Gebeliğe Hazırlık Batı 13 ocak olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
mrb canım ben dün silik testten sonra birşey yapmadım henüz ama cok belirtim var.
göğüs uclarm sızlıyor kasıklarımda bıçak gibi saplanıyor idrarda koku var.
ama ya üşüttüm yada bebiş var.
bi diyorum yarın 2 gün kalmış olcak sabah test yapim koyulaşmışmı diye bakim diyorum bide diyorum çıkışta özele kan verim en net sonuç olsun diyorum.
eğer beta çok çok düşükse oturur paşa paşa adet olmayı beklerim..
sence napim ya
Sizin sonucunuzu bende çok merak ediyorum inşallah vardır bebis yerinizde olsaydım silik çizgiyi bi kere gördüm ya testi ertesi gün tekrar yapardım. Ama dediğiniz gibi kan testi gsrantı sonuç eğer pozitifse ki insAllah öyledir belirtileri ve kaç gün sonra test yaptığınızı bizlere tekrar yazarsanız sevinirim :)

MERHABALAR HANIMLAR CANLAR:dondurma: 6 GÜN KALDI? ÜÇ GÜN SONRA TEST YAPACAĞIM YANİ PERŞEMBE GÜNÜ.:oops: SABREDEBİLİRSEM TABİ.
SİZLER NE DURUMDASINIZ BENDE BELİRTİ FALAN YOK. TABİ ÇOK AŞIRI ÜŞÜMEK BELİRTİ SAYILIRSA O VAR. ODA HAVALARDANDIR:KK48: DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
Geçen aya bakarak bende bu ay hiç belirti yok sayılır sanirim geçen ay kendimi çok odaklamis ve kaptırmışım. Göğüs hassasoyetim uçlarında acı var kasık batma larim vardı o da geçti sanırım üşütmüstüm vede galiba adet olacağım ufaktan sivilce başladi :(( bat 15 ocak son 8 gün

Sizin sonucunuzu bende çok merak ediyorum inşallah vardır bebis yerinizde olsaydım silik çizgiyi bi kere gördüm ya testi ertesi gün tekrar yapardım. Ama dediğiniz gibi kan testi gsrantı sonuç eğer pozitifse ki insAllah öyledir belirtileri ve kaç gün sonra test yaptığınızı bizlere tekrar yazarsanız sevinirim :)
Yaptrdm kan sonuç 12,2 canım
Bata 3 var
Muhtemelen adet olcam.
Şimdi arayıp öğrendim sonucu

Yaptrdm kan sonuç 12,2 canım
Bata 3 var
Muhtemelen adet olcam.
Şimdi arayıp öğrendim sonucu
Bat 3 güne göre değer iyi bnce ki 5 ve üzeri degeri hamile olarak kabul ediyorlar geç oluşmuş olabilir bence tekrarlayın 2 gün sonra iki katına çıkar belki değer. Arkadasimin bata bi hafta kala 7 ydi değerı şu anda kaç ay oldu hatirlayamadim ama hamile cinsiyet öğreneceklerdi en son

Bat 3 güne göre değer iyi bnce ki 5 ve üzeri degeri hamile olarak kabul ediyorlar geç oluşmuş olabilir bence tekrarlayın 2 gün sonra iki katına çıkar belki değer. Arkadasimin bata bi hafta kala 7 ydi değerı şu anda kaç ay oldu hatirlayamadim ama hamile cinsiyet öğreneceklerdi en son
Sanmam canım ama yinede allah bilir ama öyle bişi olursa haber veririrm size:)

Sanmam canım yükselceğini doktora göstermedim ama allah bilir bakalın ama bence adet olcam
aa cok sasirdim boyle dusunmene canim gebesin betahcg oyle yuksek olmaz 1 veya 2 olur 5 ve ustu hamiledir kimyasal olup olmadigini anlaman icin 2 gun sonra kan ver banada dua et hamilelrrin duasi kabul olur:)

aa cok sasirdim boyle dusunmene canim gebesin betahcg oyle yuksek olmaz 1 veya 2 olur 5 ve ustu hamiledir kimyasal olup olmadigini anlaman icin 2 gun sonra kan ver banada dua et hamilelrrin duasi kabul olur:)
Canm benim hiç umudum yok çnkü 2 kere falan kimyasal geçirdim.
Hatta düşünmeye başladım adetin 3. Günü testler yapıyolarya bazı. O güne randevu alırım falan diye.
Ama yinede sana dua ediyim inşallah sen ve tüm burdaki isteyenler hamiledir.

Hatta düşünmeye başladım adetin 3. Günü testler yapıyolarya bazı. O güne randevu alırım falan diye.
Adetliyken hormona bakıyorlar canım umitlenme tabi adetine daha var ama gelmezse tahlili tekrarla derim var diyebilecek kadar yüksek de değil değerin yok diyecek kadar düşukte arada bence yükselir ins

Geçen aya bakarak bende bu ay hiç belirti yok sayılır sanirim geçen ay kendimi çok odaklamis ve kaptırmışım. Göğüs hassasoyetim uçlarında acı var kasık batma larim vardı o da geçti sanırım üşütmüstüm vede galiba adet olacağım ufaktan sivilce başladi :KK43:( bat 15 ocak son 8 gün
ahh o sivilciler:sinirli:

BENCE GAYET DE YÜKSELECEK BU BEBİŞE GÜVEN DERİM:emir_bebek:

Back