Gebeliğe Hazırlık Batı 13 ocak olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama senn daha bata cok var 4 5 saat snra cıkması normal değilmi
Yarın yapmıycam belki 2 gün kala fln yaparım salı günü sabah :)
bak canim bugun testi 8.30da yaptim 11 de baktim bisey yoktu simdi boyle

Eklentiler

• 20190106_115621.jpg
    20190106_115621.jpg
    96,4 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar ben gaipten çiZgimi uyduruom yoksa :KK70:
Bazen görmek istediğimiz o çizgi olduğu içinde öyle geliyor bazen de test çok beklediği zaman da kurudugundan vsr gibi silik oluyor. Yada vücutta olan hcg azcik oluo bekleyince onu buluyor sanırım. Geçen ay benimde öyle oldu kan testinde hcg 3 çıktı bende bi umutlandım tabi geç dollenme sanırım die dr a gittim bi kaç gün bekleyerek. Yok dedi bnde o zaman neden sıfır değil bu değer gebe olan bayanda bulunmuyor mu 3 degil sifir olmasi gerekmiyor mu dedim oluşmamış oluyo dedi. Evlendigim ilk zaman da gebelikten suphelenmistim korunuyorduk aslinda ama suphe iste. o zmn direk sıfır çıkmıştı. Bu işleri çözemedim henüz

Bazen görmek istediğimiz o çizgi olduğu içinde öyle geliyor bazen de test çok beklediği zaman da kurudugundan vsr gibi silik oluyor. Yada vücutta olan hcg azcik oluo bekleyince onu buluyor sanırım. Geçen ay benimde öyle oldu kan testinde hcg 3 çıktı bende bi umutlandım tabi geç dollenme sanırım die dr a gittim bi kaç gün bekleyerek. Yok dedi bnde o zaman neden sıfır değil bu değer gebe olan bayanda bulunmuyor mu 3 degil sifir olmasi gerekmiyor mu dedim oluşmamış oluyo dedi. Evlendigim ilk zaman da gebelikten suphelenmistim korunuyorduk aslinda ama suphe iste. o zmn direk sıfır çıkmıştı. Bu işleri çözemedim henüz
Doğru söylüyosun karışık işler umarım hepimiz için hayrlısı ne ise o olur:) bakalım bekliceZ

Kızlar ovulasyondan kaç gün sonra idrar testi yapmalıyız
Adet gununden 4-5 gün önce sonuç alan arkadaşlar da oluyor normalde gün geçtikten sonra yapılıyor idrara tam 10-15 gün gecikmeden sonra geçiyor demisti hemşire bana ama kan testinde 1 hafta önce bile çıkıyor

Back