- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
Ama senn daha bata cok var 4 5 saat snra cıkması normal değilmicanim bendede labquick cikartiyor ama 4 5 saat sonra ama aksam yaptigim testte 1.5 saat sonra bakmistim garip.:) canim yarin baska markayla dene
canim benim gecenayda boyle oldu varsa ilk yarim saat bir saatte cikiyorAma senn daha bata cok var 4 5 saat snra cıkması normal değilmi
Yarın yapmıycam belki 2 gün kala fln yaparım salı günü sabah :)
bak canim bugun testi 8.30da yaptim 11 de baktim bisey yoktu simdi boyleAma senn daha bata cok var 4 5 saat snra cıkması normal değilmi
Yarın yapmıycam belki 2 gün kala fln yaparım salı günü sabah :)
Alla alla cok ilginç hepimiz için hayrlısı olur inşalah ya bu silik çizgiler mahvetti bizibak canim bugun testi 8.30da yaptim 11 de baktim bisey yoktu simdi boyle
canim senin icin bence oyle degil senin hemen cikmisAlla alla cok ilginç hepimiz için hayrlısı olur inşalah ya bu silik çizgiler mahvetti bizi
Kısmet bakalım:)canim senin icin bence oyle degil senin hemen cikmis
Bana negatif gibi geldi canımGünaydın kızlar silik çizgi mi desem yoksa negatifmi bat 4
11 veya 12 Ocak bat bat benceKızlar merhaba benimde 27 28 aralık yumurtlama 29 çatlama oldı sizce bat ne zaman olur aşağı yukarı 10 ocaktan sonra bekliyorum ama
Kuruma çizgisi olabilir.bak canim bugun testi 8.30da yaptim 11 de baktim bisey yoktu simdi boyle
Cidden miyokki canim hemen cikmadi gecenayda boyle olmustu hasta oldum bu labquick hep boyle ikinci cizgi cikiyor:)
Akşam göğüslerim çok sizladı 6gün önceden adet belirtisi olablrmi11 veya 12 Ocak bat bat bence
cidden canim:)Cidden mi
Bana da negatif gibi geldi hayırlısıBana negatif gibi geldi canım
Kızlar ben gaipten çiZgimi uyduruom yoksaBana da negatif gibi geldi hayırlısı
Çok çok sılik çizgi belli canım ama insAllah doğrudurKızlar ben gaipten çiZgimi uyduruom yoksa
İnşallah canın kısmet :)Çok çok sılik çizgi belli canım ama insAllah doğrudur
Bazen görmek istediğimiz o çizgi olduğu içinde öyle geliyor bazen de test çok beklediği zaman da kurudugundan vsr gibi silik oluyor. Yada vücutta olan hcg azcik oluo bekleyince onu buluyor sanırım. Geçen ay benimde öyle oldu kan testinde hcg 3 çıktı bende bi umutlandım tabi geç dollenme sanırım die dr a gittim bi kaç gün bekleyerek. Yok dedi bnde o zaman neden sıfır değil bu değer gebe olan bayanda bulunmuyor mu 3 degil sifir olmasi gerekmiyor mu dedim oluşmamış oluyo dedi. Evlendigim ilk zaman da gebelikten suphelenmistim korunuyorduk aslinda ama suphe iste. o zmn direk sıfır çıkmıştı. Bu işleri çözemedim henüzKızlar ben gaipten çiZgimi uyduruom yoksa
Doğru söylüyosun karışık işler umarım hepimiz için hayrlısı ne ise o olur:) bakalım bekliceZBazen görmek istediğimiz o çizgi olduğu içinde öyle geliyor bazen de test çok beklediği zaman da kurudugundan vsr gibi silik oluyor. Yada vücutta olan hcg azcik oluo bekleyince onu buluyor sanırım. Geçen ay benimde öyle oldu kan testinde hcg 3 çıktı bende bi umutlandım tabi geç dollenme sanırım die dr a gittim bi kaç gün bekleyerek. Yok dedi bnde o zaman neden sıfır değil bu değer gebe olan bayanda bulunmuyor mu 3 degil sifir olmasi gerekmiyor mu dedim oluşmamış oluyo dedi. Evlendigim ilk zaman da gebelikten suphelenmistim korunuyorduk aslinda ama suphe iste. o zmn direk sıfır çıkmıştı. Bu işleri çözemedim henüz
Adet gununden 4-5 gün önce sonuç alan arkadaşlar da oluyor normalde gün geçtikten sonra yapılıyor idrara tam 10-15 gün gecikmeden sonra geçiyor demisti hemşire bana ama kan testinde 1 hafta önce bile çıkıyorKızlar ovulasyondan kaç gün sonra idrar testi yapmalıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?