- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 30
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
- #1.121
Senin kaç cikmisti degerin cnmVardır cnm içini ferah tut kimyasal a bnm de kafam takıldı açıkçası geçen ay değerim çok düşük çıkmıştı kimyasal yaşadim büyük ihtimalle simdi de en büyük korkum o
138.50 cnm cuma günü yaptırmıştım bugün acil de yaptı ama o kanda bakmadı idrar da baktı onda da değer çıkmadı pozitif yazıyordu sadeceSenin kaç cikmisti degerin cnm
Korkma cnm cokta düşük değilmiş masAllah değerin insAllah saglikla yükselir138.50 cnm cuma günü yaptırmıştım bugün acil de yaptı ama o kanda bakmadı idrar da baktı onda da değer çıkmadı pozitif yazıyordu sadece
Bilmiyorum ki çok tecrübesizım oyüzden tedirgin oluyorum sürekli cuma günü bat 3 gün geçmisti bu değer çıktığındaKorkma cnm cokta düşük değilmiş masAllah değerin insAllah saglikla yükselir
Degerler konusunda cok fikrim yok ama bence bosuna stres yapma insAllah guzel olur herseyBilmiyorum ki çok tecrübesizım oyüzden tedirgin oluyorum sürekli cuma günü bat 3 gün geçmisti bu değer çıktığında
Evet çok canım başkaları anlamaz , amin inşAllah bende yoruldum isyan etmiyorum herşey Allahtan ama içten içe üzülüyorumCnm sen dahil bütün isteyenler duama dahil bende kac aydir negatifi göre göre cok yoruldum birbirimizin halinden en iyi biz anlariz Rabbim daha fazla bekletmez insAllah
Allahım nolur kimyasal olmasın yalvarırım sağlıklı bir gebeliktirVardır cnm içini ferah tut kimyasal a bnm de kafam takıldı açıkçası geçen ay değerim çok düşük çıkmıştı kimyasal yaşadim büyük ihtimalle simdi de en büyük korkum o
Hayırlı zamanda inşallah gelecek cnm seninde gelmistir belki de /:)Evet çok canım başkaları anlamaz , amin inşAllah bende yoruldum isyan etmiyorum herşey Allahtan ama içten içe üzülüyorum
Allahım nolur kimyasal olmasın yalvarırım sağlıklı bir gebeliktir[/QUOTE
InsAllah çok çıok aminn
Canım içini ferah tut sen hamilesin , cuma günü demişti dr sana niye acele ettin kesenin gözükmesi için deger 1000 , 1500 civarı olmalı diye biliyorum anca canım bekle birazBirde bende biraz önce dr dan geldim özel muayenesine gittik görünmedi bişey dr yarin kan testini tekrarla perşembe görüşelim yine dedi. Gündüz de ağrıdan dolayı acile gitmiştim idrar testi yaptı acilde gebelige de ordan bakiolarmis pozitif çıktığı için bişey yapamayiz dedi hastane de. Yani sevincim buruklasti
Hakkımda hayırlısı neyse o olsun canım tevekkül allahHayırlı zamanda inşallah gelecek cnm seninde gelmistir belki de /:)
Agrim çok olduğu için tedirgin olduk biz o yüzden gittik. Dr da öyle söyledi anlamadığım bişeyler söyledi sağdan yumurtlama olmuş dedi solda sıvı birikimi var buraya yerleşmeye çalışıyor dedi ama gorunen yok bakalım perşembeye bekleyeceğiz artikCanım içini ferah tut sen hamilesin , cuma günü demişti dr sana niye acele ettin kesenin gözükmesi için deger 1000 , 1500 civarı olmalı diye biliyorum anca canım bekle biraz
Bilmiyorum ki çok tecrübesizım oyüzden tedirgin oluyorum sürekli cuma günü bat 3 gün geçmisti bu değer çıktığında
Canım inşALlah sıkıntısız bir şekilde görünür kesecik , iyi düşün güzelim iyi olsunAgrim çok olduğu için tedirgin olduk biz o yüzden gittik. Dr da öyle söyledi anlamadığım bişeyler söyledi sağdan yumurtlama olmuş dedi solda sıvı birikimi var buraya yerleşmeye çalışıyor dedi ama gorunen yok bakalım perşembeye bekleyeceğiz artik
Ben bu degerleri hic anlamıyorum ya 3 haftaya 5-50 arasi dio 4 haftalığa 3-426 dio nasil oluyo
İnşAllah inşallah beklemekten başka çaremiz yok malesefCanım inşALlah sıkıntısız bir şekilde görünür kesecik , iyi düşün güzelim iyi olsun
Aynı durumdayım bende çözemedim henüzBen bu degerleri hic anlamıyorum ya 3 haftaya 5-50 arasi dio 4 haftalığa 3-426 dio nasil oluyo
Kocaman bir negatiftertemiz bir çizgi arkadaşlar , hayırlısı böyleymiş nasip
Eki Görüntüle 2227372 Kızlar şimdi de böyle olmuş aradan 7 8 dk geçmiştir
Ya inşALlah öyledir allah rızası için dua edin bana pozitif sonucu alayım kızlar
İlk okuyup üzüldüm
Bunu görünce uçtum :)
Canım çok geçmeden çıkmış güzel düşün güzel olsun inşaallah bebeğin seninle direk ve tutunmaya çalışıyordur.. Rahat ol ve akışına bırak Rabbim ol der ve olur biliyorsun duamdasın yer gök dua üstüne inşAllah sağlıkla kucağına alacağın bebişlerin olur..
Günaydın canım o zaman bu sabah ki yaptığım testi görünce üzüleceksin bak böyle çıktı bunda da herşey Allahtan vardır bir hayır elbetİlk okuyup üzüldüm
Bunu görünce uçtum :)
Canım çok geçmeden çıkmış güzel düşün güzel olsun inşaallah bebeğin seninle direk ve tutunmaya çalışıyordur.. Rahat ol ve akışına bırak Rabbim ol der ve olur biliyorsun duamdasın yer gök dua üstüne inşAllah sağlıkla kucağına alacağın bebişlerin olur..
kızlar günaydın.Eki Görüntüle 2227488
Günaydın canım o zaman bu sabah ki yaptığım testi görünce üzüleceksin bak böyle çıktı bunda da herşey Allahtan vardır bir hayır elbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?