- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
- #1.081
Hayırlısı olsun canım Rabbim ol dedi mi hersey olur duayla sebebine sarılmak gerekir insAllah olacak bi gun
Rahatlat kafanı bu ay da insAllah sonraki aylara daha umutla başlarsın cnm arada değişiklik şart
Himm ne güzel cnm direk söküldü demek ki bu sefer böyle içinde ne varsa temizlenir
amin canım. eşime az önce test aldırdım , aslında ondan gizli yapayım dedim benim alacak zamanım olamayacağı için aldırdım bi yapayım dedim.İnşAllah canım.. senden güzel haber alırız inşAllahmerakla bekliyoruz
ben kullanmıştım canım hayırdır sen mi kullanıcanKızlar ovulasyon testi kullanan var mi aranizda
Evet canım bu ay denicem bklm insAllah tutturabiliriz saat kaçta yapıyordun senben kullanmıştım canım hayırdır sen mi kullanıcan
inşAllah canımsın, ben 2 tane yapıyordum günde, bir sabah 9 gibi tutup saatine göre yapıyordum birde 17.00 gibi tutup işten eve gidince yani 18.30 19.00 gibi yapıyordum . hatta ben yaptıgım ay hamile kalmıştım malesef kimyasaldıEvet canım bu ay denicem bklm insAllah tutturabiliriz saat kaçta yapıyordun sen
yapınca bizede haber verrrr :) keşke söylemeseydin eczaneler 7 ye kdr acık sen alırdınamin canım. eşime az önce test aldırdım , aslında ondan gizli yapayım dedim benim alacak zamanım olamayacağı için aldırdım bi yapayım dedim.
eşim almak istemedi negatif çıkar canın sıkılır biraz bekleyelim dedi, illa al dedim bakalım ne olacak, aslında testi hiç yapasım yok valla korkuyorum negatif çıkacak diye , bi yanımda yap kurtul diyor
Anladım canıminşAllah canımsın, ben 2 tane yapıyordum günde, bir sabah 9 gibi tutup saatine göre yapıyordum birde 17.00 gibi tutup işten eve gidince yani 18.30 19.00 gibi yapıyordum . hatta ben yaptıgım ay hamile kalmıştım malesef kimyasaldı
veririm tabi :) vermezsem ayıp, 6 diye biliyorum ben a a keşke bunu bilseydim aldırmazdımyapınca bizede haber verrrr :) keşke söylemeseydin eczaneler 7 ye kdr acık sen alırdın
sıvı almayacaksın canım ona da dikkat edersinAnladım canım
Tamam cnm onu biliorumsıvı almayacaksın canım ona da dikkat edersin
olsun sen pozitif cıksada negatifmiş gibi rol yap o zamn snrada süpriz yaparsnveririm tabi :) vermezsem ayıp, 6 diye biliyorum ben a a keşke bunu bilseydim aldırmazdım
aayyhh keşke canım ya inşAllah öyledir. hoş poztif çıksada çok sevinemem 2 kez kimyasal geçirmiş biri olarak :)olsun sen pozitif cıksada negatifmiş gibi rol yap o zamn snrada süpriz yaparsn
dua et bana lütfen canım , pozitifi bende göreyim hayırlısından , aynen eve gider yaparım direk bakalım ne olacaknezer159 senin sonucunu bende çok merak ediyorum cnm inş çıkar ikinci çizgi hemencecik :) dışardan eve geldim test yaptım direk bn yedim içtim yani dikkat etmedim ona zten çoktan kana karismistir hormon idrar da bulur
ne zaman yapıcaksın test saat kaçta :)aayyhh keşke canım ya inşAllah öyledir. hoş poztif çıksada çok sevinemem 2 kez kimyasal geçirmiş biri olarak :)
canım eşim almış testi eve gider gitmez dalarım lavaboya işte :) saat 18.30 19.00 civarıne zaman yapıcaksın test saat kaçta :)
tmm canım beklemedeyizcanım eşim almış testi eve gider gitmez dalarım lavaboya işte :) saat 18.30 19.00 civarı
tamam canım :)tmm canım beklemedeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?