Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi bata kadar umut var demektir aynen devamBata 10 -12 gun var daha.umudum yok bu aydanda ama calismalara devam tabiiki![]()
Benimde 21. Günüm sorması ayıp ne zamana kadar devam edeceksiniz. Ben bu ay gün aşırı yaptım.Bata 10 -12 gun var daha.umudum yok bu aydanda ama calismalara devam tabiiki![]()
bende gecen ay 15 i oldum.bu ay 13 ude gele bilir 15ide .ben adet gorene kadar bir gun arayla yap derim cunki ben oyle yapiyorum takvimdi falan hepsi bos bana gore.stress hava su her sey etkiliyor.adete bir gun kala yumurtlayanda var adet bitdikden bir gun sonra yumurtlayanda.en azindan bu ay boyle dene.olmazsada en azindan soru isaretii kalmasin kafanda acaba kacirdikmi yumurtlamayi diye.bu ay boyle yapicam.peki kacinci gunden basladin calismalara??Benimde 21. Günüm sorması ayıp ne zamana kadar devam edeceksiniz. Ben bu ay gün aşırı yaptım.
1 gün yap
1 gün pas
Hamile kaldıysam zarar veriririm diye ilişkiden korkuyorum. Bir şey olmaz gerçi dimi?? Son 5 gün kala mı ilişkiye ara versek bilemedim. Günümüz aynı muhtelemen bi sorayımm dedim.
13 nisanda oldum regl beklenen tarihim 15 mayıs.
Senin ne zaman?Tabi bata kadar umut var demektir aynen devam![]()
Kuzum şöyle başladım.bende gecen ay 15 i oldum.bu ay 13 ude gele bilir 15ide .ben adet gorene kadar bir gun arayla yap derim cunki ben oyle yapiyorum takvimdi falan hepsi bos bana gore.stress hava su her sey etkiliyor.adete bir gun kala yumurtlayanda var adet bitdikden bir gun sonra yumurtlayanda.en azindan bu ay boyle dene.olmazsada en azindan soru isaretii kalmasin kafanda acaba kacirdikmi yumurtlamayi diye.bu ay boyle yapicam.peki kacinci gunden basladin calismalara??
Yok bi gun arayla kacirmazsin sanirim .24 saat yumurta yasiyor bildigim kadariylada sperm 24 saat canli kala biliyor.insalah tutar.kac aydir deniyorsunuz,?sorun yok degilmi?Kuzum şöyle başladım.
8. gün
10. Gün
12. Gün
14.gün sabah
16.gün
17.gün
19gün sabah
Bugün 21. Gün akşam yapacağız :)) umarım kaçırmış değilimdir inşallah
Benim 9 mayis ama bende bişey yok kesin belirti falan sıfırSenin ne zaman?
Benimde 21. Günüm sorması ayıp ne zamana kadar devam edeceksiniz. Ben bu ay gün aşırı yaptım.
1 gün yap
1 gün pas
Hamile kaldıysam zarar veriririm diye ilişkiden korkuyorum. Bir şey olmaz gerçi dimi?? Son 5 gün kala mı ilişkiye ara versek bilemedim. Günümüz aynı muhtelemen bi sorayımm dedim.
13 nisanda oldum regl beklenen tarihim 15 mayıs.
Seni görmek ne güzel :) bilgilendir bizi valla ihtiyacımız var :)bişey olmaz korkma canım:)
10 mayısta erken gebelik testi
Seni görmek ne güzel :) bilgilendir bizi valla ihtiyacımız var :)
Haha hadi insallah :) ben hiç ovulasyon testi kullanmadım bilmiyorumsorun bacım hep destek tam destek :)
benim de bugün pik oldu ovulasyon testim yolculuk başladı inşallah yumurtam spermi begenir de kabul eder :))
Haha hadi insallah :) ben hiç ovulasyon testi kullanmadım bilmiyorum
Yok kuzum sorunumuz. Rahim filmi dışında bütün horman testlerimi. Eşimin sperm testleri vs hep yaptırdık.Yok bi gun arayla kacirmazsin sanirim .24 saat yumurta yasiyor bildigim kadariylada sperm 24 saat canli kala biliyor.insalah tutar.kac aydir deniyorsunuz,?sorun yok degilmi?
ayyy keşke kalsam hayırlısıyla ya :)))bişey olmaz korkma canım:)
10 mayısta erken gebelik testi
Yok kuzum sorunumuz. Rahim filmi dışında bütün horman testlerimi. Eşimin sperm testleri vs hep yaptırdık.
Geçen yaz haziran da korunmayı bıraktık ama düzenli ilişki olmadı günleri kaçırdık. Nisan mayıs haziran ayyy yorumum yarım gitmiş. Nisan mayıs haziran folik asit içttim sonra bıraktım hamile kalamayınca sanırım 9 aydır deniyoruz ana bi takip düzen yoktu 1-2 aya kadar. Folik asite yeniden başladım 5 gündür içiyorum.
ayyy keşke kalsam hayırlısıyla ya :)))
Biraz akışına bıraksak olacak belki ama bizim hep aklımızda sıpalarİlk denemebata 9 gün var...
Olursa sevinirim, olmazsa üzülmem. Yine de heyecanlanmamak elde değil![]()
evet akışına bırakmak en güzeli ama elindeyse yaparsın. Ben de yeni yeni araştırıyorum. bakalım kısmetBiraz akışına bıraksak olacak belki ama bizim hep aklımızda sıpalar![]()
neden 1 gün ara veriyorsunuz?Kuzum şöyle başladım.
8. gün
10. Gün
12. Gün
14.gün sabah
16.gün
17.gün
19gün sabah
Bugün 21. Gün akşam yapacağız :)) umarım kaçırmış değilimdir inşallah