Gebeliğe Hazırlık Bat’a son 1 !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bimola

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2019
125
65
28
31
Açmıcamm konu açmıcamm dedim durdum ama dayanamadım. Kızlar yarın yani 20 kasım bat. Ay inşallah gelmez kırmızılar. Dua dua dua, her an dua. Allahım günah yazmasın, tuvalete her gittiğimde inşallah kırmızı görmem diye orda bile dua ediyorum. Bu ay hiç test yapmadım sabrettim. Kendimi telkin edip duruyorum ama sanırım sabrım son demlerinde. Rabbim isteyen herkese nasip et inşallah. Kimsenin kucağını boş, gözünü yaşlı bırakma. Amin

Canım inşallah hamilesin inşallah hamileyim Ama bukadar stres yapma eğer yoksa bebek adetini geciktirme vücudunun dengesini bozuyorsun . Dua et ama akışıda düşün senin hayrına olacak herşeye izin ver

Karar verdiğimizden beri son günlerde hep yüksek stres içindeyim ama bir gün bile gecikmedi, takvimdeki tarih birebir tuttu hep.
Geciksin inşallah hiç gelmesinn. Amin canım inşallah isteyen herkese nasip eder.

Benim de reglim yarın! Yalnız ben pazar günü test yaptım ve negatif çıktı. Bugün de hafif lekelenme var. Bence yarın regl olacağım. Umarım sen mutlu haberi alırsın.

Merhaba bimola bat günlerimiz aynı, tebrikler hamileliğin için.bende sabah test yapicam meraktan çatlıyorum, ne gibi belirtilerin oldu anlatır misin biraz

İnşallah hepimiz hamileyizdir canımBenim bat a 4 gün kaldı bugün erken gebelik testi aldım yarın sabah yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…