- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
Kızlar benimde 2 gün geçti adetim test yapmadım günümden önceki test negatif çıkınca belirti olarak hiç bişey yok sadece kendimi mod olarak çok duygusal ve sinirli hissediyorum birde bi arkadaşın yazdığı gibi geçen gece rüyamda hiç dusunememe rağmen bebek gördüm emzirdim benim bebegimmis masmavi gözlü sarışın bi erkek bebek ti hatta bide eşime haha sana benzememis demistimeşim esmerdir kara kas kara goz falan ona güldüm bile çok guzeldi rüyam (
aman o rüyalardn bende gördümde yine adet oldumİnsanlar evet gerçekten farklı yada bize öyle geliyor benimde samimi 2 arkadasim var dugunlerimiz birer ay arayla oldu şimdi ikisi de bir ay arayla hamile wp grubumuz yeni evlilerdi şu an da ikisinin muhabbeti hep bebek tarama testleri cinsiyet öğrendiler falan bende bazen yeter cikcm gruptan diorum kendimi tuhaf hissediyorum
evet bende öyle görmüştüm öyle rüya hayrolsun , inşAllah vardırKızlar benimde 2 gün geçti adetim test yapmadım günümden önceki test negatif çıkınca belirti olarak hiç bişey yok sadece kendimi mod olarak çok duygusal ve sinirli hissediyorum birde bi arkadaşın yazdığı gibi geçen gece rüyamda hiç dusunememe rağmen bebek gördüm emzirdim benim bebegimmis masmavi gözlü sarışın bi erkek bebek ti hatta bide eşime haha sana benzememis demistimeşim esmerdir kara kas kara goz falan ona güldüm bile çok guzeldi rüyam (
gözün aydın canım çok sevindim, insülini de diyetle ideale getirirsin. hadi darısıda gebeliğe olsun . :)kızlar doktordan geldim sonuçlarım
tsh 2.29
prolaktin 14.84
homa-ir (insülin direnci) 4.2
androstenedion 1.38
doktor insülin direnci dışında hrşeyinn çok iyi dedi onun içinde ilaç yazmıcam spor ve diyetle düzene girer dedi.
ne zaman tekrar gelim dedim hamile kal öyle gel dedi
ovulasyon testi önerirmisiniz dedi bence gerek yok istersen adetin 23. gün progesteron bakalım ama 3 kimyasal yaşadıgın için ymurtlamada bi sorun oldugunu düşünmüyorum dedi.
cok şükür polikistik over veya troid için bi sorun yok gayet ii dedi :)
inşallah canım yaa :)gözün aydın canım çok sevindim, insülini de diyetle ideale getirirsin. hadi darısıda gebeliğe olsun . :)
evet bende öyle görmüştüm öyle rüya hayrolsun , inşAllah vardır
InsAllah vardır bakalım yarın 3. Günüm olacak çıkabilirsem test alacağım tekrar cikmazsa yoktur artık hasta olmayı bekleyeceğimaman o rüyalardn bende gördümde yine adet oldum
umarım sen olmazsın.
arkadaslarınada takılma boşver herşeyin bi zamanı var :)
Naptın test alabildin miInsAllah vardır bakalım yarın 3. Günüm olacak çıkabilirsem test alacağım tekrar cikmazsa yoktur artık hasta olmayı bekleyeceğim
Yok cnm akşam cikamam zaten de bakalım yarin insAllah cikabilirsem bizim buralar baya karlı buzlu :)Naptın test alabildin mi
günaydın hayırlı cumalar, aanladım :) bugün alır yaparsan haber et bizlereYok cnm akşam cikamam zaten de bakalım yarin insAllah cikabilirsem bizim buralar baya karlı buzlu :)
günaydın, hakkımızda hayırlısı olsun, ben şuan olmadım henüz ama tüm belirtilerim gitti şuan normalim hiç bi hassaslıgım bi belirtim yok bakalım ne olacakCümleten hayırlı geceler olsun.. benim normalde yarından sonra 21ine kadar regl olma günüm bakalım ne olacak??? Yarın döngünün 25.günü 28e kadar yolu var hoş geçen ay 22.günde olmuştum regl
inşallah olmazsın :))günaydın, hakkımızda hayırlısı olsun, ben şuan olmadım henüz ama tüm belirtilerim gitti şuan normalim hiç bi hassaslıgım bi belirtim yok bakalım ne olacak
günaydın, hakkımızda hayırlısı olsun, ben şuan olmadım henüz ama tüm belirtilerim gitti şuan normalim hiç bi hassaslıgım bi belirtim yok bakalım ne olacak
inşAllah canım lütfen bugün mübarek cuma günü dualarınızı esirgemeyin, hayırlı haberlere verelim burayainşallah olmazsın :))
gelmez inşAllah . benimde sivilcem sönmüş kaybolmuş vaziyette, hiç ağrı falan yok kasıklarda da gögüstede sadece kasıgımın sol kısmında batma var.Sabah bir uyandım sanki regl oluyorum belim falan ağrıyor geliyor herhalde dedim baktım yok.. ama suratımda kocaman bir sivilce belirmiş durumda
gelmez inşAllah . benimde sivilcem sönmüş kaybolmuş vaziyette, hiç ağrı falan yok kasıklarda da gögüstede sadece kasıgımın sol kısmında batma var.
bakalım ne olacak
amin canım aminRabbim inşAllah hayırlı haberler vermeyi nasip etsin cümlemize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?