Gebeliğe Hazırlık Batı 13 ocak olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm sen dahil bütün isteyenler duama dahil bende kac aydir negatifi göre göre cok yoruldum birbirimizin halinden en iyi biz anlariz Rabbim daha fazla bekletmez insAllah
Evet çok canım başkaları anlamaz , amin inşAllah bende yoruldum isyan etmiyorum herşey Allahtan ama içten içe üzülüyorum

Canım içini ferah tut sen hamilesin , cuma günü demişti dr sana niye acele ettin kesenin gözükmesi için deger 1000 , 1500 civarı olmalı diye biliyorum anca canım bekle biraz

Canım içini ferah tut sen hamilesin , cuma günü demişti dr sana niye acele ettin kesenin gözükmesi için deger 1000 , 1500 civarı olmalı diye biliyorum anca canım bekle biraz
Agrim çok olduğu için tedirgin olduk biz o yüzden gittik. Dr da öyle söyledi anlamadığım bişeyler söyledi sağdan yumurtlama olmuş dedi solda sıvı birikimi var buraya yerleşmeye çalışıyor dedi ama gorunen yok bakalım perşembeye bekleyeceğiz artik

Canım inşALlah sıkıntısız bir şekilde görünür kesecik , iyi düşün güzelim iyi olsun

Kocaman bir negatif tertemiz bir çizgi arkadaşlar , hayırlısı böyleymiş nasip

İlk okuyup üzüldüm

Eki Görüntüle 2227372 Kızlar şimdi de böyle olmuş aradan 7 8 dk geçmiştir

Bunu görünce uçtum :)

Ya inşALlah öyledir allah rızası için dua edin bana pozitif sonucu alayım kızlar

Canım çok geçmeden çıkmış güzel düşün güzel olsun inşaallah bebeğin seninle direk ve tutunmaya çalışıyordur.. Rahat ol ve akışına bırak Rabbim ol der ve olur biliyorsun duamdasın yer gök dua üstüne inşAllah sağlıkla kucağına alacağın bebişlerin olur..

Günaydın canım o zaman bu sabah ki yaptığım testi görünce üzüleceksin bak böyle çıktı bunda da herşey Allahtan vardır bir hayır elbet

Eki Görüntüle 2227488

Günaydın canım o zaman bu sabah ki yaptığım testi görünce üzüleceksin bak böyle çıktı bunda da herşey Allahtan vardır bir hayır elbet
kızlar günaydın.
nezer159 yemin ediyorum okurken silik çizgi görünce cok sevindm ama sbahkinin negatf olmasına cok üzüldüm
cıkmadımı sonradan silik çizgi faaln ?
adet olmadıgın sürece umudumuz var.
ama eğer negatifse adet olursanda yapcak bişey yok önümüzdeki ay beraber beklicez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…