- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
- #1.061
Benimde ilk defa çok yoğun ve saçma bir şekilde yoğun ya.
Hayırlısı olsun canım Rabbim ol dedi mi hersey olur duayla sebebine sarılmak gerekir insAllah olacak bi gunNasip kuzum yaa.. Allah var gam yok bizim sıkıntımız belli eşimde ileri hız problemi var yeni bir takviye buldum ona yükleneceğiz inşAllah.. elbet olcak birgün bekliyoruz sabırla..nezer159 tatlım İnşallah hayırlı haberleri senden alırız.. çok yormasaydın kendini temizlikle
Rahatlat kafanı bu ay da insAllah sonraki aylara daha umutla başlarsın cnm arada değişiklik şartBugün annemin yanına geldimdaha yeni indik otobüsten yumurtlama günlerimde memlekette olacağım için bu ay da geçer sanırım.. nasip marta kalırız artık.
Himm ne güzel cnm direk söküldü demek ki bu sefer böyle içinde ne varsa temizlenirNormalde benim kahverengi akıntı şeklinde başlar sonra kırmızıya döner ama şuan direk kırmızı başladı ve devam ediyor baya baya..
günaydın, canım ben henüz adet olmadım geçen ay 18inde olmuştum 36 gündü döngüm bugün döngümün 35. günü bekliorum test falan yapmadım , adetlerim çok düzenli değildir genelde günü gününe olmam . Ama inşAllah hamileyimdirMasAllah Rabbim saglikla kucagina aldrsn cnm
Hayırlısı olsun canım önümüzdeki ayda insAllah
Nasil değişik canım üzüldüm ama hayırlısı olsun demekten başka bir şey yok elimizden gelen tek şey dua
Kimyasal olabilir belki ya da test bozuktu canım ..
Kızlaaaar bana bildirim gelmiyor hiç bakamadım da siz baya konuşmuşunuz sayfaların sonuna kadar heyecanla okudum vala özelliklekahvecibaby nezer159 sizden mutlu haberi bekledim .. Ama olsun Rabbim hayırlısından versin insAllah bi gun bizde mutlu haberi alcaz
canım aynen nasip herşey Allahtan vardır bunda da bir hayır. hala olmadım kendimi kaptırmak istemiyorum çünkü geçen ay 36. günde oldum bugün 35. gün . benim ki düzensiz oluyor hep bakalım ne olacakNasip kuzum yaa.. Allah var gam yok bizim sıkıntımız belli eşimde ileri hız problemi var yeni bir takviye buldum ona yükleneceğiz inşAllah.. elbet olcak birgün bekliyoruz sabırla..nezer159 tatlım İnşallah hayırlı haberleri senden alırız.. çok yormasaydın kendini temizlikle
hiç belli olmaz canım Allahın ol demesiyle oluyor. bakarsın tek ilişkide kalırsınBugün annemin yanına geldimdaha yeni indik otobüsten yumurtlama günlerimde memlekette olacağım için bu ay da geçer sanırım.. nasip marta kalırız artık.
Benim de senin gibi 30 ila 35 arası değişiyor. Benim 1 ocakta olmuştum yumurtlama geçen ay 21. Günde olmuştu bu ay 12. Günde oldu. Bu erken yumurtlama adeti erkene çeker mi acaba? ve evet zaten adetin geçene kadar belirti hissetmiyormuşsun ama ben de olmadı gibi hissediyorum. Her şey aynı zerre ağrım yok hiçbiyerimde :)canım aynen nasip herşey Allahtan vardır bunda da bir hayır. hala olmadım kendimi kaptırmak istemiyorum çünkü geçen ay 36. günde oldum bugün 35. gün . benim ki düzensiz oluyor hep bakalım ne olacak
erken yumurtlama olunca adeti erkene çeker diye tahmin ediyorum ama tam emin degilim, benim hamilelik belirtilerim var ama dedigim gibi döngümden emin olmadıgım için kursağımda kalıyor hevesimBenim de senin gibi 30 ila 35 arası değişiyor. Benim 1 ocakta olmuştum yumurtlama geçen ay 21. Günde olmuştu bu ay 12. Günde oldu. Bu erken yumurtlama adeti erkene çeker mi acaba? ve evet zaten adetin geçene kadar belirti hissetmiyormuşsun ama ben de olmadı gibi hissediyorum. Her şey aynı zerre ağrım yok hiçbiyerimde :)
günaydın kızlar anca okudum cumadan beri olan mesajlarınızıerken yumurtlama olunca adeti erkene çeker diye tahmin ediyorum ama tam emin degilim, benim hamilelik belirtilerim var ama dedigim gibi döngümden emin olmadıgım için kursağımda kalıyor hevesimdüzensiz olması ayrı bir dert zaten
canım hayırlısı olsun umarım sağ salim kucagına alırsın bizede dua et :)Çok sağol canım :) bebesim benimle çok şükür kan değerim 138.50 çıktı dr önümüzdeki hafta kese gözükür dedi çok şükür Rabbim aratmadı Rabbim bu grupta hamile kalmak isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin
canım zaten bugün akşama kadar olmazsam test aldırıp yapacağım dedgin gibi varsa silikte olsa çıkar. nasip canım inşAllah vardırgünaydın kızlar anca okudum cumadan beri olan mesajlarınızı
köydeydim cumadan beri dün akşam döndük giremedim.
test yapsana evde yokmu en azından vucudunda azda olsa hcg varmı bilirsin silik fln çıkar varsa bembeyaz cıkarsa batı beklersin bende mantık buD
inşallah vardır
inşaallah canım benim heppimiz isteyen herkese allah nasip etsn :)canım zaten bugün akşama kadar olmazsam test aldırıp yapacağım dedgin gibi varsa silikte olsa çıkar. nasip canım inşAllah vardır
:) dualarından eksik etme beni lütfen dua kader degiştirir canım :)inşaallah canım benim heppimiz isteyen herkese allah nasip etsn :)
inş olmazsn akşama kdr merakla bekliyoruz çift çizgi testi :):) dualarından eksik etme beni lütfen dua kader degiştirir canım :)
aynen yapıcam bugün olmazsam tabi, :)inş olmazsn akşama kdr merakla bekliyoruz çift çizgi testi :)
inşallah canım güzel haberler ver bize akşama :)aynen yapıcam bugün olmazsam tabi, :)
bugün rüyamda idrar testi yapmışım çift çizgi kıpkırmızı tabi ben şok ama şoktan sevinemiyorum eşim havalara uçuyor yanımda bende hemen testi açıyorum söküyorum kutusundan çıkarıp bişeyler yapıyorum :)çizgi hala var kopkoyu şükürler olsun Allahım deyip bu zamana kadar çekmedigim bir oh çekiyorum çok seviniyorum inşAllah rüyalarım gerçek olur.
sabırsızlıkla bekliyorum akşamı :)inşallah canım güzel haberler ver bize akşama :)
insAllah hayrlisi cnm guzel haberlerini bekliorumgünaydın, canım ben henüz adet olmadım geçen ay 18inde olmuştum 36 gündü döngüm bugün döngümün 35. günü bekliorum test falan yapmadım , adetlerim çok düzenli değildir genelde günü gününe olmam . Ama inşAllah hamileyimdir
İnşAllah canım teşekür ederim. Asıl şimdi stres daha çok oluyormuş dr olma demesine ragmen düşünmeden olmuyor acaba orda mı duruyor mu cumaya kadar böyle geçer benim herhaldecanım hayırlısı olsun umarım sağ salim kucagına alırsın bizede dua et :)
sağolasın canım Allah razı olsuninsAllah hayrlisi cnm guzel haberlerini bekliorum
hiç belli olmaz canım Allahın ol demesiyle oluyor. bakarsın tek ilişkide kalırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?