Gebeliğe Hazırlık Batı 13 ocak olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canim ben gecencarsamba pik oldu ben yumurtlamadan 16 yada 17 gun sonra oluyorum yani 12 13 ocak evet gozle daha belli telefondan cok belli degil canim bu silik testler beni mahvetti ama yapamadanda duramiyom:)
Bence böyle daha çok kötü net cizgiyi görmedikçe emin olamiosun bekle kuzum bat gününe kadar ben sırf yapmayım diye almıyorum eve çoklu test cunki dayanamıyor insan haklısın

Bence böyle daha çok kötü net cizgiyi görmedikçe emin olamiosun bekle kuzum bat gününe kadar ben sırf yapmayım diye almıyorum eve çoklu test cunki dayanamıyor insan haklısın
canim benim gecen ay yoktu silik cizgi cikmisti ertesi gun eczaneden baska marka aldim daha kisa surede daha koyu cikti. 2 gun sonra dedim kesin vardir para harcamayayim bosuna gittim kan verdim o kadar uzuldumki olmayinca boyle insan en azindan testi yapiyor cok umutlanmiyor ilk 10 dakikada cikmazsa

canim benim gecen ay yoktu silik cizgi cikmisti ertesi gun eczaneden baska marka aldim daha kisa surede daha koyu cikti. 2 gun sonra dedim kesin vardir para harcamayayim bosuna gittim kan verdim o kadar uzuldumki olmayinca boyle insan en azindan testi yapiyor cok umutlanmiyor ilk 10 dakikada cikmazsa
Bende bunu diyorum kuzum işte insan daha çok üzülüyor öyle olunca

Yarın yapcagım bebetime:)
Hayırlı habrrler alirix ins canım
canim gozle daha net ama ben cok umutlanmiyorum bu labquick cok yaniltiyor bence. Ilk 10 dakika olmadan cok inanmam ama testte yaparim:) aklim kalmiyor en azindan senin test hangi marka oncomed iyimis
Bi kac güne yenile bence testi sende belki biraz daha kötü çizgi gözükür canım

Bu ay adet olursam bi daha ki ay dikkate almayacağım bi belirti de üşüme ve baş ağrısı olacak snrm ölüyorum baş ağrısından :kızgın:

Günaydın kızlar silik çizgi mi desem yoksa negatifmi bat 4 :KK12:

Eklentiler

• 0E6E5004-489A-4CAB-A0A7-1848834B4DBC.jpeg
    0E6E5004-489A-4CAB-A0A7-1848834B4DBC.jpeg
    56,3 KB · Görüntüleme: 59
  • FCFA5374-4991-42A1-B2B4-125D01914587.jpeg
    FCFA5374-4991-42A1-B2B4-125D01914587.jpeg
    54,4 KB · Görüntüleme: 55
Canım 8buçukta yaptm testi ama cok bekleyemedim başında eşim şüphelenck diye yatağa geçtim :KK70: ama ilk dakilardan bomboş değildi vardı bi çizgimsilik :) 1 saat sonrada resmini cekip sakladım o uyanmadan :KK70:
canim o zaman buyuk ihtimal var gozun aydin ama iste test markasi bebetime olunca bilemedim ama bence avar gozun aydin

canim o zaman buyuk ihtimal var gozun aydin ama iste test markasi bebetime olunca bilemedim ama bence avar gozun aydin
Ben var diyemiyorum bi türlü daha önce kimyasal geçirmiş biri olarak. Bebetime da ilk defa kullandm bakalım beklicez :(
Geçen ay mesela laboquick yaptm 2 gün kala falan günlerce bekledi evde bomboştu bembeyaz.
Demekki vucutta hcg var şuan :)

Ben var diyemiyorum bi türlü daha önce kimyasal geçirmiş biri olarak. Bebetime da ilk defa kullandm bakalım beklicez :KK43:
Geçen ay mesela laboquick yaptm 2 gün kala falan günlerce bekledi evde bomboştu bembeyaz.
Demekki vucutta hcg var şuan :)
canim bendede labquick cikartiyor ama 4 5 saat sonra ama aksam yaptigim testte 1.5 saat sonra bakmistim garip.:) canim yarin baska markayla dene

Back