Gebeliğe Hazırlık Batı 13 ocak olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallahhhhhh o kadar çok istiyorum ki , bu ay 4444 salatı tefriciye okudum bebek niyetiyle inşallah kabul olur. sizlerde deneyin kızlar etkili bir duaymış
Bende bu ay okudum ilk defa geciktim normalde bu sabah olmam lazımdı kalktım hala yok. Hiç gecikmez normalde bekliyorum :(

Kızlar önemli bisey sorucam dün ben vajinal ultrason a girdim bebek olsa gorunurmuydu. 26 günde bir hasta oluyorum bugun 27. Günüm

Kızlar önemli bisey sorucam dün ben vajinal ultrason a girdim bebek olsa gorunurmuydu. 26 günde bir hasta oluyorum bugun 27. Günüm
tam emin degilim ama olsa görünürdü ki zaten normal gebeligi bile ultrasyondan göremeyince , net görmek için vajinadan bakıyorlar olsa görürlerdi diye düşünüyorum. ama hiç belli olmaz döllenip yerleşmesiyle ilgiside var

ayy inşallah hamilesinizdir. bakalım benimki ne olacak , belirtileriniz var mı
Belirti kasik batmalarım çok oldu ama ben çok kasik batması yaşayıp regl oldum göğsüm her zaman agrir fazla şekilde onada yormuyorum. Bilmiyorum aslında yok gibi sadece çok dua ediyorum Salat-ı tefriciyede okudum bu ay insallah dualarımız Kabul olur :110:

tam emin degilim ama olsa görünürdü ki zaten normal gebeligi bile ultrasyondan göremeyince , net görmek için vajinadan bakıyorlar olsa görürlerdi diye düşünüyorum. ama hiç belli olmaz döllenip yerleşmesiyle ilgiside var
Yumurtlamadan sonraki 10. Günümdü dün geç yumurtladım bu ay ovulasyonla takip ettim . Doktor rahim duvarın kalınlaşmış adette olabilirsin bebekte olabilir dedi kafam çok karıştı :(

Belirti kasik batmalarım çok oldu ama ben çok kasik batması yaşayıp regl oldum göğsüm her zaman agrir fazla şekilde onada yormuyorum. Bilmiyorum aslında yok gibi sadece çok dua ediyorum Salat-ı tefriciyede okudum bu ay insallah dualarımız Kabul olur :110:
inşallah canım allah dualarımızı kabul etsin, okudugumuz duaların yüzü suyu hürmetine

Yumurtlamadan sonraki 10. Günümdü dün geç yumurtladım bu ay ovulasyonla takip ettim . Doktor rahim duvarın kalınlaşmış adette olabilirsin bebekte olabilir dedi kafam çok karıştı :KK43:
hmm inşallah bebektir. bi test alıp yapsan canım gününde bugünmüş zaten

Evet üroloji bölümüne sonuçla beraber gidiyosun gerek görülürse ilaç veriyo orası ilgileniyo yanı
Sonuçları kötü mü çıktı :( benimde eşimin sperm sayısı azdı keci boynuzu özü kullandı suanda düzeldi çok iyi oldu bide çaksır koku suyu içti

Çok zor beklemek ya . Olucakken midem bulanır hep sonra olurum sanki olucam gibi geliyo bide hsg cektiricem bu ay olursam ondanda çok korkuyorum :KK43:
iyi düşün iyi olsun güzelim, herşey Allahtan değil mi bunda da vardr bir hayır. hsg yi çevremden bi kaç kişi çektirdi uyutuyorlar zaten korkulacak bişey yok diyorlar

iyi düşün iyi olsun güzelim, herşey Allahtan değil mi bunda da vardr bir hayır. hsg yi çevremden bi kaç kişi çektirdi uyutuyorlar zaten korkulacak bişey yok diyorlar
Makinaya bağlıymış anesitezi verip vermicegi. Benim gittiğim yerde anesitezi yok büyük ihtimal :( herseyin hayırlısı ne yapalım

Back