- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 30
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
Vala bilmiorum ki bu aralar biraz hasta gibiyim elimi kaldirasjm gelmiyor iki gündur yatiom ne okuyacaktik ben kararsızm yeni listeyr katilip katilmamaktaBncede en mantıklısı o bu arada diğer gruptan salavatı tefriciywden herkes soruyor dua işini nasıl yapalım başlasakmı artık katılacakları toplayıp
Tatlım saçmlma ya bizdede var pco görünümü bu işler nasip pco fln dinlemez olcaksa olucakmzaten olmıcaksa hiçbişeyin yoksada olmazBu ay inofolik kullandim ama bi dahaki ay alacağımı pek sanmıyorum polikistik gorunumu var dedi cunki o da engelmis gebelige fazla da umidim kalmiyor artik snrm ilac da fayda etmezse
Valla bende p.tesi şehir dışına çıkçam okuyamam heralde nyse salağa yatalım biz ara verelim sonra okuruz hekes gelince :)Vala bilmiorum ki bu aralar biraz hasta gibiyim elimi kaldirasjm gelmiyor iki gündur yatiom ne okuyacaktik ben kararsızm yeni listeyr katilip katilmamakta
Bu polikistik sonradan olan bisry mi hep var olan bisey mi kiz bilmiorum da bnm kizima hamile kaldığımda hic on muayene olmadim dolayisiyl bana kimse demedi bisey varsa daTatlım saçmlma ya bizdede var pco görünümü bu işler nasip pco fln dinlemez olcaksa olucakmzaten olmıcaksa hiçbişeyin yoksada olmaz
:) hayırlısı bekleyelim bklmValla bende p.tesi şehir dışına çıkçam okuyamam heralde nyse salağa yatalım biz ara verelim sonra okuruz hekes gelince :)
Hamilelikte vücut sıcaklığınin yüksek olması mı gerekiyor ?Dun atesim 36.8 di bugün 36.7
Canım önceden olan birşeymiş hiç geçmezmiş zararı yokmuş ben düzenli adet gördüğüm için sıkıntı yok ileri dereceli değil dedi büyük ihtimal sende benimki gibisindr ama ilk normal yolla kaldığın için farkedilmemiştir çünkü doktor bana dedi bu yapyla alakalı yeni olmuş bişey değil çoktan varolan birşey dediBu polikistik sonradan olan bisry mi hep var olan bisey mi kiz bilmiorum da bnm kizima hamile kaldığımda hic on muayene olmadim dolayisiyl bana kimse demedi bisey varsa da
O zmn bnm ilkinde de varmis dimi evet senin gibiym bende cok sknt dgl dedi ama yine dr rngel dedi doktorCanım önceden olan birşeymiş hiç geçmezmiş zararı yokmuş ben düzenli adet gördüğüm için sıkıntı yok ileri dereceli değil dedi büyük ihtimal sende benimki gibisindr ama ilk normal yolla kaldığın için farkedilmemiştir çünkü doktor bana dedi bu yapyla alakalı yeni olmuş bişey değil çoktan varolan birşey dedi
Hamileysen adet gunu atesin dusmezmis hatta yuksek seyreder die bikiyorjm ben adet olacaksan adet gunu düşüş olurmusHamilelikte vücut sıcaklığınin yüksek olması mı gerekiyor ?
Benim ilk doktorum engel ki hala olmamış dedi diğer 3 doktorum engel değil yumurtlaman var senin dedilerO zmn bnm ilkinde de varmis dimi evet senin gibiym bende cok sknt dgl dedi ama yine dr rngel dedi doktor
HmmmBenim ilk doktorum engel ki hala olmamış dedi diğer 3 doktorum engel değil yumurtlaman var senin dediler
Bazi doktorlar cok gaddar oluyor snrm aciklama yapma geregi bile duymuyorlar inan en son ozele gittim ben de sonuc almak icin k. B demin acrleyr grldi cvp yazamadımBenim ilk doktorum engel ki hala olmamış dedi diğer 3 doktorum engel değil yumurtlaman var senin dediler
Bunu öğrendiğim iyi oldu teşekür ederimHamileysen adet gunu atesin dusmezmis hatta yuksek seyreder die bikiyorjm ben adet olacaksan adet gunu düşüş olurmus
Vala ben tam tecrube etmeidm ama oyle diolat nette var ornekleri bu yintemle yumurtlama takibi yapip hamile kalan da var snrmrBunu öğrendiğim iyi oldu teşekür ederim
Olur tabi cnm neden olmasin hg insAllah kırmızılari görmezsinmeraba 18 ocak olsa da olurmu:))Fit mutlu anne
Hadi hahrlisi cift cizgiyi görürsun insAllah haberdar et bizi deKzlar günaydın bugun bata 5 var az önce eşim evde yokken gittim test aldm bitane :)
Çünkü ona yansıtmak istemiyorum pozitif yada negatif olsada.
Süpriz yapcam:) allah kısmet ederse..
Aldım ama ya yarın sabah yaparım 4 kala olmuş olcak yada pzt sabah yaparım 3 kala.
yarn eczaneler kapalı test alamam diye pzteside sabahn körü alamam diye şimdiden koydum banyoya sakladım
İkitane testim olsa birini şimdi yapardm ama ilk idrar daha iyi .
Lekelenmeylr mi başlıyor cnm adrtin hayırlısı olsun ins bi daha ki ay mutlu habrri alirsnBende 6 kala sabah kirmizi lekegordm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?