- 20 Ekim 2018
- 911
- 1.677
- 33
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
Sende gülüm benmm :))İyi ki varsın çiçeğim
Her ay yeni bi umut oluyor belki ondandr cok fazla degerlrndiremedik yijnr ama bi umut var iicmde bklm insbu sefer yanilmam artkAminnn inşallah canım varmı sende birşeylerr yada his diyelim tahminin nedir bu ay :)
AminnTeşekkür ederim tatlm çok yorucu bi süreç Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Amin kuzum bnm insAllah hepimize mujde getirsin insAllahTopiğiniz hayırlı olsun. Size uğur getirsin.
İnşallahhh canım benim :)) dualarımlasınızHer ay yeni bi umut oluyor belki ondandr cok fazla degerlrndiremedik yijnr ama bi umut var iicmde bklm insbu sefer yanilmam artk
Sizler de hepiniz bnmde duamdasinz cnm Allah kabul ederse her namazimin ardindan hayırlısından istiyorum hepimizeİnşallahhh canım benim :)) dualarımlasınız
İyi ki varsın canım benim allah razı olsunSizler de hepiniz bnmde duamdasinz cnm Allah kabul ederse her namazimin ardindan hayırlısından istiyorum hepimize
Cümlemizden canım..İyi ki varsın canım benim allah razı olsun
Ins güzel haberler alırsın canımKızlar belimde ve kasıklarımda yoğun Ağrı ve bulantım var adete bir hafta kaldı sizdeki belirtiler neler
Bu duruma bakılırsa senin BAT 16 ocak canım 13 ocak değilki. Sen geç olduğunu düşünüyorsun ama o şeffaf akıntıdan 1 gün sonra yumurta atılmış oluyor tüplere. yani önce akıntı daha sonra da yumurtlma ve 14. gün adet.Vala cnm bilmiom ki ovu testiyla takip etmiyorum ben seffaf uzayan akinti 1 2 ocak da geldi bugun beyaz uzayan akintim var baya yogun
bu bilgi kesinmi akıntıdan sonramı atılıyor yumurta :)Bu duruma bakılırsa senin BAT 16 ocak canım 13 ocak değilki. Sen geç olduğunu düşünüyorsun ama o şeffaf akıntıdan 1 gün sonra yumurta atılmış oluyor tüplere. yani önce akıntı daha sonra da yumurtlma ve 14. gün adet.
Ama inşallah adet falan olmazsın bu ay. test yapabileceğin en erken tarih bile 11-12 ocak
Gecen ay da böyle oldu cnm adetin 17 18. Gunu seffaf akıntıyı gordum ama adet tarihim gecikmedi normal geldi hatta bi kav gün erkrn grldiBu duruma bakılırsa senin BAT 16 ocak canım 13 ocak değilki. Sen geç olduğunu düşünüyorsun ama o şeffaf akıntıdan 1 gün sonra yumurta atılmış oluyor tüplere. yani önce akıntı daha sonra da yumurtlma ve 14. gün adet.
Ama inşallah adet falan olmazsın bu ay. test yapabileceğin en erken tarih bile 11-12 ocak
Hadi hayırlısı cnm az kalmis guzrl habrrler al inskızlar günaydın
benimde bat 10 ocak
6 günüm kaldı :)
Canım ben de kendimden takip ettim aylardır. hep bu şekilde oldu. Yani önce akıntı yumurtlama akıntısı dediğimiz akıntı başlıyor tam net bir şekilde uzayan şeffaf ve yumurta akı kıvamında olduğu günün ertesi günü yumurtlama oluyor. yumurtlamanın olduğu güne 1 dersek 14. gün de adet başlıyor. ben 6-7 aydır bu şekilde tespit ettim ve araştırdım hep bu yönde bilgiler var.bu bilgi kesinmi akıntıdan sonramı atılıyor yumurta :)
ama mantıklı geldi söylediğin. adetimi programla takip ediyorum ve hiç şaşmıyor.
bi önceki ay 13 aralıktı bi önceki 15 kasımdı hiç şaşmadı tam gününde oldum.
ama uzayan akntyı hep programın gösterdiği yumurtlama gnünden 1-2 gün önce görürdüm acaba erkenmi yumurtluyorum derdm ama tam gnünde adet olurdum. demekki akntı önce geliyor:)
bu ay da gösterdiği yumurtlama gününden 1 2 gün snra gördm uzayan akıntı hadi bakalm nolcak :)
İnşallah bu ay onlar yerine bebiş gelir.Gecen ay da böyle oldu cnm adetin 17 18. Gunu seffaf akıntıyı gordum ama adet tarihim gecikmedi normal geldi hatta bi kav gün erkrn grldi
Ama dedigin gibi bende onceden takip ediyordum o seffaf yumurta aki akintidan sonra 14. Gu Olurdum adet degisti eylulden beriİnşallah bu ay onlar yerine bebiş gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?