Gebeliğe Hazırlık Batı 13 ocak olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ha birde baş dönmem var , heveslenmek istemiyorum sonu hüsran olunca kötü oluyo çünkü
birde bebekle ilgili rüyalar görüyorum hep

Rabbim gönlüne göre versin hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize.. inşAllah bebişin seninledir

kızlar günaydın.
dün çok hastaydım hiç yazamadım mide bulantısı karın ağrısı kusma
üşüttüm sanırım akşamda 8 gibi uyudum hemen.
bugun daha iyiyim.
bugun doktor günü hormon sonuçlarım cıkcak öğlen gidicem bakalım ne dicek :)
sizler nasılsınız ?
nezer159 senin bat yarın belirti varmı?

günaydın canım , geçmiiş olsun canım bu aralar herkes öyle, dikkat et kendine sıkı giyin
sonuçlarını merak ediyorum , inşAllah iyi haberlerle gelirsin :)

belirtileri yukarıda yazdım canım okudun mu ?
çok merak ediyorum sonucu pozitifi düşünüce bile kalbimde kelebekler uçuşuyor . Allahım gerçegini yaşamak nasıl bişeydir tahmin bile edemiyorummmmm

saol canım doktor umarım iyi şeyler söyler.
okuudum belirtilerini belirtiler bizi deli edcek ama ben burdaki belirtilerin çoğunu yaaşyıp adet oldum kaç ay.
cidden hamilelik ve adet belirtisi benziyor demekki.
bu zamana kadar yaşamadığım tek belirti uyku.
kuzenim adetine 7 gün fln vardı kanda öğrendi hamile oldugunu uykudan başını kaldıramıyordu.ve kasıkları cok ağrıyodu
değeride 22mi 24 mü neydi

aynen ikisi birbirine çok benziyor evet, bekleyeceğz işte napalım son 1 gün , inanır mısın kendimi çok yorgun halsiz hissediyorum bakalım... belkide psikolojiliktir yarın kırmızları görürüm :) aman Allah etmesinnnn

inşalalh canım benm isteyen herkese nasip etsin allah
aminn.
canım senin de etrafında evlenip bebek isteyip hamile kalamayan birsürü uğraş verip çabalayan, sana derdini anlatan senle ağlayıp sürekli seni arayıp hamile misin diye sorup durup ,sonrada kendisi hamile kalınca aramayan sormayan konuşmayan, mesaj bile atmayıp üstüne birde hamileliğiyle sana hava atan tipler var mı bende var ne yazık ki çok üzülüyorum böyle yapmasınaa çook. herşey Allahtan onu biliyorum fakat benle ağlayan benle birlikte çözüm arayıpta kendi hamile kalınca benle bağını kesip hava atması çok zoruuma gidiyorr.

canım bende yok öyle kişiler. zaten arkadaslarım şuan bekar hepsi bu yaz evlenccek daha .
ve ben bu konuyu cok dile getirmem görümcemler vs kimseye pek anlatmam o yüzden bana cok sorup bunaltan falanda yok.
bakalım herşeyin hayrlsı ama hava atmk anlamsız bence herşey allahtan

bende dile getirmem hiç ama işte soruyorlar artık , daha yeni düşnüyoruz diyorum
bu kişi de kuzenim , kendi istedigi hslde kalamayınca benle dertleşirdi falan konuşurduk . ama istedigi olunca resmen şutladı gibi beni hadi şutlasın tamam niye hava atıp böbürleniyorsun niye,ağladıgın sızladıgın günleri ne çabuk unuttun şükür et haline , olmayan birine böbürlenmek ne ben Allaha havale ettim zaten o herşeyin iyisini bilir.
o konuda hep ders veririm kendime onun gibi olmayayım diye

aman insanlar bi tuhaf canım. boşver verende alanda vermeyende allah.
umarım yarın adet olmazsınnn :) bende siinirlendim şimdi

günaydın bekle bi kaç gün daha çok düşünme belki stresten gecikiyorsun, belki geç döllenmedir canım inşallah öyledir
Canım bu geç döllenme nasıl oluyor benim yumurtlama günümde kadınlarımda hareketlenmeler oldu dedim tamam yumurtladım ben. Ama bug0n ikinci günüm ve hastalanmadım ve 26 yaşındayım ilk defa belim ağrıyor.bu ay defalarca rüyamda bebekle ilgili şeyler gördüm hamile olduğumu ve karnında oynadığını bile gördüm. Rabbim hayırlısını versin

bildigim kadarıyla yum. gecikmesinden kaynaklı olabiliyor. geç döllenme yada embiroynun rahme geç inmesi, yada geç tutnması gibi sebeplerden kaynaklıda olabiliyr
inşAllah bebiş vardır başka beliirtin var mı
bende öyle rüyalar görüyorum hep birde bebeğmi emziriyordum rüymda

Ay inşallah kuzum ya
Ben ilk rüyamda bir evi baştan aşağı pembe rengine boyadım. Sonraki rüyamda doğum yaptım.Daha sonra pembe pasta yapıyordum.Akabinde hamile olduğumu ve bebeğinin içeride oynadığını hissettim. Sürekli silah polis fln hani hep bu tarz rüyalar gördüm mesela karnım şiş ,göğüslerinin ucu çok acıyor,halsizim hiçbirşey yapasım yok ama içimde acaip bi mutluluk var. İştahım saçma derecede açıldı. Adet bitiminden bu yana hiç korunmadık. Hatta güleceksin belki kız çocuk olsun diye sitedeki totemleri bile demedim.Ve ilk ilişkide daha sonra takip eden ilişkilerim sonrası kadınlarımda batmalar oldu. Yumurtlama gününüde değerlendirdik. Midemde ara ara bulantı oluyor.Koku hassasiyetim çok fazla acaip kokuları alıyorum rahatsız oluyorum. Belim fena ağrıyor şuan.Gaz problemim çok vardı mesela.Birde dün ilişki yaşadık canım çok acıdı.

Yani ben anlamıyorum şuan yaşadığım şey nedir. Ben geri sayfalarda ablamın hikayesini anlattım 3 aylıktı ne kanda çıktı ne idrarda vajinal kontrolde çıktı yeğenim.

Senin belirtilerin nasıl?

canım ya inşAllahhh , tez vakitte nasip olur . belirtilerin gebelik gibi şaşırtmazsa son dk
bendede gögüsz sızlaması arada kasık agrısı batma şeklinde , baş dönmesi çok hafif migde bulantıs ıvar bakalım ne olacak . aayrıca canım hiç ilişki istemiyor en son 4 gün önce oldu. hiç istegim yok

Kızlar benimde 2 gün geçti adetim test yapmadım günümden önceki test negatif çıkınca belirti olarak hiç bişey yok sadece kendimi mod olarak çok duygusal ve sinirli hissediyorum birde bi arkadaşın yazdığı gibi geçen gece rüyamda hiç dusunememe rağmen bebek gördüm emzirdim benim bebegimmis masmavi gözlü sarışın bi erkek bebek ti hatta bide eşime haha sana benzememis demistim eşim esmerdir kara kas kara goz falan ona güldüm bile çok guzeldi rüyam (

İnsanlar evet gerçekten farklı yada bize öyle geliyor benimde samimi 2 arkadasim var dugunlerimiz birer ay arayla oldu şimdi ikisi de bir ay arayla hamile wp grubumuz yeni evlilerdi şu an da ikisinin muhabbeti hep bebek tarama testleri cinsiyet öğrendiler falan bende bazen yeter cikcm gruptan diorum kendimi tuhaf hissediyorum
aman insanlar bi tuhaf canım. boşver verende alanda vermeyende allah.
umarım yarın adet olmazsınnn :) bende siinirlendim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…