• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BATA SON 9 KALANLAR BELİRTİLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Minkkalpp

"İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm."
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2018
553
630
18
Kızlar çok bi çok sabırsızım ama benim o ilk belirtilerim gitti sadece çok hafif kasıklar ağrıyor olmadı sanırsam yine sizde durum ne :( Rabbim umudumuzu yeşertsin inşallah

Kızlar çok bi çok sabırsızım ama benim o ilk belirtilerim gitti sadece çok hafif kasıklar ağrıyor olmadı sanırsam yine sizde durum ne :KK43: Rabbim umudumuzu yeşertsin inşallah
Daha 5 gün önce yumurtlamışsın. Belirti aramak için çok erken. Belki kasık ağrısı olabilir ama o hamilelikte de oluyor normalde de oluyor ayırt edici değil.

Daha 5 gün önce yumurtlamışsın. Belirti aramak için çok erken. Belki kasık ağrısı olabilir ama o hamilelikte de oluyor normalde de oluyor ayırt edici değil.
Ah canım ah nasıl sabırsızm bi bilsen Rabbim kimseyi bekletmesin böyle :(

Kızlar çok bi çok sabırsızım ama benim o ilk belirtilerim gitti sadece çok hafif kasıklar ağrıyor olmadı sanırsam yine sizde durum ne :( Rabbim umudumuzu yeşertsin inşallah
benim de 4 gunum kaldi adet olacakmisim gibi sancim var
2 gun once batmalarim oluyodu artik yok
goguslerde hassasiyet yok olmadida
yine olmadi sanirim
beklemek gercekten cok zor

benim de 4 gunum kaldi adet olacakmisim gibi sancim var
2 gun once batmalarim oluyodu artik yok
goguslerde hassasiyet yok olmadida
yine olmadi sanirim
beklemek gercekten cok zor
Ben 12 hafta oldum hala adet sancım var. Şu anda da baya kötüyüm. Hamilelik oluşunca her adet gününüzde adet sancısı çekeceksiniz yapacak bişey yok. Göğüs hassasiyeti de herkeste aynı zamanda başlamıyor bende BAT geçtikten sonra başladı. Öncesinde hiç olmadı. Normalde de olmazdı adet zamanımdan önce. Bi de herkesin belirtileri farklı oluyor. Kıyaslamakta çok doğru değil.

Ben 12 hafta oldum hala adet sancım var. Şu anda da baya kötüyüm. Hamilelik oluşunca her adet gününüzde adet sancısı çekeceksiniz yapacak bişey yok. Göğüs hassasiyeti de herkeste aynı zamanda başlamıyor bende BAT geçtikten sonra başladı. Öncesinde hiç olmadı. Normalde de olmazdı adet zamanımdan önce. Bi de herkesin belirtileri farklı oluyor. Kıyaslamakta çok doğru değil.
valla icime su serptin canim benim ♡
ama umutsuzlugumun sebebi pko benim 3 yildir olmuyo cocugum 2 asilama yaptirdim negatif
nedense bu ay icimde bi umut var

valla icime su serptin canim benim ♡
ama umutsuzlugumun sebebi pko benim 3 yildir olmuyo cocugum 2 asilama yaptirdim negatif
nedense bu ay icimde bi umut var
İnşallah olumlu sonuç alırsın canım hayırlısıyla.

Canım benimde kasık ağrım var hafif çok değil tedirgin oluyorum genelde oluyor mu ağrı tüp bebek olduğu için daha çok tedirgin oluyorum

Canım benimde kasık ağrım var hafif çok değil tedirgin oluyorum genelde oluyor mu ağrı tüp bebek olduğu için daha çok tedirgin oluyorum
Bende adet olacağım zamanda oldu. Hamile olduğum ayda da oldu. Ama hamilelikte ki tek fark batmalar oldu bi kaç gün.

Bende adet olacağım zamanda oldu. Hamile olduğum ayda da oldu. Ama hamilelikte ki tek fark batmalar oldu bi kaç gün.
Canım benim 7nisan norlmalde ama test günüm 3nisandı yarın merkezimi arıycam ama çok erken test yaptırdım o yüzden çekiniyorum :) 6.günde öğrendim ben

Canım benim 7nisan norlmalde ama test günüm 3nisandı yarın merkezimi arıycam ama çok erken test yaptırdım o yüzden çekiniyorum :) 6.günde öğrendim ben
Çok erken olmuş gerçekten. Erken öğrenmekte iyi değil. Herşey yolunda mı sağlıklı mı diye yiyip bitiriyor insan kendini.

Back