Gebeliğe Hazırlık Batı 13 ocak olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde 25 günle 28günnarası değişiyor nasip bebek düşünmeye başladığımdan beri sapıttı iyice
aynen öyle önceden en fazla 1 2 gün gecikirdi, korunmayı bıraktıktan sonra gecikme süresi uzamaya başladı. siz ne zamandır düşünüyorsunuz biz 1 yıldır istiyoruz 2 yıllık evliyiz 2 kez kimyasal gebelik geçirdim. üstelik eşimde de morfoloji sorunu var bakalım nasip kısmet, mevlam isterse neden olmasın

aynen öyle önceden en fazla 1 2 gün gecikirdi, korunmayı bıraktıktan sonra gecikme süresi uzamaya başladı. siz ne zamandır düşünüyorsunuz biz 1 yıldır istiyoruz 2 yıllık evliyiz 2 kez kimyasal gebelik geçirdim. üstelik eşimde de morfoloji sorunu var bakalım nasip kısmet, mevlam isterse neden olmasın

Ben 6yıllık evliyim canım 4,5 yaşında bir oğlum var 1.yılım dolduğunda hamile kalmıştım ona.. bunuda yaklaşık olarak 1,5yıldır istiyoruz ama tutmuyor ben hiç hamile kalamadım bile elimde ileri hız problemi çıktı kürler falan derken bekliyoruz bakalım inşAllah vakti zamanı gelince olacaktır Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat versin cümlemize

Kızlar listede adı bat tarihi eksik olan söylesin lütfen gözümden kaçmış olabilir

Benimki de 15 Ocak. Ekleyebilirsiniz. Ama gelirse sağlam bir giriş yapıcam bir dahakine. Ovülasyon setini aldım.hayıt suyunu aldım. Aslan pençesi aldım. Arı sütü,bal,polen kapsülünü aldım. Geceleri de Omega 3 içiyorum. Kırmızılar gelirse direk başlıycam. Hadi hayırlısı

Benimki de 15 Ocak. Ekleyebilirsiniz. Ama gelirse sağlam bir giriş yapıcam bir dahakine. Ovülasyon setini aldım.hayıt suyunu aldım. Aslan pençesi aldım. Arı sütü,bal,polen kapsülünü aldım. Geceleri de Omega 3 içiyorum. Kırmızılar gelirse direk başlıycam. Hadi hayırlısı
Tmm canım ekliyorum insAllah gerek kalmaz
oluydru arada canm bilmemki. olabilirmi
Hayırlısı bekleyelim bklm cnm iyi düşün iyi olsun insAllah
Yerleşmedir inşallah
İnsAllah cnm

Back