Gebeliğe Hazırlık Batı 13 ocak olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Son 7 gün :) geçen ay çoktan testi yapmıştım ben test paraları baya bi artı masraf olmustu. Biz geçen aydan beri denemeye başladık ama arkadaşlarında dediği gibi acayip bi gecikme yasadim bende bu ay insAllah öyle olmaz olursa da gerçekten bebek vardır inş. Yeni evliyim ben eşim istediği için ve yaşımızdan dolayı düşündük bebeği birde kk da okuduklarumdan sonra ya hemen olmazsa dusuncesine kapıldım açıkcasi. Belirtilere de gelecek olursam göğüs hassasiyetim hat safhada devam ediyor birde zayıf birisiyim iştahim falan öyle aşırı değildi istahimda artış var bal getirmiş eşim habire bal şerbetli tatlı normalde hiç sevmem ama cnm sürekli tatlı bişeyler istiyor

Son 7 gün :) geçen ay çoktan testi yapmıştım ben test paraları baya bi artı masraf olmustu. Biz geçen aydan beri denemeye başladık ama arkadaşlarında dediği gibi acayip bi gecikme yasadim bende bu ay insAllah öyle olmaz olursa da gerçekten bebek vardır inş. Yeni evliyim ben eşim istediği için ve yaşımızdan dolayı düşündük bebeği birde kk da okuduklarumdan sonra ya hemen olmazsa dusuncesine kapıldım açıkcasi. Belirtilere de gelecek olursam göğüs hassasiyetim hat safhada devam ediyor birde zayıf birisiyim iştahim falan öyle aşırı değildi istahimda artış var bal getirmiş eşim habire bal şerbetli tatlı normalde hiç sevmem ama cnm sürekli tatlı bişeyler istiyor
Vala aynen canım test paraları da var en kötüsü 5 lira.. Rabbim aratmasin insAllah canım yaşın kaç söylem DE mahsur yoksa merak ettim herkeste aynı olmuyor ya kimi korunmayi bırakır bırakmaz hamile kalıyor kimi aylarca bekliyor Rabbim hayırlısından versin de yeteri ki..
Belirtilerine gelince insAllah guzel sonuçlara vesile olur cnm.. Bat 15 ocak mi cnm

Vala aynen canım test paraları da var en kötüsü 5 lira.. Rabbim aratmasin insAllah canım yaşın kaç söylem DE mahsur yoksa merak ettim herkeste aynı olmuyor ya kimi korunmayi bırakır bırakmaz hamile kalıyor kimi aylarca bekliyor Rabbim hayırlısından versin de yeteri ki..
Belirtilerine gelince insAllah guzel sonuçlara vesile olur cnm.. Bat 15 ocak mi cnm
Evet bat 15 ocak.. 26 yaşıma girdim aynen tbi ki önce herseyin hayırlısı

Adetten hemen sonraki bir kaç gün içinde çekilmesi gerekiyormuş.Yani rahim kalınlaşmadan çektirmek lazım daha sağlıklı bilgi edinebilmek için. Ben bu aydan ümidi kestim enfeksiyon belirtileri var zaten yanma vs. Mecbur çekineceğim başka çarem kalmadı :KK43: Anestezili tercih edeceğim. Tüpleri tıkalı olanlarda çok ağrı yapıyormuş tıkalı olmayanlarda çok ağrı yapmıyormuş ama bunu çekimden önce bilemeyeceğim için anestezi almaya karar verdim
Oylemii ozaman bende anestezi tercih ederim artık. Bide bunu kadın doğum doktorumuz mu çekçek yoksa başka birisimi çekip raporluyor ?

Çok teşekkür ederim inşallah sorunsuz sıkıntısı atlatabilirim biraz paniğim hem sonrasında ağrı olur mu diye hem de sonuç kötü çıkar diye :KK43: İnşallah benim de sizin de sonuçlarınız çok iyi çıkar
Inşallah çokta stres yapmayın herşey güzel olur.

Radyoloji uzmanı çekiyor.Kadın doğumcu doktorum da raporlayacak.Kadıköy Sonomedde çektireceğim
ücreti ne kadar ben geçen sene şişli echomarda çekildim 550 tlye memnun kaldım şimdi tekrar çekilebilirim ya daha önce orda çekildinmi hiç

Günaydın kızlar güne sol kasik agrisiyla başladım inceden inceden sızlıyor gibi baya bi de sulu akıntım olmuş bata son 4 bklm nolacak yarın bi test yapmak istiyorum

Back