Gebeliğe Hazırlık Batı 13 ocak olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende seninle ayni durumdayim canim artik test yapmak yerine sadece batti beklemeye karar verdim. Sanki bat gecikse bile test yapmiyacam korkudan
Senin bat ne zaman ? Aslında zaman çabuk geçiyor da işte gözümüzde fazla büyütüyoruz

Haftasonuna kadar olmazsam pazartesi falan test alırım çünkü benim adetim günü gününe olmaz hep sarkar ondan günüm geçtiği halde sevinemiyorum bekliyorum şimdilik :KK66:

İnşAllah hayırlı haberler alırız canım.. benimde bebek düşünmeye başladığından beri herşeyi değişti bir ay 22.gğn oluyor bir ay 28.. bekleyeyim bakalım

Benimde ilk defa çok yoğun ve saçma bir şekilde yoğun ya.

Benimde pozitif çıktı tüm testler tam hamileyim diye mutluluktan delirirken regl olmuştum şimdi bitmek üzere ama Aşırı derecede fazla oldum. Normalde en küçük ped bile yetiyordu bu ay en büyüğü kesmiyor. Nedendir bilmem..

Çok sağol canım :) bebesim benimle çok şükür kan değerim 138.50 çıktı dr önümüzdeki hafta kese gözükür dedi çok şükür Rabbim aratmadı Rabbim bu grupta hamile kalmak isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin :KK9:
MasAllah Rabbim saglikla kucagina aldrsn cnm
Ben regl oldum kızlar sanırım çok üstüne düşmemek lazım.
Hayırlısı olsun canım önümüzdeki ayda insAllah
Ben bu sabah regl oldum :KK43: değişik geliyor ama geliyor
Nasil değişik canım üzüldüm ama hayırlısı olsun demekten başka bir şey yok elimizden gelen tek şey dua
Benimde pozitif çıktı tüm testler tam hamileyim diye mutluluktan delirirken regl olmuştum şimdi bitmek üzere ama Aşırı derecede fazla oldum. Normalde en küçük ped bile yetiyordu bu ay en büyüğü kesmiyor. Nedendir bilmem..
Kimyasal olabilir belki ya da test bozuktu canım ..

Kızlaaaar bana bildirim gelmiyor hiç bakamadım da siz baya konuşmuşunuz sayfaların sonuna kadar heyecanla okudum vala özellikle kahvecibaby kahvecibaby nezer159 nezer159 sizden mutlu haberi bekledim .. Ama olsun Rabbim hayırlısından versin insAllah bi gun bizde mutlu haberi alcaz

MasAllah Rabbim saglikla kucagina aldrsn cnm

Hayırlısı olsun canım önümüzdeki ayda insAllah

Nasil değişik canım üzüldüm ama hayırlısı olsun demekten başka bir şey yok elimizden gelen tek şey dua

Kimyasal olabilir belki ya da test bozuktu canım ..

Kızlaaaar bana bildirim gelmiyor hiç bakamadım da siz baya konuşmuşunuz sayfaların sonuna kadar heyecanla okudum vala özellikle kahvecibaby kahvecibaby nezer159 nezer159 sizden mutlu haberi bekledim .. Ama olsun Rabbim hayırlısından versin insAllah bi gun bizde mutlu haberi alcaz

Nasip kuzum yaa.. Allah var gam yok bizim sıkıntımız belli eşimde ileri hız problemi var yeni bir takviye buldum ona yükleneceğiz inşAllah.. elbet olcak birgün bekliyoruz sabırla.. nezer159 nezer159 tatlım İnşallah hayırlı haberleri senden alırız.. çok yormasaydın kendini temizlikle

Nasılsınız napiosnz bklm görüşmeyeli adet olan bitenler çalışmalara başladı mi

Bugün annemin yanına geldim ;) daha yeni indik otobüsten yumurtlama günlerimde memlekette olacağım için bu ay da geçer sanırım.. nasip marta kalırız artık.

Back