- 27 Ekim 2017
- 621
- 681
- 18
- 33
Canisi izmire gelirsen mutlaka beklerim iyiki varsinDollenirken olmaz dollenip rahme gelene kadar kendi kendine hcg salgilarmis dollenme bittikten sonra rahme gelip vardiginda tutundugunda baslarmis hcg anneye gecmege canim. Ben artik kafayi siyirdim arastira arastira :)
Amin bugun bende onu dusundum dedigin sozu. Her ay dua ediyoruz olacak insallah.
Yeter kuzum yakin olsak gelirdim. Birtane daha cook sevdigim arkadasim var izmirde cokta ozledim kuzumu keske gelme imkanim olsa ikinizide gorurdum
Azerbaycan\baku kuzum ama kocaelindeyim 7senedir
Ne yemek yaptın bu aksam canm ben yumurtalı ıspanak ezogelin çorba salata var bu aksam ya bide bişe anlatiyim gulun bari çorba yapiyodum az önce oğlum geldi anne ne yapıyorsun dedi bende çorba dedim ne çorbası dedi ezogelin dedim anneee ezo kim gelin kim anne dedi bal oglusummmm aksam aksam guldurdu beniValla aciktim kizlar masallah yemek tarifleri aksam aksam :) adamin gelmesine bir saat var aciktim valla :)
Demi sonra tut gunese tut isiga olmadi tut golgeye birde siyah beyaz yap50 test var tatlim. Denerim cikmazsa da napayim der otururum. Son gençliğinde 11 inde yumurtladım 8. Ve 11. Gun iliski oldu ve ben 18. Gun test yaptım 3 4 saat sonra pozitif cikti. Iki gün sonra daha erken cikti sonra adete 3 gun kala ilk 3 dakikada cikti kan verdim 43 tu. O yüzden bi unut bi tane yapayım seviyorum test yapmayı
Sende kuzum. İnsallah birgun nasip olursa gelirim canim :)Canisi izmire gelirsen mutlaka beklerim iyiki varsin
Masumlugun resmi iste yerim onu :) ben ev yapimi hamburger kizartma yapiyorum birazdan giriscem adam gelene yakin. Buaksam abur cubur gunumuz :) cayin yaninada cikolata soslu kek yaptimNe yemek yaptın bu aksam canm ben yumurtalı ıspanak ezogelin çorba salata var bu aksam ya bide bişe anlatiyim gulun bari çorba yapiyodum az önce oğlum geldi anne ne yapıyorsun dedi bende çorba dedim ne çorbası dedi ezogelin dedim anneee ezo kim gelin kim anne dedi bal oglusummmm aksam aksam guldurdu beni
ooooo senin menü iştah kabartici çok güzel hamburger ekmeklerini aliyomusun canmSende kuzum. İnsallah birgun nasip olursa gelirim canim :)
Masumlugun resmi iste yerim onu :) ben ev yapimi hamburger kizartma yapiyorum birazdan giriscem adam gelene yakin. Buaksam abur cubur gunumuz :) cayin yaninada cikolata soslu kek yaptim
Oooo sen baya geride kalmisin canm ya o kırkayak gitti bidaha da çıkmadı şükür inşallah bidaha karsilasmayiz senin durumun karışık baya yaKizlaaarrrnapiyosuunuzzz en son kirkayakta kalmışım hiç bakamıyorum hamis haberleri var mı başlık da değişsin artık gasella batı kasıma ertelenenler beni biliyosunuz kimyasal gebelikten sonra kanama uzun sürdü 11 ekimde hasta oldum 25ine kadar sürdü Dr 3 ay bekle dedi ben dayanamadım 26sinda şey yaptım ertesi günü yine parça düşürdum kan pıhtı nasıl yaaa hala mı geçmedi dedim ama o oldu başka gelmedi 28 inde bida şey ettim bıraktım şimdi size sormak istediğim benim batim ne olurki acaba ben yumurtlama takibi yapamadan şey ettim doğru zamanlar da mı olmuş acaba 28 günde bir oluyordum normalde daha bişey yapmıyorum göğüsler yine fena oldu yine var gibi bişeyler ama yine kimyasal olmasından korkuyorum
Oooo sen baya geride kalmisin canm ya o kırkayak gitti bidaha da çıkmadı şükür inşallah bidaha karsilasmayiz senin durumun karışık baya ya
Demi sonra tut gunese tut isiga olmadi tut golgeye birde siyah beyaz yapbende seviyorum ama azicikta olsa silik ciksa keske direk bembeyaz oldumu testi camdan atasim geliyor. Bende hesapladim simdi son bebegimde 4.haftam tamamlandigi gun 120 cikmis kan tahlilim. Yani dollenmeden bir hafta sonra 10-20 civarindaymis. İkizlerde transferin 6.gunu ucuk pembe cikmisti hazir dollenme oldugu halde./aslinda erkenden ogrenince negatifse busefer dahada zaman duruyor ve sinirli oluyorum belkide birsey yapmadan beklerim
Hayra yor hayra :) benim agrim yok akintimda kesildi. Gecen ay ovu bitiminden adete kadar belim koptu duygusallik oldu oglumdaki belirtilerin hepsi oldu bitek goguslerim sismedi hele adete bir hafta kala sinirden oldum geberdim asiri gergindim adet oldum. Buay hicbisi yok bakalim ne cikcak sonundaKızlar bnde ki bel ağrısı geçmedi ya ama diğer gunler akıntı yoktu az önce baktım beyaz akıntı vardı anlamadm bişey
Evet hazir aldim.arada bir biyle degisiklik iyi oluyor. Disardakindende kat kat lezzetli ve hesapli oluyor.ooooo senin menü iştah kabartici çok güzel hamburger ekmeklerini aliyomusun canm
Sanki gununu tutturmusun gibi. 15.gun calisma yapmissin birde 17.gunu sanirim. Tutabilir sonucta yumurtlama gunleri. Kotuyu cagirma illa aynisi olacak diye bisi yok.Kizlaaarrrnapiyosuunuzzz en son kirkayakta kalmışım hiç bakamıyorum hamis haberleri var mı başlık da değişsin artık gasella batı kasıma ertelenenler beni biliyosunuz kimyasal gebelikten sonra kanama uzun sürdü 11 ekimde hasta oldum 25ine kadar sürdü Dr 3 ay bekle dedi ben dayanamadım 26sinda şey yaptım ertesi günü yine parça düşürdum kan pıhtısı nasıl yaaa hala mı geçmedi dedim ama o oldu başka gelmedi 28 inde bida şey ettim bıraktım şimdi size sormak istediğim benim batim ne olurki acaba ben yumurtlama takibi yapamadan şey ettim doğru zamanlar da mı olmuş acaba 28 günde bir oluyordum normalde daha bişey yapmıyorum göğüsler yine fena oldu yine var gibi bişeyler ama yine kimyasal olmasından korkuyorum
Canim bata gore 13-14 kasim di ama yumurtlama erken olunca 10-11 gibi olurum gibi geliyor bebis yoksa. Calismalar bitti bende bekliyorum simdilik.Kızlar batları 11-12 kasım olanlar var mı benim gbi calışmalarınız nasıl neler yapıyorsunuz
Bende carsamba dusunuyorum ama varya bizde sabir denen sey yokEvet bu mesajdan sonra süreyi 7 güne düşürdüm ve pazartesi testi yapacağım
Catlatma ignesi hcg iceriyor canim erken yaparsan testi yalnis pozitif ihtimali yuksek. 10-12 gun gecince yap benceCatlatma ignem cumartesi oldu ya benn ne zaman teste baslim kizlar zaten bu ilacalardan sarhos gibiyim zaman gecmio
Ufff cok uzun bi zman yaCatlatma ignesi hcg iceriyor canim erken yaparsan testi yalnis pozitif ihtimali yuksek. 10-12 gun gecince yap bence
İnşallah canımmHadi ya bugun listede bakmistim sana haber bekliyordum. Umudunu yitirme bizimde olacak insallah hayirli zamanini allah biliyor. Uzulme
Hayra yor hayra :) benim agrim yok akintimda kesildi. Gecen ay ovu bitiminden adete kadar belim koptu duygusallik oldu oglumdaki belirtilerin hepsi oldu bitek goguslerim sismedi hele adete bir hafta kala sinirden oldum geberdim asiri gergindim adet oldum. Buay hicbisi yok bakalim ne cikcak sonunda
Evet hazir aldim.arada bir biyle degisiklik iyi oluyor. Disardakindende kat kat lezzetli ve hesapli oluyor.
Sanki gununu tutturmusun gibi. 15.gun calisma yapmissin birde 17.gunu sanirim. Tutabilir sonucta yumurtlama gunleri. Kotuyu cagirma illa aynisi olacak diye bisi yok.
Canim bata gore 13-14 kasim di ama yumurtlama erken olunca 10-11 gibi olurum gibi geliyor bebis yoksa. Calismalar bitti bende bekliyorum simdilik.
Bende carsamba dusunuyorum ama varya bizde sabir denen sey yok
Ben ysptirmistim canm iyi cikmistiKizlaar ya ne buldum nette adetin 21-23 gunleri arasi progesteron testi yapiliyormuss. 10ve uzeri iyiye isaretmis catladi demekmis. Ama 30 ve uzeri ise gebelik ihtimali yuksekmiss tabi bende atladim hemen sizce nasil yaptirmak mantiklimi?
Hayra yor hayra :) benim agrim yok akintimda kesildi. Gecen ay ovu bitiminden adete kadar belim koptu duygusallik oldu oglumdaki belirtilerin hepsi oldu bitek goguslerim sismedi hele adete bir hafta kala sinirden oldum geberdim asiri gergindim adet oldum. Buay hicbisi yok bakalim ne cikcak sonunda
Evet hazir aldim.arada bir biyle degisiklik iyi oluyor. Disardakindende kat kat lezzetli ve hesapli oluyor.
Sanki gununu tutturmusun gibi. 15.gun calisma yapmissin birde 17.gunu sanirim. Tutabilir sonucta yumurtlama gunleri. Kotuyu cagirma illa aynisi olacak diye bisi yok.
Canim bata gore 13-14 kasim di ama yumurtlama erken olunca 10-11 gibi olurum gibi geliyor bebis yoksa. Calismalar bitti bende bekliyorum simdilik.
Bende carsamba dusunuyorum ama varya bizde sabir denen sey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?