batı bahat hastanesı hakkında bilgisi olan var mı

slm fisnur ben daha önce orda çalışıyordum. şuan 7 aylık gebeyim ve doğumumu orada yapmak istiyorum güzel ve temiz bir hastane ameliyat hanesini falan biliyorum. bebek yoğun bakımıda var. atvsiye ederim . doktorun kim bu arada.

akrabam burda dogum yaptı hemde 2kısı gayet memnun kaldılar.hatta orda bı doktor var gecenlerde tvye cıktı bence ıyı bı hastane.en azından ozel devlet degıl ya hayırlı dogumlar

İkitelli Batı Bahat hastanesini anlatıyorsak; ilk zamanlarda çok çok iyiydi...
Şu son günlerde hiç hoş olmayan görüntüler mevcut, ben artık gitmiyorum :1closedeyes:
Yanlız Ali Çevik' i tavsiye ederim hastaları ile yakından ilgileniyor :CüvCüv:

akrabam burda dogum yaptı hemde 2kısı gayet memnun kaldılar.hatta orda bı doktor var gecenlerde tvye cıktı bence ıyı bı hastane.en azından ozel devlet degıl ya hayırlı dogumlar

reşat bahat canım hastanenın sahıbı ayrı zamanda tum özel hastanelerın gelen baskanı ve benım doktorum
gercekten çok pozıtıf guler yuzlu mukemmel bır ınsan
bende ıkıtellı batı bahata gıdıyorum suan ıcın memnunun
dogumumu da burada yapıcam ınsallah bı aksılık cıkmazsa

canım ne gıbı hoş olmayan göruntuler var merak ettım sımdı fisfisfis

aslında bıraz guvenmek lazım doktorlara.bu ınsanlar bakkaldan dıploma almıyor sonucta kocaman unıversıte bıtırıyolar.ınsanlara guvenmek zorundayız.gozunuzde cok buyutmeyın bence dogum ısını,bu bırazda rabbımın elınde dunyanın en ıyı hastanesıne de gıtsen eger bısey yasayacaksan bu ordada olur.ben korkmuyorum kendımı hemde devlet hastanesıne teslım edıcem hakkımızda hayırlısı olsun........

benım doktorum ahmet yavaş baş hekım yardımcısı giden var mı hiç bu doktor hakkında fikri olan var mı

benım doktorum ahmet yavaş baş hekım yardımcısı giden var mı hiç bu doktor hakkında fikri olan var mı

ahmet beyle birlikte çalıştım işini iyi yapan bir doktor tavsiye ederim ayrıca vedat beye gidiyorum ben kendisi hem başhekim reşat beyin ortağı hemde bacanağıdır. hastanesinden ziyade hastasını düşünen biridir. bu arada tüm anne adaylarına hayırlı doğumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…