- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 30
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
Hg cnm seninde yaklaşmış ins hayirlo haberler alirix hrpimiz
Kızlar ovulasyondan kaç gün sonra idrar testi yapmalıyız
Surekli duamdasnz cnm insAllah gzel habrrler alicaz7 Ocak, bugün yani agrım var henüz gelen yok. Dua edin nolur kırmızıları görmeyimde gebelikte pozitif göreyim aminn. :)
Günaydın kızlar demin tuvalete gittim kremsi sulu akintim var bata son 6 gün.. Kasik karin ağrısı sıfır göğüs agrim oluyordu adet öncesi o yok sadece biraz göğüs uçlarım acıyor dün baktım baya damar vardı ama belirti saymıyorum hafif şişlik hissediyorum.. Bat ağrısı aynen devam bel agrim var sac diplerim ağrıyor gibi acıyor dokununca kaşınıyor yaglanma oluyor hemen hem üşüme hem ateş basmasi var halsizlik.. Bütün belirtiler burda dursun bklm sonucu merakla bekliyorum tutma ihtimali olan son ilişki 29 Aralık
Surekli duamdasnz cnm insAllah gzel habrrler alicaz
Vala cnm bnmde bu ay farkli seyler var ama ins guzel olur sonu persembe dışarı cikicam o zmn bi test alir yaparim snrm artk bendrinşAllah vardır tutmuştur canım. Adet belirtisi ile benzer belirtiler olduğunu söyleyen çok kişi var hayırlısı. Benimde bugün yarın adet zamanım, ağrım da var ama göğüslerim geçen aylar gibi hassas değil. Cuma günü test denedim negatifi görünce beklemek istiyorum. Yumurtlama 23 Aralıkti.
Vala cnm bnmde bu ay farkli seyler var ama ins guzel olur sonu persembe dışarı cikicam o zmn bi test alir yaparim snrm artk bendr
Amin insAllahinşAllahhh inşAllahh ya Rabbim duysun sesimizi kabul etsin duamızı melekler göndersin bizlere insAllah :)
Kizlar merhaba,
aceba gebelikte hic belirti olmadan, kasik agrisi vs, hamile kaldiginizi ögrenenler varmi aramizda?
Tecrüblerinizi veya düsüncelerinizi benimle paylasirsaniz sevinirim.
daha önce yaptirmis oldugum asilamada, kasik batmalarim olmustu ve hamile kalmistim. malesef düsük yasadim. bu sefer hic kasik agrim yok, aceba tutmadimi diye üzülüyorum
asilamam 31. aralikta yapildi, insallah yeni yil hediyesi olur bebegim bize.
ayy keske, rabbim hepimize en kisa zamanda hayirli, saglikli sihatli evlatlar nasip eder insallah! daha önce bende bicak saplanir gibi agrilarim olmustu, 1-2 saniyelik siddetli kasik batmalari. Rahmin etrafindaki baglar gerildigi icin agriya neden oluyormus. özellikle ayaga kalkarken, yatakta saga-sola dönerken, ani hareketlerde. ama bu sefer dedigim gibi belirtim cok olmadigi icin, biraz umutsuzluga kapiliyorum. rabbim yüzümüze baksin insallah. sende durum nedir?Aşılama sonrasını öncesini çok bilmiyorum ama normalde hiç belirti olmadan da hamile olduğunu öğrenen arkadaşlarım oldu canm. inşAllah güzel sonuçlar alır, bize de iletirsin canım.
Arkadaşın dediği gibi aşılama evresini bilmiyorum ama belirti olmadan da hamile olduğunu öğrenenler varKizlar merhaba,
aceba gebelikte hic belirti olmadan, kasik agrisi vs, hamile kaldiginizi ögrenenler varmi aramizda?
Tecrüblerinizi veya düsüncelerinizi benimle paylasirsaniz sevinirim.
daha önce yaptirmis oldugum asilamada, kasik batmalarim olmustu ve hamile kalmistim. malesef düsük yasadim. bu sefer hic kasik agrim yok, aceba tutmadimi diye üzülüyorum
asilamam 31. aralikta yapildi, insallah yeni yil hediyesi olur bebegim bize.
tsk ederim cevaplariniz icin kizlar. bakalim bekleyip görecegiz, son bir kac gün insallah.Arkadaşın dediği gibi aşılama evresini bilmiyorum ama belirti olmadan da hamile olduğunu öğrenenler var
Ne zmn belli olcak sonuctsk ederim cevaplariniz icin kizlar. bakalim bekleyip görecegiz, son bir kac gün insallah.
ayy keske, rabbim hepimize en kisa zamanda hayirli, saglikli sihatli evlatlar nasip eder insallah! daha önce bende bicak saplanir gibi agrilarim olmustu, 1-2 saniyelik siddetli kasik batmalari. Rahmin etrafindaki baglar gerildigi icin agriya neden oluyormus. özellikle ayaga kalkarken, yatakta saga-sola dönerken, ani hareketlerde. ama bu sefer dedigim gibi belirtim cok olmadigi icin, biraz umutsuzluga kapiliyorum. rabbim yüzümüze baksin insallah. sende durum nedir?
bu haftasonu gen gec belli olur kan testi yaptirirsam. gecen sefer 10.günü kan testinde ögrenmistim, yani 3 gün sonra. ama gecen sefer belirtilerim vardi ve sanki emindim cikacagindan, hissettim resmen. vucudumda bir anormallik olmustu.Ne zmn belli olcak sonuc
aminn canim, insallah! tabiki rabbimden umudumuzu asla kesmiyecegiz, biliyorumki bizlerede nasip olacaktir. hayirla hamile kalip kucagimiza alacagiz allahin izniyle. biz yeterki mücadelemizi yapalim, elimizden gelenin fazlasini yapalim.Aminn csnım inşAllah Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin, nasip ettiklerini sağlıkla kucağına almayı, kucağına alanı da sağlıkla hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin. Bende 23 Aralıkta yumurtlama olmuştu Cuma günü yumurtlamadan sonra 14. gündü test denedim ama negatif.. Bat 7 8 Ocak, ağrım var ama insAllah bebiş ağrısıdır umudum olmasa da Allahtan umut kesilmez deyip duamı ediyorum bekliyorum bakalım.
Bu seferdr böyle şaşırtır guzel haberler alirsn insAllah cnm sonucta her hamilrlik aynı olmuyotbu haftasonu gen gec belli olur kan testi yaptirirsam. gecen sefer 10.günü kan testinde ögrenmistim, yani 3 gün sonra. ama gecen sefer belirtilerim vardi ve sanki emindim cikacagindan, hissettim resmen. vucudumda bir anormallik olmustu.
aminn canim, insallah! tabiki rabbimden umudumuzu asla kesmiyecegiz, biliyorumki bizlerede nasip olacaktir. hayirla hamile kalip kucagimiza alacagiz allahin izniyle. biz yeterki mücadelemizi yapalim, elimizden gelenin fazlasini yapalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?