Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha 5 gün önce yumurtlamışsın. Belirti aramak için çok erken. Belki kasık ağrısı olabilir ama o hamilelikte de oluyor normalde de oluyor ayırt edici değil.Kızlar çok bi çok sabırsızım ama benim o ilk belirtilerim gitti sadece çok hafif kasıklar ağrıyor olmadı sanırsam yine sizde durum neRabbim umudumuzu yeşertsin inşallah
Ah canım ah nasıl sabırsızm bi bilsen Rabbim kimseyi bekletmesin böyleDaha 5 gün önce yumurtlamışsın. Belirti aramak için çok erken. Belki kasık ağrısı olabilir ama o hamilelikte de oluyor normalde de oluyor ayırt edici değil.
Arkadaşlar BAT neAh canım ah nasıl sabırsızm bi bilsen Rabbim kimseyi bekletmesin böyle![]()
Bi sonra ki adet tarihin kuzumArkadaşlar BAT ne
İnşallah beklediğine değer bi an önce.Ah canım ah nasıl sabırsızm bi bilsen Rabbim kimseyi bekletmesin böyle![]()
Beklenen Adet Tarihi.Arkadaşlar BAT ne
benim de 4 gunum kaldi adet olacakmisim gibi sancim varKızlar çok bi çok sabırsızım ama benim o ilk belirtilerim gitti sadece çok hafif kasıklar ağrıyor olmadı sanırsam yine sizde durum neRabbim umudumuzu yeşertsin inşallah
Ben 12 hafta oldum hala adet sancım var. Şu anda da baya kötüyüm. Hamilelik oluşunca her adet gününüzde adet sancısı çekeceksiniz yapacak bişey yok. Göğüs hassasiyeti de herkeste aynı zamanda başlamıyor bende BAT geçtikten sonra başladı. Öncesinde hiç olmadı. Normalde de olmazdı adet zamanımdan önce. Bi de herkesin belirtileri farklı oluyor. Kıyaslamakta çok doğru değil.benim de 4 gunum kaldi adet olacakmisim gibi sancim var
2 gun once batmalarim oluyodu artik yok
goguslerde hassasiyet yok olmadida
yine olmadi sanirim
beklemek gercekten cok zor
valla icime su serptin canim benim ♡Ben 12 hafta oldum hala adet sancım var. Şu anda da baya kötüyüm. Hamilelik oluşunca her adet gününüzde adet sancısı çekeceksiniz yapacak bişey yok. Göğüs hassasiyeti de herkeste aynı zamanda başlamıyor bende BAT geçtikten sonra başladı. Öncesinde hiç olmadı. Normalde de olmazdı adet zamanımdan önce. Bi de herkesin belirtileri farklı oluyor. Kıyaslamakta çok doğru değil.
İnşallah olumlu sonuç alırsın canım hayırlısıyla.valla icime su serptin canim benim ♡
ama umutsuzlugumun sebebi pko benim 3 yildir olmuyo cocugum 2 asilama yaptirdim negatif
nedense bu ay icimde bi umut var
tesekkur ederim canim iyi dileklerin icin ♡İnşallah olumlu sonuç alırsın canım hayırlısıyla.
Canım benimde kasık ağrım var hafif çok değil tedirgin oluyorum genelde oluyor mu ağrı tüp bebek olduğu için daha çok tedirgin oluyorumDaha 5 gün önce yumurtlamışsın. Belirti aramak için çok erken. Belki kasık ağrısı olabilir ama o hamilelikte de oluyor normalde de oluyor ayırt edici değil.
Bende adet olacağım zamanda oldu. Hamile olduğum ayda da oldu. Ama hamilelikte ki tek fark batmalar oldu bi kaç gün.Canım benimde kasık ağrım var hafif çok değil tedirgin oluyorum genelde oluyor mu ağrı tüp bebek olduğu için daha çok tedirgin oluyorum
canim o batmalar ne zamn oldu tm olarak ve baska belirtin oldumuBende adet olacağım zamanda oldu. Hamile olduğum ayda da oldu. Ama hamilelikte ki tek fark batmalar oldu bi kaç gün.
Canım benim 7nisan norlmalde ama test günüm 3nisandı yarın merkezimi arıycam ama çok erken test yaptırdım o yüzden çekiniyorum :) 6.günde öğrendim benBende adet olacağım zamanda oldu. Hamile olduğum ayda da oldu. Ama hamilelikte ki tek fark batmalar oldu bi kaç gün.
Yerleşme kanamam olduğu günlerde oldu. Yumurtlamadan 7 gün sonraydı 1-2 gün devam etti.canim o batmalar ne zamn oldu tm olarak ve baska belirtin oldumu
Çok erken olmuş gerçekten. Erken öğrenmekte iyi değil. Herşey yolunda mı sağlıklı mı diye yiyip bitiriyor insan kendini.Canım benim 7nisan norlmalde ama test günüm 3nisandı yarın merkezimi arıycam ama çok erken test yaptırdım o yüzden çekiniyorum :) 6.günde öğrendim ben
benim de 1 2 gun oldu gecti suan adetime 4 gun var sadece hafif bi kasık agrim varYerleşme kanamam olduğu günlerde oldu. Yumurtlamadan 7 gün sonraydı 1-2 gün devam etti.
Nasıl hemde anltamam elimde olsa saatlik kan vercemÇok erken olmuş gerçekten. Erken öğrenmekte iyi değil. Herşey yolunda mı sağlıklı mı diye yiyip bitiriyor insan kendini.