Gebeliğe Hazırlık Batı 13 ocak olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
MERHABALAR HANIMLAR CANLAR:dondurma: 6 GÜN KALDI? ÜÇ GÜN SONRA TEST YAPACAĞIM YANİ PERŞEMBE GÜNÜ.:oops: SABREDEBİLİRSEM TABİ.
SİZLER NE DURUMDASINIZ BENDE BELİRTİ FALAN YOK. TABİ ÇOK AŞIRI ÜŞÜMEK BELİRTİ SAYILIRSA O VAR. ODA HAVALARDANDIR:KK48: DİYE DÜŞÜNÜYORUM.

MERHABALAR HANIMLAR CANLAR:dondurma: 6 GÜN KALDI? ÜÇ GÜN SONRA TEST YAPACAĞIM YANİ PERŞEMBE GÜNÜ.:oops: SABREDEBİLİRSEM TABİ.
SİZLER NE DURUMDASINIZ BENDE BELİRTİ FALAN YOK. TABİ ÇOK AŞIRI ÜŞÜMEK BELİRTİ SAYILIRSA O VAR. ODA HAVALARDANDIR:KK48: DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
Persembe bende test yapmayı düşünüyorum cnm ins guzel haberler aliriz.. Bas agrisi arada karin ve kasiklarima saniyelik batmalar oluyor ve usume bende de var sayilirsa :D hayrli haberler alirz insAllah

Benim de Bat 13 Ocak 7. ayım denemedeki ama bu ay da ümidim yok maalesef. 13'ünde adet olursam eşim teste girecek adet bitimi de ben hsg çekineceğim artık :KK43:
Hakknda hayrlisi Rabbim hic beklemedgn anda mutlu habrri aldirir insAllah bnm esimde 18 ocakta test yaptrcam sipermiogrami diorsun snrm

Evet bu ay da deneyin olmazsa eşin test yaptırsın sonra sen hsg çektirirsin dedi. Benim adetlerim düzenlidir ultrasonda da 6mm polip çıktı ama engel değil dedi
Himmm bana demedi bisey sperm testini biz istedik hatta aklmzda bulunsun die bende de yumurtaliklarda poliskistik gorunumu var dedi doktor bu ay inofolik combi kullandm bklm.. Polip neymiş

mrb canım ben dün silik testten sonra birşey yapmadım henüz ama cok belirtim var.
göğüs uclarm sızlıyor kasıklarımda bıçak gibi saplanıyor idrarda koku var.
ama ya üşüttüm yada bebiş var.
bi diyorum yarın 2 gün kalmış olcak sabah test yapim koyulaşmışmı diye bakim diyorum bide diyorum çıkışta özele kan verim en net sonuç olsun diyorum.
eğer beta çok çok düşükse oturur paşa paşa adet olmayı beklerim..
sence napim ya

mrb canım ben dün silik testten sonra birşey yapmadım henüz ama cok belirtim var.
göğüs uclarm sızlıyor kasıklarımda bıçak gibi saplanıyor idrarda koku var.
ama ya üşüttüm yada bebiş var.
bi diyorum yarın 2 gün kalmış olcak sabah test yapim koyulaşmışmı diye bakim diyorum bide diyorum çıkışta özele kan verim en net sonuç olsun diyorum.
eğer beta çok çok düşükse oturur paşa paşa adet olmayı beklerim..
sence napim ya
Bence kesin sonuc kan cnm

Back