• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata son 4,3 gun kalanlar

Mihrapiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2018
159
70
48
33
Merhaba kizlar benim son 3 gun kaldi birlikte bekleyelim bibirimize dua edelim. Ramazan günü mübarek gün insallah hepimiz bu ay hamileyizdir sizde son gunlerde yaşanan belirtiler neler :KK55:
Mesela benim;
Yumurtlamadan sonraSag kasikta agri var
Bugun sola sanki bıçak saplar gibi bi kac kez ağrı girdi saniyelik
Gogsumun ucunun rengi değişti
Sag gogsumde cok az sol gogsumde ise dokununca müthiş acı var
Belimde 10 gündür bi ağrı var
Vücudum cok kurudu
Sabahları mide bulantim var ama kahvaltıdan sonra oluyordu genelde
Durmadan acikiyorum
Sık idrara çıkıyorum
Uyuyunca gözlerimi acamiyorum uyanmak için zorlasam da tekrar uyuyakalıyorum
Çabuk yoruluyorum
Bide kendimi cirkinlesmis gibi hissediyorum :KK61:
Sabahları esim ise giderken duygusallasiyorum
Bende durumlar böyle ama hamile miyim degil miyim bilmiyorum

Son düzenleme:
Hayırlı ramazanlar hayırlı cumalar
inşallah hamilesindir belirtilerin baya var, test falan yaptın mı ?
Benimde 3 gün kaldı ama ben test yaptım negatifi gördüm oturdum aşağıya regl olmayı bekliyorum ve hiç belirtim yok.

Hayırlı ramazanlar hayırlı cumalar
inşallah hamilesindir belirtilerin baya var, test falan yaptın mı ?
Benimde 3 gün kaldı ama ben test yaptım negatifi gördüm oturdum aşağıya regl olmayı bekliyorum ve hiç belirtim yok.
h
Bi kez yaptim 6 gun kala basta hic cicgi cikmasi 4 saat sonra baktim silik cizgi vardi ama gecersizmis yarim saat sonrasi. Bence umudunu kesme gebelik testleri adet gecikmesi olduktan sonra kesib sonuc veriyormus oncesi pek güvenilir degil die biliyorum insallah hamilesindir tatlim:anne:

Son düzenleme:
h
Bi kez yaptim 6 gun kala basta hic cicgi cikmasi 4 saat sonra baktim silik cizgi vardi ama gecersizmis yarim saat sonrasi. Bence umudunu kesme gebelik testleri adet gecikmesi olduktan sonra kesib sonuc veriyormus oncesi pek güvenilir degil die biliyorum insallah hamilesindir tatlim:anne:

Bende pek güvenmiyorum testlere aslinda ama bakalim bekliyelim görelim Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Size tavsiyem kendinizi dinlemeyin.
Geçen ay burada bir kaç arkadaş bat tarihimizi ve belirtilerimizi paylaştık.
Psikolojik olarak bir çok belirti yaşadık.

Kasık ağrısı bel sırt ağrısı vb. bir süru..
Hepsi psikolojik çıktı hepimiz regl olduk:)

Aşırı stres yaptık.. kendimizi hamile moduna soktuk. Olumsuz sonuçlanınca insan çok yıkılıyor..

Stres hamileliği engelliyor.. vücut kendini hamile sanıyor.. bu yüzden de gerçek hamileliğe izin vermiyor.

Inşallah hepimiz güzel haberler alırız

Size tavsiyem kendinizi dinlemeyin.
Geçen ay burada bir kaç arkadaş bat tarihimizi ve belirtilerimizi paylaştık.
Psikolojik olarak bir çok belirti yaşadık.

Kasık ağrısı bel sırt ağrısı vb. bir süru..
Hepsi psikolojik çıktı hepimiz regl olduk:)

Aşırı stres yaptık.. kendimizi hamile moduna soktuk. Olumsuz sonuçlanınca insan çok yıkılıyor..

Stres hamileliği engelliyor.. vücut kendini hamile sanıyor.. bu yüzden de gerçek hamileliğe izin vermiyor.

Inşallah hepimiz güzel haberler alırız

Kesinlikle haklisin surekli siteye girip girip yeni bi belirti var mi hamile olup benimle benzer durunda olan var mi diye kontrol ediyorum

Son düzenleme:
Merhaba kızlar 3 günüm var bu sabah kahvaltıdan sonra bi ateş basması bi terleme noluyo dedim adetim normalde 4 5 gün öne atardı bu ay 3 gün kaldı henüz gelmedi hiç bi sancım ağrımda yok sizce nedir

Merhaba kızlar 3 günüm var bu sabah kahvaltıdan sonra bi ateş basması bi terleme noluyo dedim adetim normalde 4 5 gün öne atardı bu ay 3 gün kaldı henüz gelmedi hiç bi sancım ağrımda yok sizce nedir
Bilmiyorum ki canım hiç test çalan yaptin mi

Back