• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata hcg 0.200 çıktı

MAdes

Sabret zor günlerin sabrı güzel günlerin ANAHTARI
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2020
3.445
1.452
133
31
Merhaba ben düzensiz şekilde regil görüyorum geçen hafta yani 37. Gün kan testi verdim 0.200 yani negatif çıktı bugün 44. Günüm ve hala regl olmadım tekrar test yaptırmalı mıyım böyle başına gelip hamile olan var mı Bi kaç belirti de var ama

Merhaba ben düzensiz şekilde regil görüyorum geçen hafta yani 37. Gün kan testi verdim 0.200 yani negatif çıktı bugün 44. Günüm ve hala regl olmadım tekrar test yaptırmalı mıyım böyle başına gelip hamile olan var mı Bi kaç belirti de var ama
Belirtilerin neler canım çünkü bende ona benzer bir durumdayım benim günüm geçeli bugün 20 gün senin ne kadar oldu

Belirtilerin neler canım çünkü bende ona benzer bir durumdayım benim günüm geçeli bugün 20 gün senin ne kadar oldu
Kasık ağrım var yaklaşık 20 günden beri göbeğime karnıma ve göğsüme ağrılar giriyor ateşim bazen yükseliyor Bi de bu Bi belirti mi bilmiyorum ama beyaz ve şeffaf akıntı geliyor

En son ilişkinin üzerinden kaç gün geçti yada normalde ayın kaçında olman gerekiyordu
Bugünün tarihine bakarsak 11 gün olmuş son ilişkinin üstünden geçeli ama test yaptırdığım 5 gün olmuş

Düzensiz regl olduğum için kaç gün geçtiğini bilmiyorum normalde 30-35-37-38 en geç Bi kere 41 gün olmuştum

Bugün bir kan testi daha vermeye gideyim diyorum test yaptıralım bir hafta oldu hayırlısıyla İnş pozitif cvp alırız 🤲

Bugünün tarihine bakarsak 11 gün olmuş son ilişkinin üstünden geçeli ama test yaptırdığım 5 gün olmuş
11 gün az canım en az bi 20 gün olsa daha iyi sonuç net çıkar bende yarın vericem kar bugün yolu kapatmazsa 😁😁

Eşim de sabırsız böyle şeylerde ama ben çok hayal kırıklığına uğradım ki artık beklemek zor gelmiyor
Normalde ilk testi yaptırdıktan sonra bende yaptırmayacaktım ümidimiz kırılmıştı eşimde sıkıntı olduğu için doktor normal yoldan çocuk olmaz demişti ama Allahın işi belli olmaz buradaki mesajları görünce ümitlendik 2. Testi de verdik sonuç ne olursa olsun perşembe günü muayeneye gideceğim

Inşallah bakalım Allah ne verdiyse benim az bisi kanamam oldu şimdi yok ama bakalım neyin nesi korktum da birazcık
İnş yerleşme kanaması falandır 🤲 Allah çocuk isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin

İnş yerleşme kanaması falandır 🤲 Allah çocuk isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin
Şimdi bende adet oldum ne zaman umutlansak o gün çöküntüye uğruyoruz 😪

20 gündür iyi bekleyebiliyorsunuz biz bekleyemedik
Eşim de sabırsız böyle şeylerde ama ben çok hayal kırıklığına uğradım ki artık bekl
Şimdi bende adet oldum ne zaman umutlansak o gün çöküntüye uğruyoruz 😪
Canım ya kıyamam olsun Allah büyüktür belki zamanı vardır bide öyle düşün canım bende olucam galiba üzülme kaderimizde vardır belki

Eşim de sabırsız böyle şeylerde ama ben çok hayal kırıklığına uğradım ki artık bekl
Canım ya kıyamam olsun Allah büyüktür belki zamanı vardır bide öyle düşün canım bende olucam galiba üzülme kaderimizde vardır belki
Üzülmemek elde değil ki Bi de o belirtiler falan bayağı belirgin olunca bayağı moral sıfırlandı 😔

Üzülmemek elde değil ki Bi de o belirtiler falan bayağı belirgin olunca bayağı moral sıfırlandı 😔
Seni şuan en iyi anlayan kişi benim canım ya bende şuan oldum ama adet gibi değil bilmiyorum bende bunaldım şuan hayal kırıklığı içindeyim eşime bile diyemedim o kadar yani

Seni şuan en iyi anlayan kişi benim canım ya bende şuan oldum ama adet gibi değil bilmiyorum bende bunaldım şuan hayal kırıklığı içindeyim eşime bile diyemedim o kadar yani
Onlar bizden daha çok üzülüyor gibi oluyor beklenti çok kötü bişey kaç gündür hamile muamelesi yapıyordu belirtiler den dolayı

Back