- Konu Sahibi Fit mutlu anne
yarın sabah bi yaparım 1 gün kalmış olcak :)BU ARADA İDRAR TESTİ YAP KOYULAŞIYOR MU BAK Bİ
ama erkende adet olabilirim sanki sancı var kasıklarımda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarın sabah bi yaparım 1 gün kalmış olcak :)BU ARADA İDRAR TESTİ YAP KOYULAŞIYOR MU BAK Bİ
NE KADAR ZAMANDIR İSTİYORSUNUZ BEBEK ÇOK OLDU MUumarım öyle olur olmazsada artık doktora gitme zamanı sanırıım :)
canım cok olmadı 14 aydır evliyim. 6-7 aydır deniyoruz bu seferde adet olursam 3 kimyasal geçirmiş olcam.NE KADAR ZAMANDIR İSTİYORSUNUZ BEBEK ÇOK OLDU MU
CANIM BAŞINIZ SAĞOLSUN. VE DE GEÇMİŞ OLSUN RABBİM İNŞALLAH BU SEFER YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN.canım cok olmadı 14 aydır evliyim. 6-7 aydır deniyoruz bu seferde adet olursam 3 kimyasal geçirmiş olcam.
ve o 6-7 aydada düzgün değerlendiremedik kayınpederim kanserdi eşim hergün hastaneelerdeydi. sonra vefat etti kayınpederim yani zor dönemdi.
şuan olmıycakmı acaba psikolojisine girmedim daha erken ama 3 kimyasal olursa bi gitmem gerek neyden kaynaklı diye ?
amin canım allah razı olsun :)CANIM BAŞINIZ SAĞOLSUN. VE DE GEÇMİŞ OLSUN RABBİM İNŞALLAH BU SEFER YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN.
BURADAKİ EVLET SAHİBİ OLMAK İÇİN YANIP TUTUŞAN TÜM ANNELERİN ALLAH TEZ ZAMANDA KUCAĞINI DOLDURSUN.
sizinde ilk bebekmi olcakBU ARADA 5 GÜN KALDI KIZLAR HADİ BAKALIMİNŞALLAH HERKES HAMİLE KALSINNNNNN
TESTE SON 2 GÜNOFF BEKLE BEKLE ZAMAN DA GEÇMİYOR Kİ. BEN ŞİMDİ TEST ŞİPARİŞİ VERDİM NETTEN YARIN KARGODA PERŞEMBE ELİMDE OLUR İNŞ. EVDE İKİ TANE TEST GÖZÜME BAKIYOR YAP YAP DİYE
AMA HAYIR BEN BEKLİYORUM.
InsAllah hayrli haberler olsunBU ARADA 5 GÜN KALDI KIZLAR HADİ BAKALIMİNŞALLAH HERKES HAMİLE KALSINNNNNN
TESTE SON 2 GÜNOFF BEKLE BEKLE ZAMAN DA GEÇMİYOR Kİ. BEN ŞİMDİ TEST ŞİPARİŞİ VERDİM NETTEN YARIN KARGODA PERŞEMBE ELİMDE OLUR İNŞ. EVDE İKİ TANE TEST GÖZÜME BAKIYOR YAP YAP DİYE
Adetinize mi 5 gün kaldıBU ARADA 5 GÜN KALDI KIZLAR HADİ BAKALIMİNŞALLAH HERKES HAMİLE KALSINNNNNN
Merhaba hsg bana da dr önerdi korkudan cektiremedim ama bende çekicem bu ay muhtemelen. Nezaman en uygun çekilme zamanı bilginiz varmı adetten nekadar sonra?Benim de Bat 13 Ocak 7. ayım denemedeki ama bu ay da ümidim yok maalesef. 13'ünde adet olursam eşim teste girecek adet bitimi de ben hsg çekineceğim artık![]()
Merhaba hsg bana da dr önerdi korkudan cektiremedim ama bende çekicem bu ay muhtemelen. Nezaman en uygun çekilme zamanı bilginiz varmı adetten nekadar sonra?
Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlıklı gebe kalırsınız. Nekadar sürüyor hsg çekimi ve tam olarak mi uyutuldunuz yoksa hafif bi sersemlik gibimi ?Regl bittikten sonra 2.gün çekildim ben korkmanı gerektirecek bir durum yok inanki ben anestezili yaptırmıştım ama boş yere anestezi aldığımı düşünüyorum normal doğum yapan biri olarak yani o acıyıda gördüm.. bende 2. Çocuk için 1yılı aşkındır uğraşıyorum ilk gebeliğimde direk hamile kalmıştım bu defa olmadı nasip bakalım bekliyorum geçen ayda ağır bir grip atlattım olan antibiyotiği kullandım ama vücudun iltihap dolmuş dedi doktor oda etkiledi belki gebe kalmama diye düşünüyorum
Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlıklı gebe kalırsınız. Nekadar sürüyor hsg çekimi ve tam olarak mi uyutuldunuz yoksa hafif bi sersemlik gibimi ?
Merhaba hsg bana da dr önerdi korkudan cektiremedim ama bende çekicem bu ay muhtemelen. Nezaman en uygun çekilme zamanı bilginiz varmı adetten nekadar sonra?
merhaba bayanlar benimde bat 18 ocak bende heyecanla umutla, sabırsızlıkla, beklemekteyim. Umarım Rabbim hepimizin yüzünü güldürür
yok canım benim 2. olacak. ilki de çok uzun zaman sonra oldu 15-18 ay falan denedik sonra geldi sıpa. şimdi 1 yıldır da ikinci için uğraşıyorum olmuyor yine daha öceden düşük ve kimyasalım var.sizinde ilk bebekmi olcak
evet canım haftaya pazar 13 ocak adet tarihi ama inşallah olmayız.Adetinize mi 5 gün kaldı
daha da doğrusu adetlerim günü gününe hiç değildir, 13 kasım / 18 aralık ta olmuştum, şimdi de 18 i baz alıyorumBenim de 18 ile 21 arası.. nasip bakalım
BEN İLK ÇOCUKTAN ÖNCE ÇEKTİRMİŞTİM. BİRAZ AĞRI OLDU SONRADAN DA KANAMA OLDU HATTA. ERTESİ AY HAMİLE KALDIM. ŞİMDİ 5 YAŞINDA.Merhaba hsg bana da dr önerdi korkudan cektiremedim ama bende çekicem bu ay muhtemelen. Nezaman en uygun çekilme zamanı bilginiz varmı adetten nekadar sonra?