- Konu Sahibi Fit mutlu anne
Teşekkür ederim :)Tmm canım ekliyorum insAllah gerek kalmaz
Hayırlısı bekleyelim bklm cnm iyi düşün iyi olsun insAllah
İnsAllah cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim :)Tmm canım ekliyorum insAllah gerek kalmaz
Hayırlısı bekleyelim bklm cnm iyi düşün iyi olsun insAllah
İnsAllah cnm
Vala aynen canım test paraları da var en kötüsü 5 lira.. Rabbim aratmasin insAllah canım yaşın kaç söylem DE mahsur yoksa merak ettim herkeste aynı olmuyor ya kimi korunmayi bırakır bırakmaz hamile kalıyor kimi aylarca bekliyor Rabbim hayırlısından versin de yeteri ki..Son 7 gün :) geçen ay çoktan testi yapmıştım ben test paraları baya bi artı masraf olmustu. Biz geçen aydan beri denemeye başladık ama arkadaşlarında dediği gibi acayip bi gecikme yasadim bende bu ay insAllah öyle olmaz olursa da gerçekten bebek vardır inş. Yeni evliyim ben eşim istediği için ve yaşımızdan dolayı düşündük bebeği birde kk da okuduklarumdan sonra ya hemen olmazsa dusuncesine kapıldım açıkcasi. Belirtilere de gelecek olursam göğüs hassasiyetim hat safhada devam ediyor birde zayıf birisiyim iştahim falan öyle aşırı değildi istahimda artış var bal getirmiş eşim habire bal şerbetli tatlı normalde hiç sevmem ama cnm sürekli tatlı bişeyler istiyor
Evet bat 15 ocak.. 26 yaşıma girdim aynen tbi ki önce herseyin hayırlısıVala aynen canım test paraları da var en kötüsü 5 lira.. Rabbim aratmasin insAllah canım yaşın kaç söylem DE mahsur yoksa merak ettim herkeste aynı olmuyor ya kimi korunmayi bırakır bırakmaz hamile kalıyor kimi aylarca bekliyor Rabbim hayırlısından versin de yeteri ki..
Belirtilerine gelince insAllah guzel sonuçlara vesile olur cnm.. Bat 15 ocak mi cnm
Aynen oylr canım gençmissin masAllah ins guzel haberler aliriz bu ay hep beraber :)Evet bat 15 ocak.. 26 yaşıma girdim aynen tbi ki önce herseyin hayırlısı
Oylemii ozaman bende anestezi tercih ederim artık. Bide bunu kadın doğum doktorumuz mu çekçek yoksa başka birisimi çekip raporluyor ?Adetten hemen sonraki bir kaç gün içinde çekilmesi gerekiyormuş.Yani rahim kalınlaşmadan çektirmek lazım daha sağlıklı bilgi edinebilmek için. Ben bu aydan ümidi kestim enfeksiyon belirtileri var zaten yanma vs. Mecbur çekineceğim başka çarem kalmadıAnestezili tercih edeceğim. Tüpleri tıkalı olanlarda çok ağrı yapıyormuş tıkalı olmayanlarda çok ağrı yapmıyormuş ama bunu çekimden önce bilemeyeceğim için anestezi almaya karar verdim
Ayyy darısı başıma inşallah. Rahim filminden sonra hamile kalan çok oluyor inşallah sağlıklı bişekilde herkese nasip olurBEN İLK ÇOCUKTAN ÖNCE ÇEKTİRMİŞTİM. BİRAZ AĞRI OLDU SONRADAN DA KANAMA OLDU HATTA. ERTESİ AY HAMİLE KALDIM. ŞİMDİ 5 YAŞINDA.
InsAllah. yavaş yavaş haberler gelmeye başlar artık bat lar yaklaştıAynen oylr canım gençmissin masAllah ins guzel haberler aliriz bu ay hep beraber :)
Rabbim kalbinize göre versin bacılar
İsteyen herkesin Kucakları ve göbekleri boş kalmasın..![]()
Amin amin insAllah kızlarInsAllah. yavaş yavaş haberler gelmeye başlar artık bat lar yaklaştı
Oylemii ozaman bende anestezi tercih ederim artık. Bide bunu kadın doğum doktorumuz mu çekçek yoksa başka birisimi çekip raporluyor ?
Hımm anladım şimdiden geçmiş olsun. Ben hatay da yaşıyorum.Radyoloji uzmanı çekiyor.Kadın doğumcu doktorum da raporlayacak.Kadıköy Sonomedde çektireceğim
Hımm anladım şimdiden geçmiş olsun. Ben hatay da yaşıyorum.
Inşallah çokta stres yapmayın herşey güzel olur.Çok teşekkür ederim inşallah sorunsuz sıkıntısı atlatabilirim biraz paniğim hem sonrasında ağrı olur mu diye hem de sonuç kötü çıkar diyeİnşallah benim de sizin de sonuçlarınız çok iyi çıkar
ücreti ne kadar ben geçen sene şişli echomarda çekildim 550 tlye memnun kaldım şimdi tekrar çekilebilirim ya daha önce orda çekildinmi hiçRadyoloji uzmanı çekiyor.Kadın doğumcu doktorum da raporlayacak.Kadıköy Sonomedde çektireceğim
Canım bat 18 ise kesin şuan çok erken ama yerleşme olabılır inşallah öyledir akıntı falan var mıdün khvrngi akıntı geeldi glba adet olcm
canm karışık yani dünden beri 2 damla tek geldi ama dediğin gibi erken de ay yine karıştı kafamCanım bat 18 ise kesin şuan çok erken ama yerleşme olabılır inşallah öyledir akıntı falan var mı
Test falan yapmış miydin cnmcanm karışık yani dünden beri 2 damla tek geldi ama dediğin gibi erken de ay yine karıştı kafam
yok canm yapmadım korkuyorum negatif cikarsa yikilirimTest falan yapmış miydin cnm