Gebeliğe Hazırlık Batı 13 ocak olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
selam kızlar regl oldum ben... bu ayda umutları hayalleri çöpe bastım . mevlam neylerse güzel eyler . üzgünüm
Fit mutlu anne G gamzeli_bebis @kahvecibaby
Hayırlısi buymus cnm demek ki umutlar bi daha ki aya lutfen umudunu kaybetme
isyan etmiyorum Allahın gücüne gidecek , ama moralim yerlerde kendimi çok kötü hissediyorum . eşime nasıl söylüycem kafamda bir srü soru
Biliyorum insancok üzülüyor ama olacak insAllah Allah in izniyle bugün modunun düşük olmasini anliyorum ama yarin lutfen guzel düşün demek ki daha nasipte yokmuş insAllah bi gun hepimizin bekleyisi bitecek[/QUOTE]

G gamzeli_bebis canim yum gecti mi senin degerlendrmeye devam ediyorsun dimi hala hadi insAllah ilk senden guzel haber alalim insAllah bu ay
benim yumurtlama günlerim progrma göre 20 il 27 ocak arası. bugun en yüksek doğurganlık günü diyo yani bugun gösterio ama bende dün kasık ağrısı ve uzayan akıntı oldu sanırm dün yumrtladım.
ama ben değerlendirdim gün aşırı :) değerlenirmeyede devam edcem. bakalım 8 subatta belli olur :)
insülin direnci için çörek otu yağı içiyorum ve kg veriyorum diyet sporla umarım bunlar sayesinde olur bu ay
ama kendiimi cok şartlamıyorum olmazsada b planım hazır biraz daha kg veririm öbür ay kdr diyorum ve kaşlarımı yaptırcam bayadır istiyordum :)))

Hadi o zmn hayrlisi olsun olmazsa da vardr bi hayr cnm cok güzel düşüncen masAllah Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım

[/QUOTE]
öyle canım tabi doğru diyorsun napalım kısmeti yokmuş daha , zamanı değilmiş. ben sırtımı Allah'a yasladım canım ondan gelen herşeye razıyım , nasıl olsa görüyor duyuyor bizi belki daha hayırlı bir zamanda gelecek ...

evet bugün üzülürüm ama yarına kadar geçer inşAllah ne diyelim sağlık olsun

canım ya :) rabbim gönlüne göre versin inşAllahhh . kilo işini naptın kaç gram verebildin :)

grammı hakaret sayarım
haftada 5gün eliptik bisiklet ve akşam yemeklerinide kaldırdım abur cubur hiç yok 1.5 hafta fln oldu işte 2 kiloya yakın gitmiştir
oooo maşallahh canım , iradene hayran kaldım :) devamı da gelir inşAllah

bende spor yapmıyorum fakat ekmeksiz ve abur cubur hariç meyve sebze ağırlıklı besleniyorum , az birazda porsiyonları küçülttüm :) işe yarıyor önceden göbeğim çıkardı şuan öyle çıkmıyor sönmüş biraz hahaha

benimde göbeğim düzde. basen var işte ama eliptik bisiklet aldım eve 2 hafta oluyor her akşam onu yapıyorum .
bugunde eve gidcem spor var temizlik var ütü var vay halime:)

ben ütüyü severim ütümde güzel ütülüyor. ama en sevmediğm iş cam silmek
canım ben ütüyü özellikle kazanlı aldım 2000 tl ye ütü güzel ütülüyor ama ben sevmiyorum ütü yapmayı,

ayrıca cam silmeye bayılırım sana cam için kolay bi taktik vereyim mi 2 dk da tertemiz sonuç :)

ver kız ver
ben bikere köpüklü suyla siliyorum pimapen cam vs.
sonra duru suyla geçiyorum.
sonra cam sille camı siliyorum

Beni de kaydedermisiniz 9 şubat:)
Tabikicnm eklerim

öyle canım tabi doğru diyorsun napalım kısmeti yokmuş daha , zamanı değilmiş. ben sırtımı Allah'a yasladım canım ondan gelen herşeye razıyım , nasıl olsa görüyor duyuyor bizi belki daha hayırlı bir zamanda gelecek ...

evet bugün üzülürüm ama yarına kadar geçer inşAllah ne diyelim sağlık olsun[/QUOTE]
Hayırlısı kuzum
grammı hakaret sayarım
haftada 5gün eliptik bisiklet ve akşam yemeklerinide kaldırdım abur cubur hiç yok 1.5 hafta fln oldu işte 2 kiloya yakın gitmiştir
MaşAllah kız

ver kız ver
ben bikere köpüklü suyla siliyorum pimapen cam vs.
sonra duru suyla geçiyorum.
sonra cam sille camı siliyorum
:) bir kovaya 1 lt kadar ılık suyu doldur , daha sonra 1.5 2 yemek kaşıgı kadar kremsiz şampuan dök içine karıştır

normal bir mikrofiber bezi içinde yıka sık o şekilde köpüklü köpüklü sil kurulamana bile gerek yok bak bakalım sonra nasıl tertemiz oluyor 2 dk da :)
ha camın büyüklügüne göre suyu ve şampuanı arttır yoksa kirli suyla silince leke bırakabiliyor . bu yazdıgım şekilde ben bir odamın camını siliyorum ışıl ışıl oluyor. :)

Aynen bende sürekli sampuanla silerim ışıl ışıl oluyor valla hic leke kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…