- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 30
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
BEN AYIN 10 UNDA YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM. VARSA ÇIKIYOR BENDE YOKSA DA ZATEN KUZU KUZU ADET OMAYI BEKLERİM. 13 OCAK VE YA 14 OCAK DA DA ADET GÜNÜM ZATEN
Hadi kizlr guzel haberlerinizi beklioum insAllh:)bnde dayanamam 2 3 kala yaparm buyuk ihtimal
cumartesi pazar iş yok zaten gezerim düşünmemEN ERKEN PAZARTESİ SABAH YAPABİLİRSİN SENMAALESEF BEKLEYECEKSİN BİRAZ DAHA. AMAN OLSUNDA İNŞALLAH
Aynen hafta sonu bir şekilde geçiyor da işte. Valla ben normalde de herşey için tez canlıyım bekleyemiyorum.cumartesi pazar iş yok zaten gezerim düşünmem
pazartesi yaparım 4 kalmış olcak vrsa çkr zatn
hayrlısı olsun hepimiz için:)Aynen hafta sonu bir şekilde geçiyor da işte. Valla ben normalde de herşey için tez canlıyım bekleyemiyorum.
Hissettigimizdr hamile olmuyoruz kim bilir belki hissetmezken hamilesindir cnmKızlar benimde hafif kasık ağrılarım var :) ama belirti olarak yoramıyacağım :) dün göğsümden pi ip çekildi sanki ama gçğüs ağrım hiç yok şiş faalnda değil dizlerim sızlıyor birde sabah ilk kalktığımda başım döndü hafif şimdilik bunlar ama ben hamile olduğumu hissetmiyorum nasip :)
İnşallah canım hoş bulduk sağolHg canm insAllah hayrli haberi aliriz bu topikte
İnşallah valla öyle çok isterdim ki :)Hissettigimizdr hamile olmuyoruz kim bilir belki hissetmezken hamilesindir cnm
Vala onu bende anlamıyorum biz istediğimiz için Mi oluyor bu belirtilerBenim göğüs hassasiyetim hiç geçmedi bu ay dokunmak bile istemiyorum mesela. Midemle kasıgim karışık bi ağrı hissettim ogleyin bulantı gibi girdi sonra komsuma çaya gittim geçti :) yani sanki belirtileri hamilelige yormak istediğimden mi bilemedim valla ama göğüs hassasiyeti gerçekten var
Ins cnm olur belki bilemeyiz bekleyelim bakalımİnşallah valla öyle çok isterdim ki :)
Aynen ufaktan heyecanlaniom He nolacak bklm Yine görecem mi kırmızılari gerci belirtilerim biraz adet gibi ama olsun hayrlisi sendr var mi heyecanSon 9 :)Fit mutlu anne
Keşke ölçmeseydinn ya ben hiç ölçmedim kafa karıştırmamak için belki geç olucakmdaha adete 9 gün var kuzumDun atesim 36.8 di bugün 36.7
Bende duzenli ölcmedim aslında ama bi kac gündür ates basmasi oluyo bi üşüyom adet olcam ben bu ay yine snrmKeşke ölçmeseydinn ya ben hiç ölçmedim kafa karıştırmamak için belki geç olucakmdaha adete 9 gün var kuzum
Ne yalan soylıyım yokAynen ufaktan heyecanlaniom He nolacak bklm Yine görecem mi kırmızılari gerci belirtilerim biraz adet gibi ama olsun hayrlisi sendr var mi heyecan
Boşver ölçmede düşünme hamileliği adet bwklıyprmuş gibi düşün kuzum ben öyle yapıyorum şuan öğrenip napıcaksın zaten olcağı varsa hep birlikte öğrenicez inşallahBende duzenli ölcmedim aslında ama bi kac gündür ates basmasi oluyo bi üşüyom adet olcam ben bu ay yine snrm
Su an ogrenmem imkansz ki zaten kiz bnmki merak test falan yapmam günüm geçmedenBoşver ölçmede düşünme hamileliği adet bwklıyprmuş gibi düşün kuzum ben öyle yapıyorum şuan öğrenip napıcaksın zaten olcağı varsa hep birlikte öğrenicez inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?