- Konu Sahibi Fit mutlu anne
Benimde 25 günle 28günnarası değişiyor nasip bebek düşünmeye başladığımdan beri sapıttı iyicedaha da doğrusu adetlerim günü gününe hiç değildir, 13 kasım / 18 aralık ta olmuştum, şimdi de 18 i baz alıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 25 günle 28günnarası değişiyor nasip bebek düşünmeye başladığımdan beri sapıttı iyicedaha da doğrusu adetlerim günü gününe hiç değildir, 13 kasım / 18 aralık ta olmuştum, şimdi de 18 i baz alıyorum
BEN İLK ÇOCUKTAN ÖNCE ÇEKTİRMİŞTİM. BİRAZ AĞRI OLDU SONRADAN DA KANAMA OLDU HATTA. ERTESİ AY HAMİLE KALDIM. ŞİMDİ 5 YAŞINDA.
EVET TÜPLER AÇIKTINormal mi çıkmıştı her şeyiniz acaba
aynen öyle önceden en fazla 1 2 gün gecikirdi, korunmayı bıraktıktan sonra gecikme süresi uzamaya başladı. siz ne zamandır düşünüyorsunuz biz 1 yıldır istiyoruz 2 yıllık evliyiz 2 kez kimyasal gebelik geçirdim. üstelik eşimde de morfoloji sorunu var bakalım nasip kısmet, mevlam isterse neden olmasınBenimde 25 günle 28günnarası değişiyor nasip bebek düşünmeye başladığımdan beri sapıttı iyice
aynen öyle önceden en fazla 1 2 gün gecikirdi, korunmayı bıraktıktan sonra gecikme süresi uzamaya başladı. siz ne zamandır düşünüyorsunuz biz 1 yıldır istiyoruz 2 yıllık evliyiz 2 kez kimyasal gebelik geçirdim. üstelik eşimde de morfoloji sorunu var bakalım nasip kısmet, mevlam isterse neden olmasın
Merhabaa benimde 18 ocak merakla bekliyorum nasıl hissediyorsun kendinimeraba 18 ocak olsa da olurmu:))Fit mutlu anne
Senin bqt kaçtı cnm anasayfaya yaziyorumBende geldimm![]()
13 ocak canımSenin bqt kaçtı cnm anasayfaya yaziyorum
Tmmdr cnm13 ocak canım
dün khvrngi akıntı geeldi glba adet olcmMerhabaa benimde 18 ocak merakla bekliyorum nasıl hissediyorsun kendini
Canım daha erken değil merhaba. Adet için 18 i değil miydidün khvrngi akıntı geeldi glba adet olcm
evet cnm anlmdim ki nedn erken oldu 10 gün vr dahaCanım daha erken değil merhaba. Adet için 18 i değil miydi
Yerleşme olabilir mi ki erken gelmisligi oluor muydu hiç ya da erken mk yumurtldn kievet cnm anlmdim ki nedn erken oldu 10 gün vr daha
oluydru arada canm bilmemki. olabilirmiYerleşme olabilir mi ki erken gelmisligi oluor muydu hiç ya da erken mk yumurtldn ki
Yerleşme olabilir mi ki erken gelmisligi oluor muydu hiç ya da erken mk yumurtldn ki
Tmm canım ekliyorum insAllah gerek kalmazBenimki de 15 Ocak. Ekleyebilirsiniz. Ama gelirse sağlam bir giriş yapıcam bir dahakine. Ovülasyon setini aldım.hayıt suyunu aldım. Aslan pençesi aldım. Arı sütü,bal,polen kapsülünü aldım. Geceleri de Omega 3 içiyorum. Kırmızılar gelirse direk başlıycam. Hadi hayırlısı
Hayırlısı bekleyelim bklm cnm iyi düşün iyi olsun insAllaholuydru arada canm bilmemki. olabilirmi
İnsAllah cnmYerleşmedir inşallah