- 15 Mayıs 2018
- 1.413
- 1.613
- 53
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
- #1.101
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocaman bir negatiftertemiz bir çizgi arkadaşlar , hayırlısı böyleymiş nasip
Üzüldüm cnm hyrlisi olsun qma adetin halaa gelemedi cok umutlanma ama yine de hala ufak da olsa bi ihtimal var bence
Canım anlamadım ben sonucu , testi yaptım baktım negatif beklemeden hemen resmini çekip buraya attım , sonra 7 8 dk geçti bakayım dedim böylem olmuştu keşke 2 adet test aldırsaydım birinin de sabah ilk idrarla yapardım açıkcası son halini görünce acaba dedimÜzüldüm cnm hyrlisi olsun qma adetin halaa gelemedi cok umutlanma ama yine de hala ufak da olsa bi ihtimal var bence
Var kuzum ya ikinci çizgi benim hemn damlayinca çıkmıştı ama belli de olmaz tabi 10 dk dan sonrasını degerlendirmeyin diolar 7-8 dakika da çıkmışsa umut vsr demektir senin yerinde olsaydım acile gidip kan verirdim garantile öyle de yaptım ( ha birde bana hastane demisti ki Bu idrar testleri çok güvenilir olmuyor siliklik çıkabiliyor die bende ztn güvenmediğim için geldim demistim )Eki Görüntüle 2227372 Kızlar şimdi de böyle olmuş aradan 7 8 dk geçmiştir
Eki Görüntüle 2227372 Kızlar şimdi de böyle olmuş aradan 7 8 dk geçmiştir
Bilmiyorum ki canım Emin değilim dediğin gibi damlatınca çıkmalıydı anındaVar kuzum ya ikinci çizgi benim hemn damlayinca çıkmıştı ama belli de olmaz tabi 10 dk dan sonrasını degerlendirmeyin diolar 7-8 dakika da çıkmışsa umut vsr demektir senin yerinde olsaydım acile gidip kan verirdim garantile öyle de yaptım ( ha birde bana hastane demisti ki Bu idrar testleri çok güvenilir olmuyor siliklik çıkabiliyor die bende ztn güvenmediğim için geldim demistim )
Arkadaşıma da aynen böyle oldu. Beklememiş çöpe atmış negatifi görünce. Aynı böyle olmuş çöpte. Doktora gitti çok yeniymiş hamileliği. Doktor testte o yüzden hemen çıkmamıştır demiş.Canım anlamadım ben sonucu , testi yaptım baktım negatif beklemeden hemen resmini çekip buraya attım , sonra 7 8 dk geçti bakayım dedim böylem olmuştu keşke 2 adet test aldırsaydım birinin de sabah ilk idrarla yapardım açıkcası son halini görünce acaba dedim
Sizce kızlar
İnşALlah canım bekliym dedim bir kimyasal olmasından korkuyorum zatenAçıkçası ben yoksa cikacagini düşünmüyorum kac kez yaotim yokken hic sonradan da çıkmıyor ya yeni hcg düşük sonradan çıktı insAllah kimyasal falaan değildir kan kesin sonuc ama sen bilin
Ya inşALlah öyledir allah rızası için dua edin bana pozitif sonucu alayım kızlarArkadaşıma da aynen böyle oldu. Beklememiş çöpe atmış negatifi görünce. Aynı böyle olmuş çöpte. Doktora gitti çok yeniymiş hamileliği. Doktor testte o yüzden hemen çıkmamıştır demiş.
İnşALLAH degildir kuzum dualrim seninleİnşALlah canım bekliym dedim bir kimyasal olmasından korkuyorum zaten
Canım kan vermeyi bekleticem biraz adet olmazsam haftasonuna kadar , idrar testi yapmak istiyorum birde sabah ilk idrarlaBu ay bnmde testte sonradan çıkmıştı cizgi biliosunz uzerinden 12 saat gecti kan verdim 4.4 çıktı bnmki kimyasaldi buyuk ihtimal..nezer159 test bindaha mi yaomayi dusunuyon yoksa tahlil mi vericen direk
İnşALlah dua edin lütfen yer gök duaylaİnşALLAH degildir kuzum dualrim seninle
Ayy hadi insAllah hayrlisiyla hemen cikar ikinci cizgi yapinca at yarin cnmCanım kan vermeyi bekleticem biraz adet olmazsam haftasonuna kadar , idrar testi yapmak istiyorum birde sabah ilk idrarla
AMin canım yapar yapmaz atarım buraya bir beş dakika bekletip testiAyy hadi insAllah hayrlisiyla hemen cikar ikinci cizgi yapinca at yarin cnm
Cnm sen dahil bütün isteyenler duama dahil bende kac aydir negatifi göre göre cok yoruldum birbirimizin halinden en iyi biz anlariz Rabbim daha fazla bekletmez insAllahİnşALlah dua edin lütfen yer gök duayla
Vardır cnm içini ferah tut kimyasal a bnm de kafam takıldı açıkçası geçen ay değerim çok düşük çıkmıştı kimyasal yaşadim büyük ihtimalle simdi de en büyük korkum oBilmiyorum ki canım Emin değilim dediğin gibi damlatınca çıkmalıydı anındahastaneye gitmek istemiyorum canım negatif çıkar diye korkuyorum beklemek istiyorum bakalım , ama negatif olsaydı 2. Çizgi çıkmazdı diyorum çünkü daha eski yaptığım testlerden ettiğim tecrübeyle diyorum
Tamam cnmAMin canım yapar yapmaz atarım buraya bir beş dakika bekletip testi