Gebeliğe Hazırlık Batı 13 ocak olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ay inofolik kullandim ama bi dahaki ay alacağımı pek sanmıyorum polikistik gorunumu var dedi cunki o da engelmis gebelige fazla da umidim kalmiyor artik snrm ilac da fayda etmezse :(

Bncede en mantıklısı o bu arada diğer gruptan salavatı tefriciywden herkes soruyor dua işini nasıl yapalım başlasakmı artık katılacakları toplayıp
Vala bilmiorum ki bu aralar biraz hasta gibiyim elimi kaldirasjm gelmiyor iki gündur yatiom ne okuyacaktik ben kararsızm yeni listeyr katilip katilmamakta

Bu ay inofolik kullandim ama bi dahaki ay alacağımı pek sanmıyorum polikistik gorunumu var dedi cunki o da engelmis gebelige fazla da umidim kalmiyor artik snrm ilac da fayda etmezse :KK43:
Tatlım saçmlma ya bizdede var pco görünümü bu işler nasip pco fln dinlemez olcaksa olucakmzaten olmıcaksa hiçbişeyin yoksada olmaz

Tatlım saçmlma ya bizdede var pco görünümü bu işler nasip pco fln dinlemez olcaksa olucakmzaten olmıcaksa hiçbişeyin yoksada olmaz
Bu polikistik sonradan olan bisry mi hep var olan bisey mi kiz bilmiorum da bnm kizima hamile kaldığımda hic on muayene olmadim dolayisiyl bana kimse demedi bisey varsa da

Bu polikistik sonradan olan bisry mi hep var olan bisey mi kiz bilmiorum da bnm kizima hamile kaldığımda hic on muayene olmadim dolayisiyl bana kimse demedi bisey varsa da
Canım önceden olan birşeymiş hiç geçmezmiş zararı yokmuş ben düzenli adet gördüğüm için sıkıntı yok ileri dereceli değil dedi büyük ihtimal sende benimki gibisindr ama ilk normal yolla kaldığın için farkedilmemiştir çünkü doktor bana dedi bu yapyla alakalı yeni olmuş bişey değil çoktan varolan birşey dedi

Canım önceden olan birşeymiş hiç geçmezmiş zararı yokmuş ben düzenli adet gördüğüm için sıkıntı yok ileri dereceli değil dedi büyük ihtimal sende benimki gibisindr ama ilk normal yolla kaldığın için farkedilmemiştir çünkü doktor bana dedi bu yapyla alakalı yeni olmuş bişey değil çoktan varolan birşey dedi
O zmn bnm ilkinde de varmis dimi evet senin gibiym bende cok sknt dgl dedi ama yine dr rngel dedi doktor

Benim ilk doktorum engel ki hala olmamış dedi diğer 3 doktorum engel değil yumurtlaman var senin dediler
Bazi doktorlar cok gaddar oluyor snrm aciklama yapma geregi bile duymuyorlar inan en son ozele gittim ben de sonuc almak icin k. B demin acrleyr grldi cvp yazamadım

Kzlar günaydın bugun bata 5 var az önce eşim evde yokken gittim test aldm bitane :)
Çünkü ona yansıtmak istemiyorum pozitif yada negatif olsada.
Süpriz yapcam:) allah kısmet ederse..
Aldım ama ya yarın sabah yaparım 4 kala olmuş olcak yada pzt sabah yaparım 3 kala.
yarn eczaneler kapalı test alamam diye pzteside sabahn körü alamam diye şimdiden koydum banyoya sakladım :D
İkitane testim olsa birini şimdi yapardm ama ilk idrar daha iyi .

Kzlar günaydın bugun bata 5 var az önce eşim evde yokken gittim test aldm bitane :)
Çünkü ona yansıtmak istemiyorum pozitif yada negatif olsada.
Süpriz yapcam:) allah kısmet ederse..
Aldım ama ya yarın sabah yaparım 4 kala olmuş olcak yada pzt sabah yaparım 3 kala.
yarn eczaneler kapalı test alamam diye pzteside sabahn körü alamam diye şimdiden koydum banyoya sakladım :KK70:
İkitane testim olsa birini şimdi yapardm ama ilk idrar daha iyi .
Hadi hahrlisi cift cizgiyi görürsun insAllah haberdar et bizi de
Bende 6 kala sabah kirmizi lekegordm
Lekelenmeylr mi başlıyor cnm adrtin hayırlısı olsun ins bi daha ki ay mutlu habrri alirsn

Back