- 27 Ekim 2017
- 621
- 681
- 18
- 33
Kız nebyaptin hele dur bu ne hizxKızlar ya yumurtam pazartesi catladi bugun rutin test yapıldı beta hcg de vardı 0 cıktı bu ay da mi olmadi olsa 2 günde çıkardı degil miyok yok saka o kadar tozutmadım henuz @GaSeLLe 0 verdiler bana
İnşallah surprizin olur kuzumİş yerinde sürekli uykum geliyor bata on gün var tamamen psikolojik olmasını istediğim için böyle biliyorum keşke bir süpriz olsa kızlar ya
Kız nebyaptin hele dur bu ne hizx
Hımmm anladım kuzum hadi gözün aydin tiroid ler iyimis ya rabbim bu ayda yüzümüzü güldürdü inşallah senin benim @GaSeLLe @Elmira2017Kiz şaka yapıyorum gerçek değil
Bugün rutin testlerimi verdim. Tiroidler super ötesi allahim bin sukur ki duzeldi. Beta hcg de bakılıyor ben istiyorum onu cunku tiroid etkileedi daha once 6 7 çıktığı günler oldu
Amin canim. Hep beraber insallah :)Hah şöyle üzülme gülsün yüzün hep:) inşallah kuzum bizim gibi olmak daha iyi kaygısız insanı hiç sevmem ben
Valla diger mesaji okumadan aynenKızlar ya yumurtam pazartesi catladi bugun rutin test yapıldı beta hcg de vardı 0 cıktı bu ay da mi olmadi olsa 2 günde çıkardı degil miyok yok saka o kadar tozutmadım henuz @GaSeLLe 0 verdiler bana
Bitanem benim amin. Hayirli haberler aliriz insallah ne guzel bayram gibi olur :)Hımmm anladım kuzum hadi gözün aydin tiroid ler iyimis ya rabbim bu ayda yüzümüzü güldürdü inşallah senin benim @GaSeLLe @Elmira2017Erva Yaren R4bi4 G gulsahali88 @Smartanne ve daha yazamadım bu topik te tanıdığım uzel arkadaslarimin herkesin ugurlu kasım ayı olsun insalllahhhhh
Bende geliyimmi misafir gidesim var buaraİnşallah kuzum İnşallH ayyy kızlar ya cuma eşimin adliyeden hakim ve kâtip arkadaşları gelicek yemeğe değil ama bizim eve keşif için gelcekler bende hem iş hem muhabbet olsun diye şu böreği yapıcam kendim ellerimle acicam elmalı kurabiye ve ağlayan kek yapıcam sizce iyimı menü
Bende geliyimmi misafir gidesim var buaraevet menu guzel bence bide sarma yap onu benim canim cekti :)[/QUOTE
Hımmm anladım kuzum hadi gözün aydin tiroid ler iyimis ya rabbim bu ayda yüzümüzü güldürdü inşallah senin benim @GaSeLLe @Elmira2017Erva Yaren R4bi4 G gulsahali88 @Smartanne ve daha yazamadım bu topik te tanıdığım uzel arkadaslarimin herkesin ugurlu kasım ayı olsun insalllahhhhh
İnşallah kuzum İnşallH ayyy kızlar ya cuma eşimin adliyeden hakim ve kâtip arkadaşları gelicek yemeğe değil ama bizim eve keşif için gelcekler bende hem iş hem muhabbet olsun diye şu böreği yapıcam kendim ellerimle acicam elmalı kurabiye ve ağlayan kek yapıcam sizce iyimı menü
Amin canim. Hep beraber insallah :)
Valla diger mesaji okumadan aynenyaptim sonra kendime geldim demekki troidin kendine gelmis benim gibi valla bende basladim simdiden acaba haftaya carsamba yapsam cikarmi demelere:) yumurtam tam olarak hangi gun catladi onuda bilmiyorum cuma ile pazar arasi bigun oldu. sonrada sus daha erken hani adeti beklicektin diyorum
Onu hiç yapmadım buzamana kadar çok yedim ama denemedim hiç nasıl yapıcamBi de makarna salatası yap canım yanına yakışır
Hımmm anladım kuzum hadi gözün aydin tiroid ler iyimis ya rabbim bu ayda yüzümüzü güldürdü inşallah senin benim @GaSeLLe @Elmira2017Erva Yaren R4bi4 G gulsahali88 @Smartanne ve daha yazamadım bu topik te tanıdığım uzel arkadaslarimin herkesin ugurlu kasım ayı olsun insalllahhhhh
Ayy tabiki nedemek başımın üstünde yerin var bitanem gel kız gel sarma işi aşar beni tek yapıcam bunların hepsini zaten su böreği zahmet daha zor ama severlerBende geliyimmi misafir gidesim var buaraevet menu guzel bence bide sarma yap onu benim canim cekti :)
İnşallah bacimm mm inşallah öncelik haber senden gelcek galibaAmin amin inşallah hepimizin yüzü gülsün bu ay. Az kaldı yaa :) yumurtlamadan sonra 10 gun geçince yapacağım şurada 8 gunum varay test icin cok heyecanliyim bu ay . Allahim kabul etmeyecegi duayi ettirmezmis aranmadan hepimize bu ay bebegimizi hayırlısı ile nasip etsin
İnşallah canisiAmiiiinn Ecmain inşaallah canım bugün eşimin doğum günü :)
Ona da güzel bir hediye olur biiznillah
Netten bakabilirsin canım ama benim tarifimi soracak olursanOnu hiç yapmadım buzamana kadar çok yedim ama denemedim hiç nasıl yapıcam
Benim de 6 kaldıbende acaba dollenirkenbeta hcg yükselir mi cümlesi ile arama yapıyorum google amcada cok hızıyım bu ay cok
Çok basit aslında bunuda eklerim canm sgolNetten bakabilirsin canım ama benim tarifimi soracak olursan
Makarnayı haşlıyoruz
Bim'de satılan garnitürden ve salatalık turşusundan bi tane alıyoruz :) salatalıklwrı küp küp doğruyoruz
Makarnayı haşlayıp süzdükten sonra hepsini karıştır ılımasını bekle,
Sonra yoğurt ve mayonezi karıştırıp üzerine dök canım, makarnayı haşlarken tuzunu unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?