- 15 Mayıs 2018
- 1.413
- 1.613
- 53
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
- #1.141
günaydın canım bende silik görünce bian çok sevindim sabahta negtif çıkınca umudum kalmdı açıkcası, sadece şöyle bi durum var silik çıkan test hassas testlerdendi fiyatı yüksek olanlardan, negatif çıkan da ucuz olanlardan dı bilmiyorum kafam karmakarışık canım hayırlısı neyse o olsun :)kızlar günaydın.
nezer159 yemin ediyorum okurken silik çizgi görünce cok sevindm ama sbahkinin negatf olmasına cok üzüldüm
cıkmadımı sonradan silik çizgi faaln ?
adet olmadıgın sürece umudumuz var.
ama eğer negatifse adet olursanda yapcak bişey yok önümüzdeki ay beraber beklicez :)
bekleyelim bakalm adet olmadıgın sürece negatf düşünme :)günaydın canım bende silik görünce bian çok sevindim sabahta negtif çıkınca umudum kalmdı açıkcası, sadece şöyle bi durum var silik çıkan test hassas testlerdendi fiyatı yüksek olanlardan, negatif çıkan da ucuz olanlardan dı bilmiyorum kafam karmakarışık canım hayırlısı neyse o olsun :)
:) Allahım hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin canım benim, belki aceleci davranıyoruz elbet vakti gelecek elbet.. sabırla duayla bekleyeceğizzbekleyelim bakalm adet olmadıgın sürece negatf düşünme :)
Değerlerden anlayan arkadaşlarım ; 18.01 =138.55 22.01.2019 = 604.22 bu değer sizce nasıl normal mi ?
:) Allahım hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin canım benim, belki aceleci davranıyoruz elbet vakti gelecek elbet.. sabırla duayla bekleyeceğizz
Bence ihtimal kuvvetli. Yerinde olsam duramazdım her gün test yapardım. Yumurtlamanın üzerinden 12 14 gün geçmesi lazımmış. Geçmiş miydi?günaydın canım bende silik görünce bian çok sevindim sabahta negtif çıkınca umudum kalmdı açıkcası, sadece şöyle bi durum var silik çıkan test hassas testlerdendi fiyatı yüksek olanlardan, negatif çıkan da ucuz olanlardan dı bilmiyorum kafam karmakarışık canım hayırlısı neyse o olsun :)
Amin cnm teşekür ederim cevabin için :)Gayet normal ilerliyor canım gözün aydın2günde bir 2katı kadar artması lazım.. inşAllah sağlıkla kucağına alırsın
günaydın canım bende silik görünce bian çok sevindim sabahta negtif çıkınca umudum kalmdı açıkcası, sadece şöyle bi durum var silik çıkan test hassas testlerdendi fiyatı yüksek olanlardan, negatif çıkan da ucuz olanlardan dı bilmiyorum kafam karmakarışık canım hayırlısı neyse o olsun :)
daha önce kan testlerinde ya negatif yada kimyasalı gördügüm için , ayaklarım gitmiyor hastaneye bu vesileyle sabrı ögrenmiş oluyoruz işte :)Bence ihtimal kuvvetli. Yerinde olsam duramazdım her gün test yapardım. Yumurtlamanın üzerinden 12 14 gün geçmesi lazımmış. Geçmiş miydi?
günaydın, inşAllah canım hayırlısı olsun , dün bian regl oluyorum sandım ama olmadım geliyo benceRegl gelene kadar (inşAllah gelmez) herşey olabilir canım yaa bekleyelim bakalım cumaya kadar bekleyelimheyecanlandım ben yine
günaydın, inşAllah canım hayırlısı olsun , dün bian regl oluyorum sandım ama olmadım geliyo bence
günaydın canım, ne gelen var ne giden :) bekliyorum arada bi adet agrıları gibi agrılarım oluyor bekliym bi haftasonuna kadar o zamana kadarda olursam olurum yapacak bişry yok :)nezer159 durumun nasıl canım???
kız test yapsana bidahagünaydın canım, ne gelen var ne giden :) bekliyorum arada bi adet agrıları gibi agrılarım oluyor bekliym bi haftasonuna kadar o zamana kadarda olursam olurum yapacak bişry yok :)
:) canım ben 10 gün 15 gün gecikip öyle adet olduğumu bilirim , onun için varsa bile ki inşAllah hayırlısından vardır. haftasonu test yaparım , regl olursamda olurum yapacak bişey yok Allahın dediği olur :)kız test yapsana bidaha
şuan 6 günmü gecikti ?:) canım ben 10 gün 15 gün gecikip öyle adet olduğumu bilirim , onun için varsa bile ki inşAllah hayırlısından vardır. haftasonu test yaparım , regl olursamda olurum yapacak bişey yok Allahın dediği olur :)
polikistik overmi var sende niye o kdr geciikiyorr:) canım ben 10 gün 15 gün gecikip öyle adet olduğumu bilirim , onun için varsa bile ki inşAllah hayırlısından vardır. haftasonu test yaparım , regl olursamda olurum yapacak bişey yok Allahın dediği olur :)
bugün 7. gün canım :) inşAllah güzelim hayırlısı olsun canımşuan 6 günmü gecikti ?
inşllah vardır kzuummm :)
polikistik over yok canım korunmayı bıraktıgım ilk aylar çok gecikti 10 15 gün gbi, sonra sonra 2 3 gün gecikmeye düştü bugün 7. gün işte bilmiyorum stresten mi sıkınıtıdan nıpolikistik overmi var sende niye o kdr geciikiyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?