Gebeliğe Hazırlık Batı 13 ocak olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım biz 14 aylık evliyiz ama bi 5 aydr fln deniyorz ama 2 kere kimyasal geçirdim bu ayda adet olursam doktora gitcwm bende
canim senin 5 ayda iki kimyasal yasadiysan sorun yoktur yumurta yada sperm kalitesiz olabilir bence su kurleri dene bende esime birdahaki ay deneticem icmiyor keci boynuzu kuruni

Eklentiler

• 20190105_221449.jpg
    20190105_221449.jpg
    31,1 KB · Görüntüleme: 57
Kizlar benim gecen persembe yumurta catlamisti cokmu erken test icin
Ben pek anlamıyorum canım o konudan benim aklım sadece adet geçikmesine çalışıyor :D

Kaç kaldı bata:)
Son 7 bklm:KK17:

Hımmmm o zaman daha erken galiba test için. Benim yarın bata 4 kalmş oluyo yarın aabah yapcam varsa silik milik bişi çıkar herlde :)
Bence birazck daha bekle cnm net olsun en azından adet gününü bekle derim ben ama kendin bilirsin ;)
Son 7 gün mü kızlar:KK45::KK17:
Ayy evet vala ya çok heyecanlaniom ben sanki yine adet olurum neyin heyecanıysa:KK53:

Ben pek anlamıyorum canım o konudan benim aklım sadece adet geçikmesine çalışıyor :KK70:

Son 7 bklm:KK17:

Bence birazck daha bekle cnm net olsun en azından adet gününü bekle derim ben ama kendin bilirsin :KK66:

Ayy evet vala ya çok heyecanlaniom ben sanki yine adet olurum neyin heyecanıysa:KK53:
canim test attim yine silik cikmis

Aynı demi bat bizim senle bekle bence bi kac gun daha ben pek bi göremedim canım cizgiyi varsa da çok çok siliktr snrm fotoda belli değil
canim ben gecencarsamba pik oldu ben yumurtlamadan 16 yada 17 gun sonra oluyorum yani 12 13 ocak evet gozle daha belli telefondan cok belli degil canim bu silik testler beni mahvetti ama yapamadanda duramiyom:)

Eklentiler

• 2019-01-06 00.43.53.jpg
    2019-01-06 00.43.53.jpg
    146,2 KB · Görüntüleme: 50
Back