- 8 Aralık 2015
- 127
- 40
- 48
- 38
- Konu Sahibi butterfly60
-
Bat ne ya?
4 güncük kaldı umarımm kırmızıyıı görmemm :) meğer ne çok istermişim... bi hafta önce gğüs büyümesi hassasiyeti, mide bulantısı kasıklarda batma hepsini yaşadımm bir heves bir heyecan.. son iki gündür hiç bi belirti yok.. bekleyişler zor bir süreçç.. ilk aydan hamile kalabilceğini düşünüp heveslenenlerdendim bendee meğer öyleo olmuyormuşşş.. gerçi örnekleri var tabi de... herşey nasip kısmet
Neden adet bekleniyo ki bende bunu anlamıyom. Adetli idrar olması mı şart. Adetli haldeyken nasıl kanlı kanlı test yapılcak ki ya. Ben herhangi bir günde yapmıştım testimi oğlum var şuanAslında son 5 güne kadar yapılabilen gebelik testleri var. Regl beklemek yerine onlardan yapsanız. Son 3 gün içinde %99 sonuç diyorlar.
Neden adet bekleniyo ki bende bunu anlamıyom. Adetli idrar olması mı şart. Adetli haldeyken nasıl kanlı kanlı test yapılcak ki ya. Ben herhangi bir günde yapmıştım testimi oğlum var şuan
Ben adet gördüğüm halde hamileydim ondan anlamadım dediğinizi baştaHayır çok yanlış anladınız durumu. BAT beklenen adet tarihi. O tarihe gelince regl olduysa zaten hamile değil. Olmadıysa test yapıyorlar ve sonucu görüyorlar. Yoksa kanlı kanlı niye test yapsın. Hamile olmadığı ortada. Olur da gecikirse test yapacak. Ama o tarihi beklemeden de 5 gün öncesine kadar düzgün sonuçlar veren testler var. Ben onlardan bahsettim.
Ben adet gördüğüm halde hamileydim ondan anlamadım dediğinizi başta
Her zaman ki adetim gibiydi. Adetim 5 gün sürüyodu yine 5 gün sürdü. Tek fark 5 gün önce geldi adetim.Hmm evet o da olabiliyor. Ama her zamanki adetiniz gibi miydi yani 5 gün süreli yoğun kanama var mıydı? Yoksa daha çok lekelenme şeklinde miydi? Yerleşme kanaması falan da olabiliyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?