- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.778
- 163
- 35
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
insan topigine benide cagirur ben sizle safak sayardimEvet kizlar bugünden sonra artik bata son 9 gun (13 ocak) ayni bat tarihi olanlar beraber bekleyelim kimin ne belirtisi var insAllah bu ay hayırlısıyla kırmızılari gormeyiz:)
@Vuslat ne zaman
Kaç kaldı bata:)Kizlar benim gecen persembe yumurta catlamisti cokmu erken test icin
Hımmmm o zaman daha erken galiba test için. Benim yarın bata 4 kalmş oluyo yarın aabah yapcam varsa silik milik bişi çıkar herlde :)Canim ben ovulasyonla takip ettim normalde pikten 16 17 gun sonra hasta oluyorum gecen hafta sali carsamba pikti persembe silikti
evet canim varsa sende cikar benim bu bat hesaplamada kafam alak bulak oldu ama benimde yarin 4 gun sonra 14 gun olmus olacak pikten sonraHımmmm o zaman daha erken galiba test için. Benim yarın bata 4 kalmş oluyo yarın aabah yapcam varsa silik milik bişi çıkar herlde :)
Sorma corba gibi oldu kafalarımız:)evet canim varsa sende cikar benim bu bat hesaplamada kafam alak bulak oldu ama benimde yarin 4 gun sonra 14 gun olmus olacak pikten sonra
sen ne kadardir deniyorsun canim ben bu ayda olmazsa asilama olayim diyorum ama bakalim kismetSorma corba gibi oldu kafalarımız:)
Canım biz 14 aylık evliyiz ama bi 5 aydr fln deniyorz ama 2 kere kimyasal geçirdim bu ayda adet olursam doktora gitcwm bendesen ne kadardir deniyorsun canim ben bu ayda olmazsa asilama olayim diyorum ama bakalim kismet
canim senin 5 ayda iki kimyasal yasadiysan sorun yoktur yumurta yada sperm kalitesiz olabilir bence su kurleri dene bende esime birdahaki ay deneticem icmiyor keci boynuzu kuruniCanım biz 14 aylık evliyiz ama bi 5 aydr fln deniyorz ama 2 kere kimyasal geçirdim bu ayda adet olursam doktora gitcwm bende
İnşalah olur canım ya ben sabah test yapcamcanim senin 5 ayda iki kimyasal yasadiysan sorun yoktur yumurta yada sperm kalitesiz olabilir bence su kurleri dene bende esime birdahaki ay deneticem icmiyor keci boynuzu kuruni
ben 50 li pakrt aldim netten sabah aksam yapiyorum yarin sabah bende yaparim caninİnşalah olur canım ya ben sabah test yapcam
Tamam buraya atars sabah:)ben 50 li pakrt aldim netten sabah aksam yapiyorum yarin sabah bende yaparim canin
tamam canim benim aksam yaptigim testte burafaTamam buraya atars sabah:)
Ayy kuzum vala sen zaten çok zor geçiyor bu sıra ya ondan sey etmediminsan topigine benide cagirur ben sizle safak sayardim
canim cok umutlanmayayim diyorum sonradan cikan cizgi ama yinede ne biliyimAyy kuzum vala sen zaten çok zor geçiyor bu sıra ya ondan sey etmedimyoksa hepiniz cansınız
Ben pek anlamıyorum canım o konudan benim aklım sadece adet geçikmesine çalışıyorKizlar benim gecen persembe yumurta catlamisti cokmu erken test icin
Son 7 bklmKaç kaldı bata:)
Bence birazck daha bekle cnm net olsun en azından adet gününü bekle derim ben ama kendin bilirsinHımmmm o zaman daha erken galiba test için. Benim yarın bata 4 kalmş oluyo yarın aabah yapcam varsa silik milik bişi çıkar herlde :)
Ayy evet vala ya çok heyecanlaniom ben sanki yine adet olurum neyin heyecanıysaSon 7 gün mü kızlar
canim test attim yine silik cikmisBen pek anlamıyorum canım o konudan benim aklım sadece adet geçikmesine çalışıyor
Son 7 bklm
Bence birazck daha bekle cnm net olsun en azından adet gününü bekle derim ben ama kendin bilirsin
Ayy evet vala ya çok heyecanlaniom ben sanki yine adet olurum neyin heyecanıysa
Aynı demi bat bizim senle bekle bence bi kac gun daha ben pek bi göremedim canım cizgiyi varsa da çok çok siliktr snrm fotoda belli değilcanim cok umutlanmayayim diyorum sonradan cikan cizgi ama yinede ne biliyim
canim ben gecencarsamba pik oldu ben yumurtlamadan 16 yada 17 gun sonra oluyorum yani 12 13 ocak evet gozle daha belli telefondan cok belli degil canim bu silik testler beni mahvetti ama yapamadanda duramiyom:)Aynı demi bat bizim senle bekle bence bi kac gun daha ben pek bi göremedim canım cizgiyi varsa da çok çok siliktr snrm fotoda belli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?