Batangemi.com magdurlari buraya!!!

ELAPIDAE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2011
207
7
Kizlar sakin batangemi.com dan alisveris yapmayin..

Bende batangemi magduruyum... Sitelerindeki resimlerle alakasiz urun yolladilar. Ustelik hasarli geldi, iade etmek istedim. Web sitelerinde; kendilerinden kaynaklanan yada hasarli urun gonderimlerinde kargoyu onlarin odeyecegi yaziyor fakat odemediler. Kargo parasini vererek urunleri yolladim. Kargo ellerine ulasmis fakat icinde faturamin olmadigini soyleyerek para iademi yapamayacaklarini soylediler.. (halbuki faturayi koymustum kargo paketinin icine) , Ustelik telefondaki kiz gayet lakayt bir bicimde bana bilincsiz bir tuketicisin gibi cumleler kurdu . asla tavsiye etmiyorum bu siteyi, zaten sikayet var vebenzeri sitelerde yiginla onlarin para iadesi yapmadigina ve sitelerindeki resimlerle alakasiz urun gonderdigine dair sikayet var.

bu tip siteler hiç denetlenmiyor mu acaba? tüketici haklarıyla ilgili mercilere şikayet falan etseniz ?

Bende batangemi magduruyum... Sitelerindeki resimlerle alakasiz urun yolladilar. Ustelik hasarli geldi, iade etmek istedim. Web sitelerinde; kendilerinden kaynaklanan yada hasarli urun gonderimlerinde kargoyu onlarin odeyecegi yaziyor fakat odemediler. Kargo parasini vererek urunleri yolladim. Kargo ellerine ulasmis fakat icinde faturamin olmadigini soyleyerek para iademi yapamayacaklarini soylediler.. (halbuki faturayi koymustum kargo paketinin icine) , Ustelik telefondaki kiz gayet lakayt bir bicimde bana bilincsiz bir tuketicisin gibi cumleler kurdu . asla tavsiye etmiyorum bu siteyi, zaten sikayet var vebenzeri sitelerde yiginla onlarin para iadesi yapmadigina ve sitelerindeki resimlerle alakasiz urun gonderdigine dair sikayet var.

merhaba,
bende oradan alışveriş yaptım,ürün geldi ama kaçgün sonra,arayıp ürün neden gelmedi dediğim zaman,stoklarda yok dediler, yarın gelicek hemen kargolayacağız dediler.bende madem stoklarınızda yok neden hala satıyorsunuz,stoklarda olmadığına dair hiç bir ibare yok dedim.
aradan kaç gün geçtii,ses yok, üründe yok ortada.aradım bir hışımla dedim böyle böyle dediniz nerde benim ürün?
size öyle dememişlerdir,arkadaş size öyle bilgi vermez,falan fişman.bana bakın size dava açıcam,nereye gitmem gerekiyorsa oraya gidicem, ben yalanmı söylüyorum dedim...
ses kayıtlarını dinlersiniz,dedim,çemkirdim biraz.ürün zorla geldi..hiç iyi bir yer değil!
canım faturaların fotokopisini çekseydin ama nerden aklına gelicek işte,umarım yüklü alışverişin yoktur.
bence en yakın,tüketici derneğine git,ürün aldıktan sonra mail adresine siperiş bilgin vs vs,mail gelmiştir,onun çıktısnı al ve git...
cok aptal bi site..

bu tip siteler hiç denetlenmiyor mu acaba? tüketici haklarıyla ilgili mercilere şikayet falan etseniz ?

gerekli yerlere email attim zaten canim.. kaymakamliga vs. gidip dilekce vermek gerekiyor ama buna vaktim yok..Vallaa benden sizi uyarmasi :) herkes alisveris oncesi arastirsin firmalari googledan ve benim durumuma dusmesin.

merhaba,
bende oradan alışveriş yaptım,ürün geldi ama kaçgün sonra,arayıp ürün neden gelmedi dediğim zaman,stoklarda yok dediler, yarın gelicek hemen kargolayacağız dediler.bende madem stoklarınızda yok neden hala satıyorsunuz,stoklarda olmadığına dair hiç bir ibare yok dedim.
aradan kaç gün geçtii,ses yok, üründe yok ortada.aradım bir hışımla dedim böyle böyle dediniz nerde benim ürün?
size öyle dememişlerdir,arkadaş size öyle bilgi vermez,falan fişman.bana bakın size dava açıcam,nereye gitmem gerekiyorsa oraya gidicem, ben yalanmı söylüyorum dedim...
ses kayıtlarını dinlersiniz,dedim,çemkirdim biraz.ürün zorla geldi..hiç iyi bir yer değil!
canım faturaların fotokopisini çekseydin ama nerden aklına gelicek işte,umarım yüklü alışverişin yoktur.
bence en yakın,tüketici derneğine git,ürün aldıktan sonra mail adresine siperiş bilgin vs vs,mail gelmiştir,onun çıktısnı al ve git...
cok aptal bi site..

Ya canim tam faturayi koyarken kargo posetine kargo gorevlisi isterseniz fotokopi cekin ne olur ne olmaz dedi adamin icine dogmus:)) bende cektim ama yazilar cikmadi. Sonra adami bekletmeyim diye bosver bi sorun cikmaz heralde dedim.(Sonucta baska sitelere iademde sorun yasamadim daha once) Ve faturayi kargo posetinin icine koydum. Kesinlikle faturam paketin icindeydi ama yok diyolar ve para iadesi yapmiyorlar. Zaten fatura olsaydi bile bisey degismeyecekti diye dusunuyorum cunku netten arastirdigima gore para iadesi yapmiyormus bu firma. Neyse Allahtan cok yuklu degildi alisverisim ama ne olursa olsun bi musteri bu sekilde magdur edilmemeli. dikkatli olun sizde.. Tuketici dernegine vs. gitmeye vaktim yok canim, ama zaten hep usenip uzerinde durmadigimizdan bu tarz kalite anlayisi sifir firmalara prim veriyoruz..

Kargo posetimin icinde fatura olmadigi soylenerek(ki kesinlikle kargo posetinin icine koydum ben faturayi) para iadem yerine bozuk urunlerini yollacaklardi hala bekliyorum. Mail attim sitelerine yollasinlar diye kimse donus yapmiyor. Amacim o hasarli urunleri kullanmak degil zaten kullanilamaycak durumdalar ama o firmada kalmasini istemiyorum sonucta baska bir musteriye yollayip para kazanacaklar.

Dikkatli olun kizlar, netten alisveris yaparken iyice arastirin siteleri. Ama ben bir cok siteden alisveris yapiyorum hicbirinde boyle problem yasamadim. Bide telefonda saygisiz saygisiz konusuyolar. benden uyarmasi....

Evet kızlar bende mağdurlarından biriyim.Sakın siz siz olun bu siteden alışveriş yapmayın.Şikayetvar.com sitesindede yığınla şikayetleri var.Ordaki şikayetleri kaldırmak için üyeleri tehdit bile ediyorlarmış.Önce güzellikler hediye ürün gönderelim kaldırın diyorlarmış sonrasındada tehdit yüz yüze görüşme isteği falan oluyormuş.Mesala bir üye sahtekar firma demiş yüz yüze görüşelim adresinizde olun bakalım bunları yüzüme karşıada söyleyebilecekmisiniz falan gibisinden yorumlarda bulunmuş.Aman dikkat edin sakın bulaşmayın.

Bu konuşmlarıda batangemi.com şikayet yazdıktan sonra 3.sıradaki hakan karacanın sitesinde okuyabilirsiniz.Dikkatli olmanız için bunları söylüyorum size.

Canım onlar hikaye ya.Düzenbaz site oldukları için ondan öyle diyorlar daha ne yalanları var bir bilsen ? 1 saattir firmayı araştırdım tam bir keleş site.Alacakları net üzerinden uyarmak gerekli.

Evet kızlar bende mağdurlarından biriyim.Sakın siz siz olun bu siteden alışveriş yapmayın.Şikayetvar.com sitesindede yığınla şikayetleri var.Ordaki şikayetleri kaldırmak için üyeleri tehdit bile ediyorlarmış.Önce güzellikler hediye ürün gönderelim kaldırın diyorlarmış sonrasındada tehdit yüz yüze görüşme isteği falan oluyormuş.Mesala bir üye sahtekar firma demiş yüz yüze görüşelim adresinizde olun bakalım bunları yüzüme karşıada söyleyebilecekmisiniz falan gibisinden yorumlarda bulunmuş.Aman dikkat edin sakın bulaşmayın.

Bu konuşmlarıda batangemi.com şikayet yazdıktan sonra 3.sıradaki hakan karacanın sitesinde okuyabilirsiniz.Dikkatli olmanız için bunları söylüyorum size.

evet canim bende okudum o sitede yazilanlari... benide aradilar hesabiniza paranizi yatirdik size hediyede yollayacagiz sikayet.var dan sikayetinizi kaldirin dediler.. Bende zaten yapmaniz gereken hesabima parayi yatirmakti, olmasi gerekeni yaptiniz siz dedim. Sikayetimi kaldirmam ama yorum olarak parami yatirdiginizi yazarim dedim...ama hesabimi kontrol ettigimde para yoktu!! bide utanmadan paranizi yatirdik sikayetinizi silin diyolar...

yok yaa 2-3 kati para vereceksin magazadan alacaksin, vip dukkandan 70 tl ye 2 elbise siparisi verdim bugun bi geldiler ikiside benim siparis verdigim elbiselerle alakasiz elbiseler!!

Canım onlar hikaye ya.Düzenbaz site oldukları için ondan öyle diyorlar daha ne yalanları var bir bilsen ? 1 saattir firmayı araştırdım tam bir keleş site.Alacakları net üzerinden uyarmak gerekli.

aynen canim uyarmak lazim... yazik yaa nasil bogazlarindan geciyor o paralar

X