- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
ha birde baş dönmem var , heveslenmek istemiyorum sonu hüsran olunca kötü oluyo çünkü
birde bebekle ilgili rüyalar görüyorum hep
amiinn canım aminn inşAllah . bakalım bekleyip göreceğizRabbim gönlüne göre versin hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize.. inşAllah bebişin seninledir
günaydın canım , geçmiiş olsun canım bu aralar herkes öyle, dikkat et kendine sıkı giyinkızlar günaydın.
dün çok hastaydım hiç yazamadım mide bulantısı karın ağrısı kusma
üşüttüm sanırım akşamda 8 gibi uyudum hemen.
bugun daha iyiyim.
bugun doktor günü hormon sonuçlarım cıkcak öğlen gidicem bakalım ne dicek :)
sizler nasılsınız ?
nezer159 senin bat yarın belirti varmı?
saol canım doktor umarım iyi şeyler söyler.günaydın canım , geçmiiş olsun canım bu aralar herkes öyle, dikkat et kendine sıkı giyin
sonuçlarını merak ediyorum , inşAllah iyi haberlerle gelirsin :)
belirtileri yukarıda yazdım canım okudun mu ?
çok merak ediyorum sonucu pozitifi düşünüce bile kalbimde kelebekler uçuşuyor . Allahım gerçegini yaşamak nasıl bişeydir tahmin bile edemiyorummmmm
aynen ikisi birbirine çok benziyor evet, bekleyeceğz işte napalım son 1 gün , inanır mısın kendimi çok yorgun halsiz hissediyorum bakalım... belkide psikolojiliktir yarın kırmızları görürüm :) aman Allah etmesinnnnsaol canım doktor umarım iyi şeyler söyler.
okuudum belirtilerini belirtiler bizi deli edcek ama ben burdaki belirtilerin çoğunu yaaşyıp adet oldum kaç ay.
cidden hamilelik ve adet belirtisi benziyor demekki.
bu zamana kadar yaşamadığım tek belirti uyku.
kuzenim adetine 7 gün fln vardı kanda öğrendi hamile oldugunu uykudan başını kaldıramıyordu.ve kasıkları cok ağrıyodu
değeride 22mi 24 mü neydi
inşallah hamilesindir canım inş olmazsın yarın :)aynen ikisi birbirine çok benziyor evet, bekleyeceğz işte napalım son 1 gün , inanır mısın kendimi çok yorgun halsiz hissediyorum bakalım... belkide psikolojiliktir yarın kırmızları görürüm :) aman Allah etmesinnnn
inşAllah canım ya Allah razı olsun , seninde bu ay son adetin olur gelecek aya hmile girersin inşAllahhh :)inşallah hamilesindir canım inş olmazsın yarın :)
inşalalh canım benm isteyen herkese nasip etsin allahinşAllah canım ya Allah razı olsun , seninde bu ay son adetin olur gelecek aya hmile girersin inşAllahhh :)
aminn.inşalalh canım benm isteyen herkese nasip etsin allah
canım bende yok öyle kişiler. zaten arkadaslarım şuan bekar hepsi bu yaz evlenccek daha .aminn.
canım senin de etrafında evlenip bebek isteyip hamile kalamayan birsürü uğraş verip çabalayan, sana derdini anlatan senle ağlayıp sürekli seni arayıp hamile misin diye sorup durup ,sonrada kendisi hamile kalınca aramayan sormayan konuşmayan, mesaj bile atmayıp üstüne birde hamileliğiyle sana hava atan tipler var mıbende var ne yazık ki çok üzülüyorum böyle yapmasınaa çook. herşey Allahtan onu biliyorum fakat benle ağlayan benle birlikte çözüm arayıpta kendi hamile kalınca benle bağını kesip hava atması çok zoruuma gidiyorr.
bende dile getirmem hiç ama işte soruyorlar artık , daha yeni düşnüyoruz diyorumcanım bende yok öyle kişiler. zaten arkadaslarım şuan bekar hepsi bu yaz evlenccek daha .
ve ben bu konuyu cok dile getirmem görümcemler vs kimseye pek anlatmam o yüzden bana cok sorup bunaltan falanda yok.
bakalım herşeyin hayrlsı ama hava atmk anlamsız bence herşey allahtan
aman insanlar bi tuhaf canım. boşver verende alanda vermeyende allah.bende dile getirmem hiç ama işte soruyorlar artık , daha yeni düşnüyoruz diyorum
bu kişi de kuzenim , kendi istedigi hslde kalamayınca benle dertleşirdi falan konuşurduk . ama istedigi olunca resmen şutladı gibi beni hadi şutlasın tamam niye hava atıp böbürleniyorsun niye,ağladıgın sızladıgın günleri ne çabuk unuttun şükür et haline , olmayan birine böbürlenmek ne ben Allaha havale ettim zaten o herşeyin iyisini bilir.
o konuda hep ders veririm kendime onun gibi olmayayım diye
öyle tabi canım kurbanım Allaha , inşaAllah canımmm ya inşAllahhh , Allah razı olsunaman insanlar bi tuhaf canım. boşver verende alanda vermeyende allah.
umarım yarın adet olmazsınnn :) bende siinirlendim şimdi
Canım bu geç döllenme nasıl oluyor benim yumurtlama günümde kadınlarımda hareketlenmeler oldu dedim tamam yumurtladım ben. Ama bug0n ikinci günüm ve hastalanmadım ve 26 yaşındayım ilk defa belim ağrıyor.bu ay defalarca rüyamda bebekle ilgili şeyler gördüm hamile olduğumu ve karnında oynadığını bile gördüm. Rabbim hayırlısını versingünaydın bekle bi kaç gün daha çok düşünme belki stresten gecikiyorsun, belki geç döllenmedir canım inşallah öyledir
bildigim kadarıyla yum. gecikmesinden kaynaklı olabiliyor. geç döllenme yada embiroynun rahme geç inmesi, yada geç tutnması gibi sebeplerden kaynaklıda olabiliyrCanım bu geç döllenme nasıl oluyor benim yumurtlama günümde kadınlarımda hareketlenmeler oldu dedim tamam yumurtladım ben. Ama bug0n ikinci günüm ve hastalanmadım ve 26 yaşındayım ilk defa belim ağrıyor.bu ay defalarca rüyamda bebekle ilgili şeyler gördüm hamile olduğumu ve karnında oynadığını bile gördüm. Rabbim hayırlısını versin
Ay inşallah kuzum yabildigim kadarıyla yum. gecikmesinden kaynaklı olabiliyor. geç döllenme yada embiroynun rahme geç inmesi, yada geç tutnması gibi sebeplerden kaynaklıda olabiliyr
inşAllah bebiş vardır başka beliirtin var mı
bende öyle rüyalar görüyorum hep birde bebeğmi emziriyordum rüymda
canım ya inşAllahhh , tez vakitte nasip olur . belirtilerin gebelik gibi şaşırtmazsa son dkAy inşallah kuzum ya
Ben ilk rüyamda bir evi baştan aşağı pembe rengine boyadım. Sonraki rüyamda doğum yaptım.Daha sonra pembe pasta yapıyordum.Akabinde hamile olduğumu ve bebeğinin içeride oynadığını hissettim. Sürekli silah polis fln hani hep bu tarz rüyalar gördüm mesela karnım şiş ,göğüslerinin ucu çok acıyor,halsizim hiçbirşey yapasım yok ama içimde acaip bi mutluluk var. İştahım saçma derecede açıldı. Adet bitiminden bu yana hiç korunmadık. Hatta güleceksin belki kız çocuk olsun diye sitedeki totemleri bile demedim.Ve ilk ilişkide daha sonra takip eden ilişkilerim sonrası kadınlarımda batmalar oldu. Yumurtlama gününüde değerlendirdik. Midemde ara ara bulantı oluyor.Koku hassasiyetim çok fazla acaip kokuları alıyorum rahatsız oluyorum. Belim fena ağrıyor şuan.Gaz problemim çok vardı mesela.Birde dün ilişki yaşadık canım çok acıdı.
Yani ben anlamıyorum şuan yaşadığım şey nedir. Ben geri sayfalarda ablamın hikayesini anlattım 3 aylıktı ne kanda çıktı ne idrarda vajinal kontrolde çıktı yeğenim.
Senin belirtilerin nasıl?
aman insanlar bi tuhaf canım. boşver verende alanda vermeyende allah.
umarım yarın adet olmazsınnn :) bende siinirlendim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?