- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
amin canim, ne güzel söyledin öyle. rabbim bana bu sevinci ins bu ay yasatir, evlat sahibi olmayi cok istiyorum.Bu seferdr böyle şaşırtır guzel haberler alirsn insAllah cnm sonucta her hamilrlik aynı olmuyot
aminn insallah canim, insallah! bol bol dua edelimÖyle tabiki canım. Herbirimizin sevinelim inşAllah.
amin canim, ne güzel söyledin öyle. rabbim bana bu sevinci ins bu ay yasatir, evlat sahibi olmayi cok istiyorum.
Rabbim tum isteyenlerin yuzunu güldürsün insAllahaminn insallah canim, insallah! bol bol dua edelim
aminn insallah canim, insallah! bol bol dua edelim
Rabbim tum isteyenlerin yuzunu güldürsün insAllah
bende hep öyle dua ediyorum canim, rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah!Her zaman dualarımdasıniz canm ismen olmasa da isteyen, dileyen sayfadaki arkadaşlar diye. :)
aminn insallah, birbirimizi durumumuzdan haberdar edelim.Rabbim tum isteyenlerin yuzunu güldürsün insAllah
bende hep öyle dua ediyorum canim, rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah!
Ins cnm guzel haberlerle bildiririzaminn insallah, birbirimizi durumumuzdan haberdar edelim.
Persembe bende test yapmayı düşünüyorum cnm ins guzel haberler aliriz.. Bas agrisi arada karin ve kasiklarima saniyelik batmalar oluyor ve usume bende de var sayilirsaMERHABALAR HANIMLAR CANLAR6 GÜN KALDI? ÜÇ GÜN SONRA TEST YAPACAĞIM YANİ PERŞEMBE GÜNÜ. SABREDEBİLİRSEM TABİ.
SİZLER NE DURUMDASINIZ BENDE BELİRTİ FALAN YOK. TABİ ÇOK AŞIRI ÜŞÜMEK BELİRTİ SAYILIRSA O VAR. ODA HAVALARDANDIRDİYE DÜŞÜNÜYORUM.
Hakknda hayrlisi Rabbim hic beklemedgn anda mutlu habrri aldirir insAllah bnm esimde 18 ocakta test yaptrcam sipermiogrami diorsun snrmBenim de Bat 13 Ocak 7. ayım denemedeki ama bu ay da ümidim yok maalesef. 13'ünde adet olursam eşim teste girecek adet bitimi de ben hsg çekineceğim artık
Hakknda hayrlisi Rabbim hic beklemedgn anda mutlu habrri aldirir insAllah bnm esimde 18 ocakta test yaptrcam sipermiogrami diorsun snrm
Amin insAllah yok cnm cektrmedim doktor mu dedi hsgyi bana hic demediler ne ozeldeki ne devlettekiAmin inşallahEvet o testi diyorum ürolojiye gidecek bakalım hayırlı haberler olsun hepimize.Sen hsg çektirdin mi ?
Amin insAllah yok cnm cektrmedim doktor mu dedi hsgyi bana hic demediler ne ozeldeki ne devletteki
Himmm bana demedi bisey sperm testini biz istedik hatta aklmzda bulunsun die bende de yumurtaliklarda poliskistik gorunumu var dedi doktor bu ay inofolik combi kullandm bklm.. Polip neymişEvet bu ay da deneyin olmazsa eşin test yaptırsın sonra sen hsg çektirirsin dedi. Benim adetlerim düzenlidir ultrasonda da 6mm polip çıktı ama engel değil dedi
mrb canım ben dün silik testten sonra birşey yapmadım henüz ama cok belirtim var.MERHABALAR HANIMLAR CANLAR6 GÜN KALDI? ÜÇ GÜN SONRA TEST YAPACAĞIM YANİ PERŞEMBE GÜNÜ. SABREDEBİLİRSEM TABİ.
SİZLER NE DURUMDASINIZ BENDE BELİRTİ FALAN YOK. TABİ ÇOK AŞIRI ÜŞÜMEK BELİRTİ SAYILIRSA O VAR. ODA HAVALARDANDIRDİYE DÜŞÜNÜYORUM.
Bence kesin sonuc kan cnmmrb canım ben dün silik testten sonra birşey yapmadım henüz ama cok belirtim var.
göğüs uclarm sızlıyor kasıklarımda bıçak gibi saplanıyor idrarda koku var.
ama ya üşüttüm yada bebiş var.
bi diyorum yarın 2 gün kalmış olcak sabah test yapim koyulaşmışmı diye bakim diyorum bide diyorum çıkışta özele kan verim en net sonuç olsun diyorum.
eğer beta çok çok düşükse oturur paşa paşa adet olmayı beklerim..
sence napim ya
bakalım çıkışta hava cok soğuk olmazsa gidip kan vercem :)Bence kesin sonuc kan cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?