Gebeliğe Hazırlık Batı 13 ocak olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar doktordan geldim sonuçlarım
tsh 2.29
prolaktin 14.84
homa-ir (insülin direnci) 4.2
androstenedion 1.38
doktor insülin direnci dışında hrşeyinn çok iyi dedi onun içinde ilaç yazmıcam spor ve diyetle düzene girer dedi.
ne zaman tekrar gelim dedim hamile kal öyle gel dedi
ovulasyon testi önerirmisiniz dedi bence gerek yok istersen adetin 23. gün progesteron bakalım ama 3 kimyasal yaşadıgın için ymurtlamada bi sorun oldugunu düşünmüyorum dedi.
cok şükür polikistik over veya troid için bi sorun yok gayet ii dedi :)

aman o rüyalardn bende gördümde yine adet oldum
umarım sen olmazsın.
arkadaslarınada takılma boşver herşeyin bi zamanı var :)

evet bende öyle görmüştüm öyle rüya hayrolsun , inşAllah vardır

gözün aydın canım çok sevindim, insülini de diyetle ideale getirirsin. hadi darısıda gebeliğe olsun . :)

evet bende öyle görmüştüm öyle rüya hayrolsun , inşAllah vardır
aman o rüyalardn bende gördümde yine adet oldum
umarım sen olmazsın.
arkadaslarınada takılma boşver herşeyin bi zamanı var :)
InsAllah vardır bakalım yarın 3. Günüm olacak çıkabilirsem test alacağım tekrar cikmazsa yoktur artık hasta olmayı bekleyeceğim

Cümleten hayırlı geceler olsun.. benim normalde yarından sonra 21ine kadar regl olma günüm bakalım ne olacak??? Yarın döngünün 25.günü 28e kadar yolu var hoş geçen ay 22.günde olmuştum regl
günaydın, hakkımızda hayırlısı olsun, ben şuan olmadım henüz ama tüm belirtilerim gitti şuan normalim hiç bi hassaslıgım bi belirtim yok bakalım ne olacak

günaydın, hakkımızda hayırlısı olsun, ben şuan olmadım henüz ama tüm belirtilerim gitti şuan normalim hiç bi hassaslıgım bi belirtim yok bakalım ne olacak

Sabah bir uyandım sanki regl oluyorum belim falan ağrıyor geliyor herhalde dedim baktım yok.. ama suratımda kocaman bir sivilce belirmiş durumda

Sabah bir uyandım sanki regl oluyorum belim falan ağrıyor geliyor herhalde dedim baktım yok.. ama suratımda kocaman bir sivilce belirmiş durumda
gelmez inşAllah . benimde sivilcem sönmüş kaybolmuş vaziyette, hiç ağrı falan yok kasıklarda da gögüstede sadece kasıgımın sol kısmında batma var.
bakalım ne olacak

gelmez inşAllah . benimde sivilcem sönmüş kaybolmuş vaziyette, hiç ağrı falan yok kasıklarda da gögüstede sadece kasıgımın sol kısmında batma var.
bakalım ne olacak

Rabbim inşAllah hayırlı haberler vermeyi nasip etsin cümlemize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…