim atesim var biraz ve bu akintisan gördüm az önce. Gecen ay da böyle oldu. Acaba yumurta dollenmeyince mi oluyor?
Yok canim dogumdan once vardi enson. Artik yumurtlama zamaninda akintim fln olmuyor. Suandada kupkuruyum.
Evet normal değeri ne bunun

eg
10 ve uzeriyse catladi demekmis. Eger gebeysen 30uzeri cikmasi lazimmis. Ama dusuk cikip hamilr kalanda var yuksek cikip adet olanda. Bunun asil amaci yumurtlama kalitelimi catlamadan sonra dollebme icin rahim elverislimi ona bakmakmis. İllede gebelik ogrenilmiyormus baya arastirdim. Yumurtlamadan sonra bebek icin rahim kalinlassin diye progesteron yukselmege basliyormus. Eger dollenme gerceklesmezse yavas yavas dususe gecerek adeti getiriyor canim

Canım ben progesteron ilacı kullanmak işitiyorum bu ilaç gebeliğe hazırlıyormuş rahimi üdşğk olmaması içinmiş doktor vermişti bana hamile kaldığım ay onu kendim cok bas dönmem var diye bıraktım sonra düşük yaptım şimdi evde aklıma geldi dedim kullanayım zararı yoktur heralde bence

Yok ne zarari olcak. Ozaman sen ontesti yaptirma zaten progesteron aliyorsun

Ooo supermis valla

Bizim ayni gun nerdeyse ya dedim acaba sende de var mi

Yok ne zarari olcak. Ozaman sen ontesti yaptirma zaten progesteron aliyorsun
Daha kullanmadım canım o zaman kullanıyordum bırakmıştım haziran ayında . Şimdi evde varken kullanayım diyorum nasıl olsa çocuk düşünüyorum bu ay rahim hazırlasın gebeliğe kendini

Daha kullanmadım canım o zaman kullanıyordum bırakmıştım haziran ayında . Şimdi evde varken kullanayım diyorum nasıl olsa çocuk düşünüyorum bu ay rahim hazırlasın gebeliğe kendini
Olabilir kuzum. Bi zarari olmaz bas donmesi yapiyor sa vaginaya at geceleri

Canm valla haziranda yapmıştı doktor kaç çıktı söylemedi sadece iyi çıktı sonucun dedi demekki yüksek çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…