- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
- #1.201
tamam mutlaka deniycem:) bir kovaya 1 lt kadar ılık suyu doldur , daha sonra 1.5 2 yemek kaşıgı kadar kremsiz şampuan dök içine karıştır
normal bir mikrofiber bezi içinde yıka sık o şekilde köpüklü köpüklü sil kurulamana bile gerek yok bak bakalım sonra nasıl tertemiz oluyor 2 dk da :)
ha camın büyüklügüne göre suyu ve şampuanı arttır yoksa kirli suyla silince leke bırakabiliyor . bu yazdıgım şekilde ben bir odamın camını siliyorum ışıl ışıl oluyor. :)
dene canım sürekli öyle yaparsın çok pratik çünkü :) rica ederimtamam mutlaka deniycemtesekkürler
Kuzum selam 17 şubat benim@Busrayld
G gamzeli_bebis
@Gizmigiz
@gkymc
@Vuslat ne zaman
@Sadece02matilda
@yaprakali
@Kutsalll BULUT
@Monephe
Y yellowrose75
@pinkhouse34
nezer159
@Sehriayaz58
@Vintagelife
kahvecibaby Kızlar yeni batlar ne bildirir misiniz kaydedeyim geri sayıma baslayalim :)[/USER]
Kuzum selam 17 şubat benim
Ekliyorum kızlar
Onu bende cok duyuyorum ama basarabilmek mesele bu ay bende cok uzulmedim en azindan ovu testi deniyorum bklm olursa nasip olmazsa da Allah tan hakkimizda hayırlısı cnm umarım dedigin gibi yaoarsn hemen alirsn mujdeniBu ay hiç takmadan hani olursa olur kafasında davranacağım. Bir arkadaşımda aynısını dedi her ay hamile belirtilerini yaşıyordum ne zaman kafamdan attın o ay hamile kaldım diye
O test nasıl birşey ben hiç yapmıyorumOnu bende cok duyuyorum ama basarabilmek mesele bu ay bende cok uzulmedim en azindan ovu testi deniyorum bklm olursa nasip olmazsa da Allah tan hakkimizda hayırlısı cnm umarım dedigin gibi yaoarsn hemen alirsn mujdeni
Tamam kuzum eklerimFit mutlu anne 9 şubat benim de canım
Bende bu ay deniyorum cnm yumurtlama zamanını ogrenmek icin hergün yapiorum bklm insAllah tutturuz nasipO test nasıl birşey ben hiç yapmıyorum
Ay inşallah hayatım. Ben takvimden yapıyor acaba doğru yöntem değil mi o takibim.Tamam kuzum eklerim
Bende bu ay deniyorum cnm yumurtlama zamanını ogrenmek icin hergün yapiorum bklm insAllah tutturuz nasip
Bilmiorjm ki cnm bazen yumrtlama günleri değişebiliyormus benim bugün 12. Gün henüz yakalayamadım koyu çizgiyiAy inşallah hayatım. Ben takvimden yapıyor acaba doğru yöntem değil mi o takibim.
Bakalım bende bir araştırayım şunu:)Bilmiorjm ki cnm bazen yumrtlama günleri değişebiliyormus benim bugün 12. Gün henüz yakalayamadım koyu çizgiyi
Yumurtlama gününüz ne zamandı?Kızlar benim 21 inde hcg değerim 6.31 çıktı daha sonra 23 unde 20.33 cikti nornal mi . Bu arada bat 24 ocakti.
Kızlar benim 21 inde hcg değerim 6.31 çıktı daha sonra 23 unde 20.33 cikti nornal mi . Bu arada bat 24 ocakti.
Kızlar bu doruk değil dime. Doruk yarın olucak sanırım ama emin olamadım. 11. günüm benim de
Teşekkür ederim inşallah :)Bugünlerde çatlama olacak demek.. günleri iyi değerlendirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?