hHayırlı ramazanlar hayırlı cumalar
inşallah hamilesindir belirtilerin baya var, test falan yaptın mı ?
Benimde 3 gün kaldı ama ben test yaptım negatifi gördüm oturdum aşağıya regl olmayı bekliyorum ve hiç belirtim yok.
maşallahhh bütün belirtileri yaşıyorsun
inşallah hamışsındır
h
Bi kez yaptim 6 gun kala basta hic cicgi cikmasi 4 saat sonra baktim silik cizgi vardi ama gecersizmis yarim saat sonrasi. Bence umudunu kesme gebelik testleri adet gecikmesi olduktan sonra kesib sonuc veriyormus oncesi pek güvenilir degil die biliyorum insallah hamilesindir tatlim
Amin canim benim Allah herkese nasip etsin insallah hamilesindirBende pek güvenmiyorum testlere aslinda ama bakalim bekliyelim görelim Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Size tavsiyem kendinizi dinlemeyin.
Geçen ay burada bir kaç arkadaş bat tarihimizi ve belirtilerimizi paylaştık.
Psikolojik olarak bir çok belirti yaşadık.
Kasık ağrısı bel sırt ağrısı vb. bir süru..
Hepsi psikolojik çıktı hepimiz regl olduk:)
Aşırı stres yaptık.. kendimizi hamile moduna soktuk. Olumsuz sonuçlanınca insan çok yıkılıyor..
Stres hamileliği engelliyor.. vücut kendini hamile sanıyor.. bu yüzden de gerçek hamileliğe izin vermiyor.
Inşallah hepimiz güzel haberler alırız
Bilmiyorum ki canım hiç test çalan yaptin miMerhaba kızlar 3 günüm var bu sabah kahvaltıdan sonra bi ateş basması bi terleme noluyo dedim adetim normalde 4 5 gün öne atardı bu ay 3 gün kaldı henüz gelmedi hiç bi sancım ağrımda yok sizce nedir
Yok canım hayal kırıklığı olur diye yapmadım bir de 3 gün var daha diyeBilmiyorum ki canım hiç test çalan yaptin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?