- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
- #1.161
ya test yap pko değilmişsinde 7 gün çok :)polikistik over yok canım korunmayı bıraktıgım ilk aylar çok gecikti 10 15 gün gbi, sonra sonra 2 3 gün gecikmeye düştü bugün 7. gün işte bilmiyorum stresten mi sıkınıtıdan nı
vallahi takmıyorum kafaya tevekkül ettim bekliyorum olursa çok seviniriz, ama eger yoksa da adet olayım bari daha da gecikmeden diyorum :)
ah kız ah :) bekliym diyorum bende ısrarla, zaten bugün perşembe cumartesiye 2 gün kalmış :) inan içim çok rahat çıkmasa bile sağlık olsun napalımm derim :)ya test yap pko değilmişsinde 7 gün çok :)
tmam bekleyelim bakalımah kız ah :) bekliym diyorum bende ısrarla, zaten bugün perşembe cumartesiye 2 gün kalmış :) inan içim çok rahat çıkmasa bile sağlık olsun napalımm derim :)
canım önceleri daha adetim gecikmeden kan verirdim , idrar testi yapardım ama sonuç ya negatif ya kimyasal olunca , artık hevesim kalmadı daha doğrusu korkuyorum negatfi ve düşük değeri görmekten onun için bekliyorum yoksa 7 gün gecikme az değil , yıprandım açıkcası bu test tahlil işlerinden , eşim izin vermez zaten kan vermeme çünkü modum düşüyor tadımız kaçıyor .tmam bekleyelim bakalım
ben cok meraklı ve sabırsızım ama doğru olan beklemek tabi
inşallah canımncanım önceleri daha adetim gecikmeden kan verirdim , idrar testi yapardım ama sonuç ya negatif ya kimyasal olunca , artık hevesim kalmadı daha doğrusu korkuyorum negatfi ve düşük değeri görmekten onun için bekliyorum yoksa 7 gün gecikme az değil , yıprandım açıkcası bu test tahlil işlerinden , eşim izin vermez zaten kan vermeme çünkü modum düşüyor tadımız kaçıyor .
zaten dünden beri çok mutluyum çünkü zamlı aldık maaşları :) ocak ayı güzel haberlerle geldi bebiş haberiyle de devam eder inşAllah :)
aynen öyle işte canım :) bekliym bi zaman neyi göstereckinşallah canımn
doğru sende haklısın bende cok yaşadım 3 kimyasal olunca. pozitif cıkıp sonra adet olmak cok koyuyor.
bende bu ay kendime söz verdim 1 gün gecikme olmadan hiç bişi yapmıcam kan idrar vs.
:)
B Busrayld
G gamzeli_bebis
G Gizmigiz
@gkymc
@Vuslat ne zaman
Sadece02matilda
Y yaprakali
Kutsalll BULUT
Monephe
Y yellowrose75
@pinkhouse34
nezer159
@Sehriayaz58
@Vintagelife
kahvecibaby Kızlar yeni batlar ne bildirir misiniz kaydedeyim geri sayıma baslayalim :)[/USER]
Eklim yine de nasip canimCanım ya sen söyleyince baktım da yeni bat 14şubatama bu ay olmaz bende birşey kocam yok yanımda geldiğinde de yumurtlama günüm geçmiş olacak ki zaten herhangi birşey yaşanması zor gibi
Eklim yine de nasip canimnasılsın
Ohh ne guzel canım en güzeli değişiklik bu aralar herkes memlekette aile hasreti gidiyor tatil dolayısıyla :) benim ailem yakın bana ama ablamlar geldi bende onlarla vakit geçiriyorum çok şükür iyiyimİyiyim çok şükür memleketimdeyimtatilde geldik değişiklik oldu bize de anne yanı.. sen Napıyon nasılsın
amin canım inşAllah bekliyorum ,ama adet olırum gibi çünkü dün akşam kirli akıntım geldi çok azdı kasıklarım da agrıdı dedim bu defa kesin adet olucam gece, sabah kalktım yok bişey ama yokluyor geldi gelecek
hangisi hayırlıysa o olsunamin canım inşAllah bekliyorum ,ama adet olırum gibi çünkü dün akşam kirli akıntım geldi çok azdı kasıklarım da agrıdı dedim bu defa kesin adet olucam gece, sabah kalktım yok bişey ama yokluyor geldi gelecekkeşke adet yerine bebeğim gelse ...
inşAllah canımhangisi hayırlıysa o olsun
umarım bebiştir
canım üzülme hayırlı buymuş demekkiselam kızlar regl oldum ben... bu ayda umutları hayalleri çöpe bastım . mevlam neylerse güzel eyler . üzgünüm
Fit mutlu anne G gamzeli_bebis kahvecibaby
isyan etmiyorum Allahın gücüne gidecek , ama moralim yerlerde kendimi çok kötü hissediyorum . eşime nasıl söylüycem kafamda bir srü sorucanım üzülme hayırlı buymuş demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?