- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
Buarada bir çok arkadaşımıza moral olabilcek bir şey diyeceğim. ::)
Benim ablamda polikistik over vardı.Korunmayı bıraktı ama hamile kalamadı.Adetleri düzene girdin diye ilaç aldı fakat yine düzene girmedi. Kızacağız hamileyim sanırım dedi. Gel gelelim 3 ay defalarca kan ve idrar testi yaptı ve sonuç negatifi. Doktora gitti. Çok bilinen ünlü özel bir hastaneydi. Yanlış anlamayın sakın bunu dememin sebebi yani çok çok ilgili ve bilmeleri gereken pahalı bi hastaneydi. Neyse onlarda kanda, idrarda baktı. Birşey görmeyince adet söktürücü verdiler.Ablam o ilacı içti küçük küçük kanaması oldu.Artık tam dönemeyince alttan baktı doktor. ve aniden elini vajinadan çekip 3 aylık hamilesin dedi.Yeğenim 6 buçuk aylık erken doğdu. Şuan dünyalar tatlısı çok zeki bir kız yeğenim vat o bizim mucizemiz. Buarada ablam hamileyken motor çarptı,hali yıkadı,düştü fln. Yani Rabbim yazdıysa bu dünyada yiyeceği ekmeği varsa koruyor.
O yüzden kendinizi değişik hissediyorsanız ve adetimiz düzensiz iae kendisi gizliden gizliye takip edin. Benim gecikmem 2 gün oldu 5 tl lik teste negatif sonuç aldım .Bekliyorum acele etmek istemiyorum. İdrara daha geç düşüyor sanırım ve kan testi ne zaman yaptırayım onuda bilmiyorum.
Buarada bir çok arkadaşımıza moral olabilcek bir şey diyeceğim. ::)
Benim ablamda polikistik over vardı.Korunmayı bıraktı ama hamile kalamadı.Adetleri düzene girdin diye ilaç aldı fakat yine düzene girmedi. Kızacağız hamileyim sanırım dedi. Gel gelelim 3 ay defalarca kan ve idrar testi yaptı ve sonuç negatifi. Doktora gitti. Çok bilinen ünlü özel bir hastaneydi. Yanlış anlamayın sakın bunu dememin sebebi yani çok çok ilgili ve bilmeleri gereken pahalı bi hastaneydi. Neyse onlarda kanda, idrarda baktı. Birşey görmeyince adet söktürücü verdiler.Ablam o ilacı içti küçük küçük kanaması oldu.Artık tam dönemeyince alttan baktı doktor. ve aniden elini vajinadan çekip 3 aylık hamilesin dedi.Yeğenim 6 buçuk aylık erken doğdu. Şuan dünyalar tatlısı çok zeki bir kız yeğenim vat o bizim mucizemiz. Buarada ablam hamileyken motor çarptı,hali yıkadı,düştü fln. Yani Rabbim yazdıysa bu dünyada yiyeceği ekmeği varsa koruyor.
O yüzden kendinizi değişik hissediyorsanız ve adetimiz düzensiz iae kendisi gizliden gizliye takip edin. Benim gecikmem 2 gün oldu 5 tl lik teste negatif sonuç aldım .Bekliyorum acele etmek istemiyorum. İdrara daha geç düşüyor sanırım ve kan testi ne zaman yaptırayım onuda bilmiyorum.
Çok sağol kuzum, amin Allah herkesin evladını bağışlasın olmayanlarında tez vakitte nasip etsin inşallah. Ben cumartesi bi kan vereyim diyorum. İdrardan önce kana düşüyor dimi? 1ocak yumurtlama günümdü 15inde adet olmam gerekiyordu olmadım.19 u cumartesi günü kanda belli olur dimi?merhaba cnm, yazdigini okudum, ablan icin sevindim. masallah allah anneli babali büyütsün ins.
ama o kadar kan ve idrar testinde cikmamasini simdiye kadar hic duymadim.gercekten ilginc. benim bat a 2 gün kala idrarda cikti, ertesi gün kanda baktirdim kandada cikti. daha önce yine bat bir kac gün gecince idrarda bile cikmisti yani. demekki kismet.
insallah sende 2 cizgiyi görürsün. bir kac bekledikten sonra idrar testini tekrarliyabilirsin. hayirlisi olsun hakkinda
Çok sağol kuzum amin. Evet belkide bizimki irsi hani ben bekliyimmi biraz daha cumartesi kan testi mi yapayım 1 ocak yumurtlama günümdü dün adet olmam gerekiyordu olmadım. Kanda belli olur mu?Rabbim ol derse oluyor işte.. mucize gerçekten.. Allah analı babalı büyütsün inşAllah
Darısı tüm isteyenlerin başına olsun.. benimde bir arkadaşım var oda diyor idrarda çıkmıyor benim gebeliklerin diye kanda çıkıyormuş garip ama işte..
amin insallah cnm! evt varsa kesinlikle kanda belli olur. benim de 31.12 yumurtlama günümde, 13-14 gün sonra ilk idrarda ögrendim ben.Çok sağol kuzum amin. Evet belkide bizimki irsi hani ben bekliyimmi biraz daha cumartesi kan testi mi yapayım 1 ocak yumurtlama günümdü dün adet olmam gerekiyordu olmadım. Kanda belli olur mu?
hayırlısı olsun canım , birdaha ki aya inşALLAHEvet belliydi zaten. Hayıt suyu vitamin falan başladım
resmen mucizeymiş, çok etkilendim. :) darısı bizlere inşALLAHBuarada bir çok arkadaşımıza moral olabilcek bir şey diyeceğim. ::)
Anldim cnm nasil iciliyor mu cay gibi detayli bilgi verir msnHormonları düzenliyor canım. Fsh Amh dengeliyor. Yumurta kalitesine de etkisi var
MasAllah Rabbim hayırlı ömür versin insAllah ne guzel Rabbim in hikmetindrn sual olunmuyor iste mucize cidden yeter ki ol desinBuarada bir çok arkadaşımıza moral olabilcek bir şey diyeceğim. ::)
Amin tatlım inşallah.resmen mucizeymiş, çok etkilendim. :) darısı bizlere inşALLAH
Çok sağol kuzum amin. Evet belkide bizimki irsi hani ben bekliyimmi biraz daha cumartesi kan testi mi yapayım 1 ocak yumurtlama günümdü dün adet olmam gerekiyordu olmadım. Kanda belli olur mu?
günaydın bekle bi kaç gün daha çok düşünme belki stresten gecikiyorsun, belki geç döllenmedir canım inşallah öyledirKızlar kan testi yaptırdım 0.16 çıktı yani grbelik yok. Kanda yanlış sonuç vermez bence yani ama hastalanmadım.
kızlar batı bekleyenlerde durumlar nasıl,belirtiler nasıl merak ediyorummm
ayyy sonucu çok merak ediyorum çünkü bu ay çok farklı şeyler uyguladım , çoook fazla dua ettim her sn. Rabbim kabul ederseMalum yarın bathiçbir belirti yok üstüne üstlük tatlı krizim başladı :) her zaman olduğu gibi
ha birde baş dönmem var , heveslenmek istemiyorum sonu hüsran olunca kötü oluyo çünküSende durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?