Gebeliğe Hazırlık Batı 13 ocak olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
380C94C2-D4BD-4DAA-8A06-538634022C93.jpeg

Üzüldüm cnm hyrlisi olsun qma adetin halaa gelemedi cok umutlanma ama yine de hala ufak da olsa bi ihtimal var bence
Canım anlamadım ben sonucu , testi yaptım baktım negatif beklemeden hemen resmini çekip buraya attım , sonra 7 8 dk geçti bakayım dedim böylem olmuştu keşke 2 adet test aldırsaydım birinin de sabah ilk idrarla yapardım açıkcası son halini görünce acaba dedim
Sizce kızlar

Eki Görüntüle 2227372 Kızlar şimdi de böyle olmuş aradan 7 8 dk geçmiştir
Var kuzum ya ikinci çizgi benim hemn damlayinca çıkmıştı ama belli de olmaz tabi 10 dk dan sonrasını degerlendirmeyin diolar 7-8 dakika da çıkmışsa umut vsr demektir senin yerinde olsaydım acile gidip kan verirdim garantile öyle de yaptım ( ha birde bana hastane demisti ki Bu idrar testleri çok güvenilir olmuyor siliklik çıkabiliyor die bende ztn güvenmediğim için geldim demistim )

Açıkçası ben yoksa cikacagini düşünmüyorum kac kez yaotim yokken hic sonradan da çıkmıyor ya yeni hcg düşük sonradan çıktı insAllah kimyasal falaan değildir kan kesin sonuc ama sen bilin
Eki Görüntüle 2227372 Kızlar şimdi de böyle olmuş aradan 7 8 dk geçmiştir

Birde bende biraz önce dr dan geldim özel muayenesine gittik görünmedi bişey dr yarin kan testini tekrarla perşembe görüşelim yine dedi. Gündüz de ağrıdan dolayı acile gitmiştim idrar testi yaptı acilde gebelige de ordan bakiolarmis pozitif çıktığı için bişey yapamayiz dedi hastane de. Yani sevincim buruklasti

Var kuzum ya ikinci çizgi benim hemn damlayinca çıkmıştı ama belli de olmaz tabi 10 dk dan sonrasını degerlendirmeyin diolar 7-8 dakika da çıkmışsa umut vsr demektir senin yerinde olsaydım acile gidip kan verirdim garantile öyle de yaptım ( ha birde bana hastane demisti ki Bu idrar testleri çok güvenilir olmuyor siliklik çıkabiliyor die bende ztn güvenmediğim için geldim demistim )
Bilmiyorum ki canım Emin değilim dediğin gibi damlatınca çıkmalıydı anında :( hastaneye gitmek istemiyorum canım negatif çıkar diye korkuyorum beklemek istiyorum bakalım , ama negatif olsaydı 2. Çizgi çıkmazdı diyorum çünkü daha eski yaptığım testlerden ettiğim tecrübeyle diyorum

Canım anlamadım ben sonucu , testi yaptım baktım negatif beklemeden hemen resmini çekip buraya attım , sonra 7 8 dk geçti bakayım dedim böylem olmuştu keşke 2 adet test aldırsaydım birinin de sabah ilk idrarla yapardım açıkcası son halini görünce acaba dedim
Sizce kızlar
Arkadaşıma da aynen böyle oldu. Beklememiş çöpe atmış negatifi görünce. Aynı böyle olmuş çöpte. Doktora gitti çok yeniymiş hamileliği. Doktor testte o yüzden hemen çıkmamıştır demiş.

Bu ay bnmde testte sonradan çıkmıştı cizgi biliosunz uzerinden 12 saat gecti kan verdim 4.4 çıktı bnmki kimyasaldi buyuk ihtimal.. nezer159 nezer159 test bindaha mi yaomayi dusunuyon yoksa tahlil mi vericen direk

Arkadaşıma da aynen böyle oldu. Beklememiş çöpe atmış negatifi görünce. Aynı böyle olmuş çöpte. Doktora gitti çok yeniymiş hamileliği. Doktor testte o yüzden hemen çıkmamıştır demiş.
Ya inşALlah öyledir allah rızası için dua edin bana pozitif sonucu alayım kızlar

Bu ay bnmde testte sonradan çıkmıştı cizgi biliosunz uzerinden 12 saat gecti kan verdim 4.4 çıktı bnmki kimyasaldi buyuk ihtimal.. nezer159 nezer159 test bindaha mi yaomayi dusunuyon yoksa tahlil mi vericen direk
Canım kan vermeyi bekleticem biraz adet olmazsam haftasonuna kadar , idrar testi yapmak istiyorum birde sabah ilk idrarla

Bilmiyorum ki canım Emin değilim dediğin gibi damlatınca çıkmalıydı anında :KK43: hastaneye gitmek istemiyorum canım negatif çıkar diye korkuyorum beklemek istiyorum bakalım , ama negatif olsaydı 2. Çizgi çıkmazdı diyorum çünkü daha eski yaptığım testlerden ettiğim tecrübeyle diyorum
Vardır cnm içini ferah tut kimyasal a bnm de kafam takıldı açıkçası geçen ay değerim çok düşük çıkmıştı kimyasal yaşadim büyük ihtimalle simdi de en büyük korkum o

Back