- 15 Mayıs 2018
- 1.413
- 1.613
- 53
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
- #1.001
canım ya maşallah bayağı bayağı çizgi belirgin inşallah kanda da çıkar dualarım seninle hayırlı haberlerle gel rabbim yüzümüze baksınKızlar biraz önce test yaptım ilk 1 dakika içinde belirdi çizgi şimdi hastaneye geldim kandan baktiracagim dua edin inşallah bebeğim benimledirbat 3 gün geçti
Çok sağol canım :) bebesim benimle çok şükür kan değerim 138.50 çıktı dr önümüzdeki hafta kese gözükür dedi çok şükür Rabbim aratmadı Rabbim bu grupta hamile kalmak isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsincanım ya maşallah bayağı bayağı çizgi belirgin inşallah kanda da çıkar dualarım seninle hayırlı haberlerle gel rabbim yüzümüze baksın
Canım yaaaa çok sevindim inşallah sağlıkla keseyi görür kucağına alırsınÇok sağol canım :) bebesim benimle çok şükür kan değerim 138.50 çıktı dr önümüzdeki hafta kese gözükür dedi çok şükür Rabbim aratmadı Rabbim bu grupta hamile kalmak isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin
Demek ki bi noktadan sonra belirti olmasa da oluyormuş , canım cidden çok sevindim evet öyle söylemiştin hamileysem çok şaşırırım geçen ay belirtim vardı bu ay yok diyeÇok şaşırdım aslında cunku daha önce yazmıştım bu ay hiç belirti yok die sadece göğüs hassaiyeti ve istahimda açılma vsrdi bugün de kasıgim çok ağrıyor ilaç almadan önce test yapayım dedim umutsuzdum 1 dakika içinde de ikinci çizgiyi görünce şok oldum hemen özel hastaneye gittik kanda da çıktı sağlıklı bi değer dedi dr ama ne adet belirtim ne de gebelik belirtim vardı aslında çok mutluyum eşim henüz bilmiyor şehir dışındaydi bi an önce onun gelmesini bekliorum işte çok heycanliyim Rabbim hepinize nasip etsin bu heyecanı :)
Evet evet belirtilere takılmayın bence de çünkü ben geçen ay hüsrana uğramıştm.Demek ki bi noktadan sonra belirti olmasa da oluyormuş , canım cidden çok sevindim evet öyle söylemiştin hamileysem çok şaşırırım geçen ay belirtim vardı bu ay yok diye
Kısmet işte bak gelmiş bile meleğin sağlıkla kucağına al bizlere dua et bugün benim bat günü henüz olmadım dualarını esirgeme eşine de gelince sürpriz yap bari sahan söylemediysen
Evet tabi gün geçtikçe daha da yükselmiş Amin canım allah razı olsun inşAllah bende sizlerle sevincimi paylaşırım Allah’ın izniyle :)Evet evet belirtilere takılmayın bence de çünkü ben geçen ay hüsrana uğramıştm.
Batim 3 gün geçti işte battan 2 gün önce yaptığımda çıkmadı günün geçmesi de değeri arttırıyor demek ki 2 gün sonra da senden güzel haberler insAllah dualarım sizinle.. eşime süpriz yapacağım bakalım becerebilirsem telefonda söylemedim caktirmadim günümün geçtiğini de söylememiştim 3 gündür yoktu çünkü iş nedeniyle herseyin hayırlısı olsun
Daha önce örmüş olduğum bebek batigi var onu hediye paketi yapayım diorum testi de yine süslü bi kutu vardı bu günler için hediye gibi koyayım içine direk sana hediye aldım deyip vermeyi düşünüyorum nasıl sence ¿Evet tabi gün geçtikçe daha da yükselmiş Amin canım allah razı olsun inşAllah bende sizlerle sevincimi paylaşırım Allah’ın izniyle :)
Evet söyleme sürpriz yap güzel bişeyler düşün şimdilik gelene kadar çaktırma çok güzel bi şekilde açıklama becerirsin fikrini buraya da yaz ekleme falan yaparız
Yeni yıl hediyesi almamıştım ona gecikmeli yeni yol hediyesi demeyi düşünüyorum çünkü o ay hasta olunca denk getiremedim süpriziDaha önce örmüş olduğum bebek batigi var onu hediye paketi yapayım diorum testi de yine süslü bi kutu vardı bu günler için hediye gibi koyayım içine direk sana hediye aldım deyip vermeyi düşünüyorum nasıl sence ¿
Evet güzel fikir ayarlayabilirsen o anı kameraya almaya çalış bi yere sabitle teli , hatıra kalırYeni yıl hediyesi almamıştım ona gecikmeli yeni yol hediyesi demeyi düşünüyorum çünkü o ay hasta olunca denk getiremedim süprizi
Evet o notta güzel olur sonucun altına yazabilirim amaEvet güzel fikir ayarlayabilirsen o anı kameraya almaya çalış bi yere sabitle teli , hatıra kalır
Ultrason fotosu olsaydu onu da koyardın içine güzel bi not yaz babacım ben geliyorum falan gibisinden
Çok sağol canım :) bebesim benimle çok şükür kan değerim 138.50 çıktı dr önümüzdeki hafta kese gözükür dedi çok şükür Rabbim aratmadı Rabbim bu grupta hamile kalmak isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin
Evet o notta güzel olur sonucun altına yazabilirim ama
Çok teşekür ederim dualarim sizinleÇok sevindim gözünüzaydın Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin şu mübarek gündebizlerede dua et lütfen
1 saate gelmiş olur bende ağlarım die düşünüyorum çünkü evde test çıkınca bile basladim ağlamaya farklı bi duygu gerçektenEşiniz ne zaman geliyor??? Ben çok heyecanlandım valla yaaben direk eline testi verirdim herhalsebide ağlarım tamam olur.. çok sulu gözüm de
1 saate gelmiş olur bende ağlarım die düşünüyorum çünkü evde test çıkınca bile basladim ağlamaya farklı bi duygu gerçekten
Canım benim senin adına çok sevindim sağlıkla kucağına almayı nasip eder rabbim inşallah. Darısı bizim başımıza.Çok şaşırdım aslında cunku daha önce yazmıştım bu ay hiç belirti yok die sadece göğüs hassaiyeti ve istahimda açılma vsrdi bugün de kasıgim çok ağrıyor ilaç almadan önce test yapayım dedim umutsuzdum 1 dakika içinde de ikinci çizgiyi görünce şok oldum hemen özel hastaneye gittik kanda da çıktı sağlıklı bi değer dedi dr ama ne adet belirtim ne de gebelik belirtim vardı aslında çok mutluyum eşim henüz bilmiyor şehir dışındaydi bi an önce onun gelmesini bekliorum işte çok heycanliyim Rabbim hepinize nasip etsin bu heyecanı :)
InsAllah insAllah herkesin gönlüne göre versin Rabbim , benim de ilk gebeligimBen ilk gebeliğimde eşim WC nin kapısında bekliyorduinanamadı öğlen gidip bir daha test aldı o zaman haftasonuydu bide.. inşAllah bir daha yasayabşliriz o günlerden
Amin canim cok sağol insAllah canımCanım benim senin adına çok sevindim sağlıkla kucağına almayı nasip eder rabbim inşallah. Darısı bizim başımıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?