Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canisi izmire gelirsen mutlaka beklerim iyiki varsin

Valla aciktim kizlar masallah yemek tarifleri aksam aksam :) adamin gelmesine bir saat var aciktim valla :)
Ne yemek yaptın bu aksam canm ben yumurtalı ıspanak ezogelin çorba salata var bu aksam ya bide bişe anlatiyim gulun bari çorba yapiyodum az önce oğlum geldi anne ne yapıyorsun dedi bende çorba dedim ne çorbası dedi ezogelin dedim anneee ezo kim gelin kim anne dedi bal oglusummmm aksam aksam guldurdu beni

Demi sonra tut gunese tut isiga olmadi tut golgeye birde siyah beyaz yap bende seviyorum ama azicikta olsa silik ciksa keske direk bembeyaz oldumu testi camdan atasim geliyor. Bende hesapladim simdi son bebegimde 4.haftam tamamlandigi gun 120 cikmis kan tahlilim. Yani dollenmeden bir hafta sonra 10-20 civarindaymis. İkizlerde transferin 6.gunu ucuk pembe cikmisti hazir dollenme oldugu halde./aslinda erkenden ogrenince negatifse busefer dahada zaman duruyor ve sinirli oluyorum belkide birsey yapmadan beklerim

Canisi izmire gelirsen mutlaka beklerim iyiki varsin
Sende kuzum. İnsallah birgun nasip olursa gelirim canim :)
Masumlugun resmi iste yerim onu :) ben ev yapimi hamburger kizartma yapiyorum birazdan giriscem adam gelene yakin. Buaksam abur cubur gunumuz :) cayin yaninada cikolata soslu kek yaptim

Kızlar bnde ki bel ağrısı geçmedi ya ama diğer gunler akıntı yoktu az önce baktım beyaz akıntı vardı anlamadm bişey

Sende kuzum. İnsallah birgun nasip olursa gelirim canim :)

Masumlugun resmi iste yerim onu :) ben ev yapimi hamburger kizartma yapiyorum birazdan giriscem adam gelene yakin. Buaksam abur cubur gunumuz :) cayin yaninada cikolata soslu kek yaptim
ooooo senin menü iştah kabartici çok güzel hamburger ekmeklerini aliyomusun canm

Kizlaaarrrnapiyosuunuzzz en son kirkayakta kalmışım hiç bakamıyorum hamis haberleri var mı başlık da değişsin artık gasella batı kasıma ertelenenler beni biliyosunuz kimyasal gebelikten sonra kanama uzun sürdü 11 ekimde hasta oldum 25ine kadar sürdü Dr 3 ay bekle dedi ben dayanamadım 26sinda şey yaptım ertesi günü yine parça düşürdum kan pıhtısı nasıl yaaa hala mı geçmedi dedim ama o oldu başka gelmedi 28 inde bida şey ettim bıraktım şimdi size sormak istediğim benim batim ne olurki acaba ben yumurtlama takibi yapamadan şey ettim doğru zamanlar da mı olmuş acaba 28 günde bir oluyordum normalde daha bişey yapmıyorum göğüsler yine fena oldu yine var gibi bişeyler ama yine kimyasal olmasından korkuyorum

Oooo sen baya geride kalmisin canm ya o kırkayak gitti bidaha da çıkmadı şükür inşallah bidaha karsilasmayiz senin durumun karışık baya ya

Evet bu mesajdan sonra süreyi 7 güne düşürdüm ve pazartesi testi yapacağım

Kızlar bnde ki bel ağrısı geçmedi ya ama diğer gunler akıntı yoktu az önce baktım beyaz akıntı vardı anlamadm bişey
Hayra yor hayra :) benim agrim yok akintimda kesildi. Gecen ay ovu bitiminden adete kadar belim koptu duygusallik oldu oglumdaki belirtilerin hepsi oldu bitek goguslerim sismedi hele adete bir hafta kala sinirden oldum geberdim asiri gergindim adet oldum. Buay hicbisi yok bakalim ne cikcak sonunda
ooooo senin menü iştah kabartici çok güzel hamburger ekmeklerini aliyomusun canm
Evet hazir aldim.arada bir biyle degisiklik iyi oluyor. Disardakindende kat kat lezzetli ve hesapli oluyor.
Sanki gununu tutturmusun gibi. 15.gun calisma yapmissin birde 17.gunu sanirim. Tutabilir sonucta yumurtlama gunleri. Kotuyu cagirma illa aynisi olacak diye bisi yok.
Kızlar batları 11-12 kasım olanlar var mı benim gbi calışmalarınız nasıl neler yapıyorsunuz
Canim bata gore 13-14 kasim di ama yumurtlama erken olunca 10-11 gibi olurum gibi geliyor bebis yoksa. Calismalar bitti bende bekliyorum simdilik.
Evet bu mesajdan sonra süreyi 7 güne düşürdüm ve pazartesi testi yapacağım
Bende carsamba dusunuyorum ama varya bizde sabir denen sey yok

Catlatma ignem cumartesi oldu ya benn ne zaman teste baslim kizlar zaten bu ilacalardan sarhos gibiyim zaman gecmio

Kizlaar ya ne buldum nette adetin 21-23 gunleri arasi progesteron testi yapiliyormuss. 10ve uzeri iyiye isaretmis catladi demekmis. Ama 30 ve uzeri ise gebelik ihtimali yuksekmiss tabi bende atladim hemen sizce nasil yaptirmak mantiklimi?

Sabir mi o da ne ?? Bi sürü test var napsak başka yapmayıp. Yenmez içilmez sonuçta :)

Kizlaar ya ne buldum nette adetin 21-23 gunleri arasi progesteron testi yapiliyormuss. 10ve uzeri iyiye isaretmis catladi demekmis. Ama 30 ve uzeri ise gebelik ihtimali yuksekmiss tabi bende atladim hemen sizce nasil yaptirmak mantiklimi?
Ben ysptirmistim canm iyi cikmisti

İnş cnm biri yumurtlamadan 1 gün diğeri 3 gün sonra eğer tam 28 günde bir olursa tabi bazen 29 30 olduğu da oluyorum bakalım hayırlısı şimdi beklemedeyim yumurtlamadan sonraki ilk 3 gün de döllenme oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…