Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben Erzurumda doğdum belirli ji yaşa kadar orda yaşadım 15 yaşından beri izmirdeyim

Kirmizi karti yedim bende kizlar artik umidim de kalmadi her ay bekle bekle yok olanin oluyo valla billa kafayi yicem artik

bende acaba dollenirkenbeta hcg yükselir mi cümlesi ile arama yapıyorum google amcada cok hızıyım bu ay cok
Dollenirken olmaz dollenip rahme gelene kadar kendi kendine hcg salgilarmis dollenme bittikten sonra rahme gelip vardiginda tutundugunda baslarmis hcg anneye gecmege canim. Ben artik kafayi siyirdim arastira arastira :)
Amin bugun bende onu dusundum dedigin sozu. Her ay dua ediyoruz olacak insallah.
Ayy tabiki nedemek başımın üstünde yerin var bitanem gel kız gel sarma işi aşar beni tek yapıcam bunların hepsini zaten su böreği zahmet daha zor ama severler
Yeter kuzum yakin olsak gelirdim. Birtane daha cook sevdigim arkadasim var izmirde cokta ozledim kuzumu keske gelme imkanim olsa ikinizide gorurdum
Bide kızlar sizlern memleket nere merak ettim neelisinz canlar @GaSeLLe Erva Yaren R4bi4 Removeben ve diger kizlar
Azerbaycan\baku kuzum ama kocaelindeyim 7senedir

Kirmizi karti yedim bende kizlar artik umidim de kalmadi her ay bekle bekle yok olanin oluyo valla billa kafayi yicem artik
Hadi ya bugun listede bakmistim sana haber bekliyordum. Umudunu yitirme bizimde olacak insallah hayirli zamanini allah biliyor. Uzulme

Bak bilgiyi de buldum demek 0 'la bile umut vat :) ama ben 3 5 bekledim allah var ne bileyim öyle umut etmiştim

Bak bilgiyi de buldum demek 0 'la bile umut vat :) ama ben 3 5 bekledim allah var ne bileyim öyle umut etmiştim
Yok canim cidden erken. Dusunsene iki gunde 4-5 ciksa ikiye katlanarak devam etse adette cok yuksek cikar. Adete nerdeyse 3-4 varken hatta bazilarinda adet gecince yukselise geciyor. Sabirli olalim insallah guzel haberler alicaz

İnşallah bacimm mm inşallah öncelik haber senden gelcek galiba

Hayırlı haber vermek istiyorum size. Atın 6 sında da tiroid randevum var. Onun test istemi onceden yapılıyor. Ama yinede şansımı denemek ve beta hcg yi vede d vitaminini öğrenmek istiyorum. Çünkü orada beta hcg yapılamayali epey oldu. 0 göremedik deyip duruyorlar görsünler. D vitamini de zaten benim tedavimin en büyük etkeni

Yok canim cidden erken. Dusunsene iki gunde 4-5 ciksa ikiye katlanarak devam etse adette cok yuksek cikar. Adete nerdeyse 3-4 varken hatta bazilarinda adet gecince yukselise geciyor. Sabirli olalim insallah guzel haberler alicaz

50 test var tatlim. Denerim cikmazsa da napayim der otururum. Son gençliğinde 11 inde yumurtladım 8. Ve 11. Gun iliski oldu ve ben 18. Gun test yaptım 3 4 saat sonra pozitif cikti. Iki gün sonra daha erken cikti sonra adete 3 gun kala ilk 3 dakikada cikti kan verdim 43 tu. O yüzden bi unut bi tane yapayım seviyorum test yapmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…