Gebeliğe Hazırlık Batı 13 ocak olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günaydın canım bende silik görünce bian çok sevindim sabahta negtif çıkınca umudum kalmdı açıkcası, sadece şöyle bi durum var silik çıkan test hassas testlerdendi fiyatı yüksek olanlardan, negatif çıkan da ucuz olanlardan dı bilmiyorum kafam karmakarışık canım hayırlısı neyse o olsun :)

bekleyelim bakalm adet olmadıgın sürece negatf düşünme :)

Değerlerden anlayan arkadaşlarım ; 18.01 =138.55 22.01.2019 = 604.22 bu değer sizce nasıl normal mi ?

Gayet normal ilerliyor canım gözün aydın 2günde bir 2katı kadar artması lazım.. inşAllah sağlıkla kucağına alırsın

Bence ihtimal kuvvetli. Yerinde olsam duramazdım her gün test yapardım. Yumurtlamanın üzerinden 12 14 gün geçmesi lazımmış. Geçmiş miydi?

Regl gelene kadar (inşAllah gelmez) herşey olabilir canım yaa bekleyelim bakalım cumaya kadar bekleyelim heyecanlandım ben yine

Bence ihtimal kuvvetli. Yerinde olsam duramazdım her gün test yapardım. Yumurtlamanın üzerinden 12 14 gün geçmesi lazımmış. Geçmiş miydi?
daha önce kan testlerinde ya negatif yada kimyasalı gördügüm için , ayaklarım gitmiyor hastaneye bu vesileyle sabrı ögrenmiş oluyoruz işte :)

şuan 6 günmü gecikti ?
inşllah vardır kzuummm :)

polikistik overmi var sende niye o kdr geciikiyorr

polikistik overmi var sende niye o kdr geciikiyorr
polikistik over yok canım korunmayı bıraktıgım ilk aylar çok gecikti 10 15 gün gbi, sonra sonra 2 3 gün gecikmeye düştü bugün 7. gün işte bilmiyorum stresten mi sıkınıtıdan nı

vallahi takmıyorum kafaya tevekkül ettim bekliyorum olursa çok seviniriz, ama eger yoksa da adet olayım bari daha da gecikmeden diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…