- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.512
- 498
Evet canım ben bi de lahana salatası yapıyorum o da enfes. Akşamları eşimle yiyoruz:)) (akşam yemeği yemiyoruz onun yerine bunu yiyoruz)Çok basit aslında bunuda eklerim canm sgol
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım ben bi de lahana salatası yapıyorum o da enfes. Akşamları eşimle yiyoruz:)) (akşam yemeği yemiyoruz onun yerine bunu yiyoruz)Çok basit aslında bunuda eklerim canm sgol
O nasıl oluyo canmEvet canım ben bi de lahana salatası yapıyorum o da enfes. Akşamları eşimle yiyoruz:)) (akşam yemeği yemiyoruz onun yerine bunu yiyoruz)
Kırmızı lahanayı ince ince doğrayıp limon ve tuzla harmanlıyoruz canım, üzerine de istediğin miktarda mayonez ve yoğurt ekliyorsun çok basit :)O nasıl oluyo canm
Mayonez yoksa tek yoğurtla da olurmuKırmızı lahanayı ince ince doğrayıp limon ve tuzla harmanlıyoruz canım, üzerine de istediğin miktarda mayonez ve yoğurt ekliyorsun çok basit :)
Bide kızlar sizlern memleket nere merak ettim neelisinz canlar @GaSeLLeErva Yaren
R4bi4
Removeben @Elmira2017 ve diger kizlar
Tabii ki olur canım, fark etmezMayonez yoksa tek yoğurtla da olurmu
Dollenirken olmaz dollenip rahme gelene kadar kendi kendine hcg salgilarmis dollenme bittikten sonra rahme gelip vardiginda tutundugunda baslarmis hcg anneye gecmege canim. Ben artik kafayi siyirdim arastira arastira :)bende acaba dollenirkenbeta hcg yükselir mi cümlesi ile arama yapıyorum google amcada
cok hızıyım bu ay cok
Amin bugun bende onu dusundum dedigin sozu. Her ay dua ediyoruz olacak insallah.Amin amin inşallah hepimizin yüzü gülsün bu ay. Az kaldı yaa :) yumurtlamadan sonra 10 gun geçince yapacağım şurada 8 gunum varay test icin cok heyecanliyim bu ay . Allahim kabul etmeyecegi duayi ettirmezmis aranmadan hepimize bu ay bebegimizi hayırlısı ile nasip etsin
![]()
Yeter kuzum yakin olsak gelirdim. Birtane daha cook sevdigim arkadasim var izmirde cokta ozledim kuzumu keske gelme imkanim olsa ikinizide gorurdumAyy tabiki nedemek başımın üstünde yerin var bitanem gel kız gel sarma işi aşar beni tek yapıcam bunların hepsini zaten su böreği zahmet daha zor ama severler
Azerbaycan\baku kuzum ama kocaelindeyim 7senedirBide kızlar sizlern memleket nere merak ettim neelisinz canlar @GaSeLLeErva Yaren
R4bi4
Removeben ve diger kizlar
Hadi ya bugun listede bakmistim sana haber bekliyordum. Umudunu yitirme bizimde olacak insallah hayirli zamanini allah biliyor. UzulmeKirmizi karti yedim bende kizlar artik umidim de kalmadi her ay bekle bekle yok olanin oluyo valla billa kafayi yicem artik
Kendimi tariflere vurdum artıkınValla aciktim kizlar masallah yemek tarifleri aksam aksam :) adamin gelmesine bir saat var aciktim valla :)
Dollenirken olmaz dollenip rahme gelene kadar kendi kendine hcg salgilarmis dollenme bittikten sonra rahme gelip vardiginda tutundugunda baslarmis hcg anneye gecmege canim. Ben artik kafayi siyirdim arastira arastira :)
Amin bugun bende onu dusundum dedigin sozu. Her ay dua ediyoruz olacak insallah.
Yeter kuzum yakin olsak gelirdim. Birtane daha cook sevdigim arkadasim var izmirde cokta ozledim kuzumu keske gelme imkanim olsa ikinizide gorurdum
Azerbaycan\baku kuzum ama kocaelindeyim 7senedir
Bide kızlar sizlern memleket nere merak ettim neelisinz canlar @GaSeLLeErva Yaren
R4bi4
Removeben @Elmira2017 ve diger kizlar
Yok canim cidden erken. Dusunsene iki gunde 4-5 ciksa ikiye katlanarak devam etse adette cok yuksek cikar. Adete nerdeyse 3-4 varken hatta bazilarinda adet gecince yukselise geciyor. Sabirli olalim insallah guzel haberler alicazBak bilgiyi de buldum demek 0 'la bile umut vat :) ama ben 3 5 bekledim allah var ne bileyim öyle umut etmiştim
İnşallah bacimm mm inşallah öncelik haber senden gelcek galiba
İyi yaptin canim :)Kendimi tariflere vurdum artıkın![]()
Yok canim cidden erken. Dusunsene iki gunde 4-5 ciksa ikiye katlanarak devam etse adette cok yuksek cikar. Adete nerdeyse 3-4 varken hatta bazilarinda adet gecince yukselise geciyor. Sabirli olalim insallah guzel haberler alicaz